Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijas bokseris Bolotņiks tiek pie karjeras lielās iespējas "Golden Contract" turnīrā

Rolands Eliņš

Latvijas bokseris Bolotņiks tiek pie karjeras lielās iespējas "Golden Contract" turnīrā
Ričards Bolotņiks. Foto: MTK Global

Ričards Bolotņiks oficiāli apstiprināts „Golden Contract” turnīra pussmagā svara kategorijas dalībnieku lokā. Bolotņiks 14. decembrī piedalīsies ceturtdaļfinālā cīņu šovā Brentvudā, Lielbritānijā. Turnīra uzvarētājs balvā saņems piecu cīņu līgumu uz diviem gadiem.

„Esmu ļoti priecīgs, ka varu piedalīties tik lielā turnīrā, un esmu priecīgs, ka tik augsta līmeņa aģentūra kā „MTK Global” piedāvā iespējas sevi pierādīt tādiem bokseriem kā es,” turnīra mājaslapā citēts Ričards Bolotņiks, 29 gadus vecais Latvijas bokseris (15-5-1).

Bolotņiks ir guvis četras uzvaras pēc kārtas un pirms pāris nedēļām Rīgā pieveica pirms cīņas par favorītu uzskatīto krievu bokseri Sergeju Jekimovu, kuram tas bija pirmais zaudējums karjerā. Šī cīņa sākotnēji bija paredzēta par WBO starptautiskā čempiona jostu, taču šis tituls tomēr Rīgā netika izcīnīts. Bolotņiks toties saņēmis pavisam citu iespēju – viņš ieguvis izdevību pierādīt sevi Lielbritānijas tirgū jaunajā „Golden Contract” turnīrā.

„Golden Contract” turnīrs sekos Supersērijas paraugam un tiek rīkots trīs svara kategorijās, kurās astoņi bokseri noskaidro labāko pēc izslēgšanas spēļu principa. Galvenā atšķirība ir tā, ka „Golden Contract” turnīrā piedalās bokseri, kuri vēl tikai tiecas uz pašu eliti, attiecīgi arī dalībnieku vidū nav pašreizējo pasaules čempionu un galvenā balva ir līgums ir „MTK Global”. Kā sola turnīra organizētāji, uzvarētājs tiks pie divu gadu līguma, kurā viņam tiks sarīkotas piecas profesionālā boksa cīņas, katra ar honorāru, kas rakstāms ar sešiem cipariem.

„Katra uzvara sniedz iespējas izaugsmei, un tas man ir ļoti svarīga,” norādījis Bolotņiks. „Uzvara šajā turnīrā ir iespēja man skaļi paziņot par sevi visai pasaulei. Tā ir iespēja nākotnē tikt pie daudz lielākām cīņām un pacelties pašā elitē. Pagaidām nezinu īpaši daudz par saviem pretiniekiem, bet man ir laiks viņus izpētīt. Esmu drošs, ka drīz zināšu par viņiem vairāk nekā zina viņi paši. Es parādīšu Lielbritānijas faniem iespaidīgu boksu. Esmu šajā turnīrā ieradies, lai uzvarētu. Britu fani pasaulē ir labi pazīstami ar savu enerģiju un attieksmi, es centīšos iegūt viņu cieņu.”

„MTK Global”, kuras pārliecinoši slavenākais klients ir Taisons Fjūrijs, paziņojumā Bolotņiks raksturots kā bīstams bokseris, kurš šajā svara kategorijā ieņem 24. vietu pasaulē „BoxRec” rangā. „Šis ir vēl viens lielisks papildinājums mūsu turnīram,” paziņojumā citēts uzņēmuma izaugsmes koordinators Džeimijs Konlans. „Bolotņika cīņu bilance īsti nepasaka visu stāstu, jo katrs, kurš ir redzējis viņu ringā, jums pateiks, ka Bolotņiks ir nopietns drauds jebkuram pretiniekam. Viņš ir savos labākajos gados un gatavs paņemt iespēju mainīt savu dzīvi.”

Līdz ar Bolotņika pievienošanos turnīram šajā svara kategorijā noskaidroti septiņi dalībnieki no astoņiem, vēl viens tiks izziņots vēlāk. Ceturtdaļfināli norisināsies 14. decembrī Lielbritānijā, pusfināli pēc tam paredzēti nākamā gada sākumā, bet fināls notiks maijā vai jūnijā. Bolotņika pretinieks ceturtdaļfinālā vēl nav zināms. Turnīra tiešraides tiek plānotas "Sky Sports" kanālā Lielbritānijā un ESPN+ kanālā ASV, sniedzot Bolotņikam otro iespēju pierādīt sevi tik plašā starptautiskā auditorijā. Bolotņiks šovasar piedalījās Supersērijas cīņu šovā Rīgā, aizvadot cīņu tieši pirms IBF titulcīņas starp Junieru Dortikosu un Endrjū Tabiti.

”Golden Contract” dalībnieki pussmagajā svarā

BokserisValstsBilanceVec.Tituli
Ričards BolotņiksLatvija15-5-129Eirāzijas Parlamenta tituls
Hosea BērtonsLielbritānija24-131Bijušais Lielbritānijas čempions
Stīvens VordsLielbritānija12-029WBO Eiropas čempions
Lenins KastiljoDominikāna20-3-131oktobrī cīnījās par WBO pasaules čempiona titulu
Seržs MišelsVācija9-131Bijušais WBC starptautiskais čempions
Bobs AdžisafēLielbritānija19-334Bijušais Lielbritānijas čempions
Līems KonrojsLielbritānija17-5-127Bijušais Anglijas čempions
?????

Izmantotie resursi:
https://mtkglobal.com/golden-contra...

  -3 [+] [-]

, 2019-10-28 19:23, pirms 4 gadiem
Kādi varianti šim? Pretī vairs nebūs LNK maisu!?

  +9 [+] [-]

, 2019-10-28 19:26, pirms 4 gadiem
šitas atšķirībā no zuša vismaz meklē sev līdzīgos

  +6 [+] [-]

, 2019-10-28 19:54, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Kādi varianti šim? Pretī vairs nebūs LNK maisu!?
Necērt boksu,nemaisies. 99,9% karjeras sākumā ir maisi,es saprotu ka tavās iedomās tāds Bolotņiks jau 3 cīņā iet pret Alvarez vai Meivezeru bet 4 izrubī Fjuriju bet.....tad vnk pamosties no sapņa.6.
Tā notiek tikai Lomačenko kalibra bokseriem ar episku amatiera karjeru.
Pēdējās cīņas bija nopietnas,turklāt arī maisus sist jāmāk.
Pēc titula pārējie izklausas nopietnāki taču nezinu nevienu.
Lai izdodas !

     [+] [-]

, 2019-10-28 20:00, pirms 4 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Necērt boksu,nemaisies. 99,9% karjeras sākumā ir maisi,es saprotu ka tavās iedomās tāds Bolotņiks jau 3 cīņā iet pret Alvarez vai Meivezeru bet 4 izrubī Fjuriju bet.....tad vnk pamosties no sapņa.6.
Tā notiek tikai Lomačenko kalibra bokseriem ar episku amatiera karjeru.
Pēdējās cīņas bija nopietnas,turklāt arī maisus sist jāmāk.
Pēc titula pārējie izklausas nopietnāki taču nezinu nevienu.
Lai izdodas !
Bet tās LNK cīņas tāpat ir farss.

  +5 [+] [-]

, 2019-10-28 20:27, pirms 4 gadiem
Avs rakstīja: Bet tās LNK cīņas tāpat ir farss.
Cīņu šovs kurā bija Zutis un Kambis tad salīdzinoši vispār ir wwe 🥴🥴🥴

     [+] [-]

, 2019-10-28 20:35, pirms 4 gadiem
Avs rakstīja: Bet tās LNK cīņas tāpat ir farss.
Skatījos tikai pāris šovus ļoti fragmentāri,pāris cīņas,ne pārāk sen un kāreiz Bolotņika dēļ aizķēros. Viņam pretī bija līdzvērtīgs ru bokseris,bija ok. Protams ka abi tehniski ne tie labākie čaļi,bet fiziski labi sagatavoti un ar raksturu.
Visu LNK es nevarētu noskatīties kaut vai glumā ānusa simpsona dēļ kurš pat LV bokserus intervē krieviski. Nuu un cīņas Riekstiņš vs Kambis vai vissliktāk Zutis pret ņehujaņečuku viljamsu - jā,tas ir dibens. Pēc tam tikai pārdzertu purnu rubka parkā vemjot un vārtoties

  +1 [+] [-]

, 2019-10-28 20:41, pirms 4 gadiem
Kā tad, ka farss

Vismaz Bolotņikam vienmēr ir normāli purni pretī točna un gatavoties nākas par visiem 110%

Tas pats Nīlsens, kurš pasaulē toreiz bija Nr. 12 ja nemaldos, Bolotņiks čista uzvarēja, tikai uzvaru atdeva dānim.

Nu un pēdējā cīņa pati par sevi. Jekimovs skaitījās javnijs favorīts, lai gan man likās, ka Bolotņiks varētu viņu arī nokost. Nu tā arī notika.

     [+] [-]

, 2019-10-28 20:55, pirms 4 gadiem
kurš Ričardu tik nekaunīgi apmānīja??!

neviens viņam nemaksās 100 000 par cīņu (varbūt ja pirmās 4 uzvarēs, tad par 5o) ..

  +1 [+] [-]

, 2019-10-28 21:22, pirms 4 gadiem
jaunaisjaunais rakstīja: Kā tad, ka farss

Vismaz Bolotņikam vienmēr ir normāli purni pretī točna un gatavoties nākas par visiem 110%

Tas pats Nīlsens, kurš pasaulē toreiz bija Nr. 12 ja nemaldos, Bolotņiks čista uzvarēja, tikai uzvaru atdeva dānim.

Nu un pēdējā cīņa pati par sevi. Jekimovs skaitījās javnijs favorīts, lai gan man likās, ka Bolotņiks varētu viņu arī nokost. Nu tā arī notika.
Taisnība, toreiz tas bija zauerlanda šovs un Nīlsens ir zauerlanda bokseris. Bet vispār kruizeros Bolotņikam nedaudz pietrūka spēka (sevišķi cīņā pret Mcunu). Labi, ka Ričards nometa 10 kg, manuprāt vieglajos smagsvaros viņš var sasniegt daudz. Un starp šiem 7 bokseriem viņš ir favorīts.

     [+] [-]

, 2019-10-29 09:57, pirms 4 gadiem
Opā, uzvara šādā turnīrā jau viņu padarītu par loģisku pretendentu uz kādu no prestižākajām jostām! Lēmums mainīt svaru kategoriju un kļūt vieglākam bija pareizs, jo šajā svaru kategorija viņš tiešām demonstrē profesionālu sniegumu, pēdējās ciņas visas bijušas ar pasaules līmeņa pokseriem un tajā Bolotņiks izskatījās ļoti labi. Lielākais pārbaudījums viņa karjerā, lai izdodas!

     [+] [-]

, 2019-10-29 13:20, pirms 4 gadiem
krishinjsh rakstīja: Opā, uzvara šādā turnīrā jau viņu padarītu par loģisku pretendentu uz kādu no prestižākajām jostām! Lēmums mainīt svaru kategoriju un kļūt vieglākam bija pareizs, jo šajā svaru kategorija viņš tiešām demonstrē profesionālu sniegumu, pēdējās ciņas visas bijušas ar pasaules līmeņa pokseriem un tajā Bolotņiks izskatījās ļoti labi. Lielākais pārbaudījums viņa karjerā, lai izdodas!
Favorīti noteikti būs briti jo notiek pie viņiem un par galvenajiem uzskata pagaidām Bārtonu un Vardu bet jautājums kurš būs pēdējais dalībnieks.