Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs dosies uz ASV un centīsies pieveikt Vailderu

Ints Megnis
Ints Megnis

Fjūrijs dosies uz ASV un centīsies pieveikt Vailderu
Deontejs Vailders. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pašreizējais WBC jostas īpašnieks boksa smagsvariem Deontejs Vailders 1. decembrī spēkosies ar bijušo WBA, WBO un IBF čempiona jostu īpašnieku Taisonu Fjūriju, kuram nesen bija trīs gadu pauze no profesionālā boksa.

Kaut cīņa tika izziņota preses relīzē, ESPN noskaidrojis, ka tās norises vieta vēl nav līdz galam skaidra - duelis notiks vai nu Losandželosā, vai Lasvegasā.

Šis paziņojums izskanēja dienu pirms Londonā dueļa, kurā britu bokseris Entonijs Džošua mēģinās savas smagsvara čempiona IBF, WBO, IBO un WBA jostas aizstāvēt pret Krievijas bokseri Aleksandru Povetkinu.

Vailders (40-0, 39 KOs) cerēja šajā rudenī tikties ar Džošua, lai kļūtu par visu prestižāko jostu īpašnieku, tomēr brits izvēlējās spēkoties ar Povetkinu.

Pēc cīņas izziņošanas abi bokseri publicēja paziņojumus video formātā. Tā Vailders teica, ka nupat (3. martā) pieveicis vienu no labākajiem smagsvariem Luisu Ortisu un tagad viņam priekšā gaidāma nākamā cīņa ar nākamo labāko pretinieku starp smagsvariem. Tikmēr Fjūrija klips bija uzbrūkošāks, sakot, ka Vailders nokļuvis nepatikšanās, jo viņš nekad netiekas ar bokseri, kuru nevarētu uzvarēt. Šī Valderam būs jau astotā titula aizstāvēšanas cīņa, bet Fjūrijs (27-0, 19 KOs) joprojām nekad nav zaudējis kādu titulu ringā.

2015. gada novembrī Fjūrijs pēc punktiem uzvarēja ukraiņu leģendu Vladimiru Kļičko, tomēr pēc tam 31 mēnesi vairs necīnījās. Kamēr Fjūrijam bija personiskas problēmas, ieskaitot narkotiku un alkohola atkarību, viņam tika noņemti tituli un jostas. Kopš atgriešanās ringā viņš uzvarējis divās cīņās - par 30 kilogramiem vieglāko albāni Seferu Seferi un itāli Frančesko Pjanetu.

Fjūrijs jau ilgi centies tikt pie cīņas ar Vailderu. Kad amerikānis 2016. gada janvārī uzvarēja poli Arturu Špilku, Fjūrijs ieleca ringā un konfrontēja Vailderu. Savukārt pirms cīņas ar Pjanetu viņš ringā kāpa ar dziesmu "Sweet Home Alabama", kas ir Vaildera dzimtais štats. Savukārt pēc cīņas viņš pauda, ka abi tiksies ringā un viņš uzvarēs ar nokautu.

Izmantotie resursi:
Deontay Wilder-Tyson Fury bout officially...

     [+] [-]

, 2018-09-22 12:03, pirms 6 gadiem
Fist of Fury!

     [+] [-]

, 2018-09-22 14:16, pirms 6 gadiem
"trīs gadu pauze no profesionālā boksa" come on, jau divas cīņas pēc tās pauzes aizvadītas un tūlīt būs trešā

"Vailders (40-0, 39 KOs) cerēja šajā rudenī tikties ar Džošua, lai kļūtu par visu prestižāko jostu īpašnieku" WOW

Jeb tomēr cerēja vienoties ar Džošua par cīņu?

Kāpēc tādi bezsakari jāraksta

  -1 [+] [-]

, 2018-09-22 15:15, pirms 6 gadiem
nu no Vaildera viņam tikai tāds aizvaidziņš sanāks

  +1 [+] [-]

, 2018-09-22 19:06, pirms 6 gadiem
Ja Fjurijs ir labā formā un motivēts cīnīties,nevis raut piķi,jābūt ļoti labai cīņai

     [+] [-]

, 2018-09-22 19:16, pirms 6 gadiem
Nu tas varbūt būs interesants faits. Ja Fjurijs spēs izturēt un neizlaist nopietnus sitienus, tad var pēc punktiem pacīnīties