Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders un Fjūrijs preses konferencē palaiž rokas un mētājas ar apvainojumiem

Rolands Eliņš

Vailders un Fjūrijs preses konferencē palaiž rokas un mētājas ar apvainojumiem
Deontejs Vailders un Taisons Fjūrijs. Foto: AFP/Scanpix

Gatavošanās Deonteja Vaildera un Taisona Fjūrija revanša cīņai līdz šim bija noritējusi abpusējas cieņas gaisotnē, sadarbojoties abu promouteriem un pārstāvētajām televīzijas kompānijām. Šonakt noturētajā preses konferencē Lasvegasā visa pieklājība tika paslaucīta zem paklāja, Vailderam un Fjūrijam jau pāris sekundes pēc tikšanās apmainoties ar grūdieniem un izvēršoties asumiem.

Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders pēdējā preses konferencē pirms lielās cīņas nostājās viens otram pretim vēl pirms paša pasākuma sākuma, proti, uzreiz pēc uznākšanas uz paaugstinājuma. Abi apmainījās apvainojumiem, abi stāvēja tik tuvu, ka viņu sejas gandrīz saskārās. Fjūrijs centās turpināt iet uz priekšu, un Vailders viņu asi pagrūda, uz ko Fjūrijas pēc brīža atbildēja ar to pašu. Starp abiem beidzot nostājās viņu komandu pārstāvji, novēršot tālākus fiziskus asumus. Tiesa, tad sekoja pati preses konference, kurā abi bokseri apmainījās asākiem vārdiem.

„Lai viņš neiedrošinās teikt, ka ir pacēlis mani elites boksa līmenī,” sacīja Vailders, pārmetot Fjūrijam par viņa iepriekš teikto. „Lai viņš neaizmirst, ka tad, kad es viņu atradu, viņš bija uzsēdies uz kokaīna. Vecīt, kad es tevi atradu, tu biji uzblīdis kā māja un domāji par sevis nogalināšanu. Tā ka nestāsti man neko citu – es tevi atvedu atpakaļ uz lielo boksu!”

„Deontejs Vailders spļauj ārā visādas muļķības,” atbildēja Fjūrijs. „Viņš man deva iespēju, bet es parūpējos, ka viņš tiek pie savas karjeras lielākā honorāra, parūpējos, ka viņš beidzot tiek pie lielajām cīņām. Un šis ir veids, kā viņš man pateicas?”

Fjūrijs atzina, ka pirmajā savstarpējā cīņā Vailders izdarījis divus spēcīgākos sitienus, kādus Fjūrijs savā dzīvē uzņēmis: „Taču lieta ir tāda – es piecēlos. Vailders tagad visu laiku domā, sak, es izdarīju savu labāko sitienu, bet viņš tāpat piecēlās, ko man tagad darīt? Viņš noteikti mēģinās trāpīt sitienu ar labo roku. Ja es būšu tik stulbs, ka to pieļaušu, tad būšu pelnījis zaudēt. Taču, ja Vailders nespēs mani nogāzt, tad es viņu apēdīšu.”

Vailderam tika vaicāts par Fjūrija publiski izpausto stratēģiju, ka viņš centīsies vairāk iesaistīties sitienu apmaiņā, un Vailders norādīja, ka boksā viss ir iespējams, taču viņš īpaši netic nekam, ko Fjūrijs saka: „Tās ir psiholoģiskas spēlītes. Es būšu sagatavojies visam, bet domāju, ka Fjūrijs izmēģinās iešanu uz priekšu, sajutīs manu spēku un atgriezīsies pie sava ierastā boksa veida.”

Preses konferencē Fjūrijs arī pauda savu novērtējumu, ka Vailders ir trešais labākais smagsvars pasaulē. Vailders vaicāja, kurš tad ir otrais, uz ko Fjūrijs smalkjūtīgi atbildēja: „Tava mamma.”

Cīņa par WBC pasaules čempiona titulu paredzēta naktī uz svētdienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

  +3 [+] [-]

, 2020-02-20 12:40, pirms 4 gadiem
šitā nodi ršana ir tik smieklīga,šītos mammu jociņus un grūstīšanos es no bērnudārza vēl atceros...smieklīgi!Bet protams tagad tas ir neizbēgami,šovs ,lai būtu cilvēkiem par ko runāt.

  +5 [+] [-]

, 2020-02-20 14:01, pirms 4 gadiem
Si klaunu izrade ir tik smiekliga, un garlaiciga. Viens un tas pats katru reizi. Jasmejas
. Grustas nejau del naida, bet gan lai tik nopelnitu lielaku piki. Klauni

  +1 [+] [-]

, 2020-02-20 14:22, pirms 4 gadiem
Tava mamma 😂🤘

  +1 [+] [-]

, 2020-02-20 14:27, pirms 4 gadiem
taa kaa divas veceniites, tirguu salamaajushaas par zemenju cenu. tu cuuka, nee tu cuuka...

  -1 [+] [-]

, 2020-02-20 15:38, pirms 4 gadiem
Pofig par to trash talku, bet cīņa varētu būt interesanta.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-20 15:45, pirms 4 gadiem
Vairāk izskatās, ka mīlnieki ķīvējas... Tās sejas sākumā tik tuvu, ka šķita tūlīt Hameleonu rotaļas sāksies.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-20 18:39, pirms 4 gadiem
PROPER TWELVE!!!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-20 21:18, pirms 4 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pofig par to trash talku, bet cīņa varētu būt interesanta.
Nu nezinu, tur pa dažiem sitieniem raundā domāju katrs izdarīs. Gan jau atkal visi 12 raundi būs vajadzīgi. Man labāk patika Taisons labākajos gados, iznāca pirmajā raundā nokautēja un miers.

     [+] [-]

, 2020-02-22 13:30, pirms 4 gadiem
Pārdodu biļetes uz Brieža vs Dorticosa cīņu. Pie paša ringa 4.,5. rinda. 200 eiro. Zvani 27889092