Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Makgregors parakstījis līgumu par boksa cīņu ar Meivezeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli: Makgregors parakstījis līgumu par boksa cīņu ar Meivezeru
Floids Meivezers (no kreisās) un Konors Makgregors
Foto: foxsports.com

Pasaules lielākās un ietekmīgākās MMA organizācijas UFC prezidents Dena Vaits ziņo, ka panācis oficiālu vienošanos ar UFC vieglā svara (-70 kg) čempionu Konoru Makgregoru par boksa mača aizvadīšanu ar amerikāņu boksa zvaigzni Floidu Meivezeru.

“Darījums ar Konoru ir gatavs. Tagad sāku pārrunas ar Floida pārstāvjiem,” portālam espn.com atklāja Vaits. “Nesaku, ka cīņa notiks, taču ar vienu pusi līgumu esmu noslēdzis, tagad laiks vienoties ar otru pusi. Ja mēs atradīsim kopīgu valodu ar Meivezera padomdevēju Heimonu, tad cīņa būs.”

Iepriekš Dena Vaits publiski izteicās, ka Konors Makgregors par šo vēsturisko boksa maču ar Floidu Meivezeru, ja abas puses piekritīs par šādas cīņas aizvadīšanu, honorārā saņems 75 miljonus ASV dolāru, taču Floids iepriekš teica, ka necīnīsies, ja saņems mazāk par 100 miljoniem.

Medijos un sociālajos tīklos jau ilgu laiku klīst runas par abu sportistu iespējamo dueli pēc boksa noteikumiem, taču tālāk par runām abas puses līdz šim nevarēja tikt. Pērnā gada decembrī Konors izņēma boksera licenci startēšanai Kalifornijā (ASV), kas šīm runām par boksa maču starp abām cīņu sporta superzvaigznēm piedeva jaunu dzirksteli.

Lielākā daļa cīņu sporta fanu cer, ka Vaitam izdosies panākt vienošanos arī ar 1996. gada Atlantas Olimpisko spēļu bronzas medaļnieku un bijušo WBC, WBA, WBO un IBF pasaules čempionu boksā Floidu Meivezeru (Bokss: 49-0, 26 KO), jo, ja tas izdosies, tad tā kļūs par pasaules pašu skaļāko un finansiāli izdevīgāko boksa cīņu vēsturē.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -1 [+] [-]

, 2017-05-18 12:20, pirms 7 gadiem
Kā McGregors pa galvu dabūs

     [+] [-]

, 2017-05-18 12:54, pirms 7 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Kā McGregors pa galvu dabūs
Jā, bet par 75 miljoniem var arī pieciest

     [+] [-]

, 2017-05-18 13:03, pirms 7 gadiem
jocker rakstīja: Jā, bet par 75 miljoniem var arī pieciest
galvenais lai nenosit - tad to piķi pat apostīt nevarēs - pārējais pa tādu piķi ir salabojams, sašujams utt

  +1 [+] [-]

, 2017-05-18 13:04, pirms 7 gadiem
bet cik tālu mēs esam aizgājuši - skatīties kur divi sit viens otru un viņiem maksā tādu naudu
..laikam skolas laikā vajadzēja nemācīties bet kauties un sisties

  +2 [+] [-]

, 2017-05-18 13:57, pirms 7 gadiem
bobiits rakstīja: bet cik tālu mēs esam aizgājuši - skatīties kur divi sit viens otru un viņiem maksā tādu naudu
..laikam skolas laikā vajadzēja nemācīties bet kauties un sisties
Cīņā pret Pakjao summa bija vēl astronomiskāka. Bet visu nosaka pieprasījums- ir daudz cilvēku, kuri ir gatavi maksāt par tīri izklaidi, līdz ar to industrija pielāgojas.

     [+] [-]

, 2017-05-18 14:08, pirms 7 gadiem
bobiits rakstīja: bet cik tālu mēs esam aizgājuši - skatīties kur divi sit viens otru un viņiem maksā tādu naudu
..laikam skolas laikā vajadzēja nemācīties bet kauties un sisties
Cilvēki vienmēr ir gribējuši skatīties kā citi šādā veidā viņus izklaidē. MAIZI UN IZKLAIDES! Vienalga, vai tas būtu hokejs vai bokss. Vajag ASINIS!

Bet par nemācīšanos varu teikt - redzot 2 labākos kaušļus, neviens nepadomā, ka katram no viņiem aiz muguras ir 2 miljoni kaušļu, ar reāli atdauzītām galvām, kas nekur vairāk kā veikalu/klubu/pasākumu apsardzē strādāt nevar (ir nācies ar tādiem kopā strādāt).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja