Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Poļu zvaigzne Glovackis cīnīsies Rīgā un būs Brieža mača rezervists

Rolands Eliņš

Poļu zvaigzne Glovackis cīnīsies Rīgā un būs Brieža mača rezervists
Kšištofs Glovackis
Foto: Newspix / KAMIL KRZACZYNSKI

Pasaules boksa Supersērija (WBSS) nozīmējusi Polijas bokseri, bijušo WBO čempionu Kšištofu Glovacki kā Maira Brieža un Maika Peresa cīņas rezervistu. Brieža pārstāvis Raimonds Zeps sarunā ar Sportacentrs.com paskaidroja, ka šobrīd nav ne mazākā pamata domāt, ka Glovackim nāksies aizvietot kādu no ceturtdaļfināla dalībniekiem, taču Glovackim cīņa Rīgā būs paredzēta jebkurā gadījumā.

Maira Brieža un Maika Peresa ceturtdaļfināla cīņa jaunizveidotajā Pasaules boksa Supersērijā paredzēta 30. septembrī Rīgā. Organizatori paziņojuši, ka par šīs cīņas rezervistu nozīmēts 31 gadu vecais poļu bokseris Kšištofs Glovackis (27-1, 17 KOs). Glovackis ir bijušais WBO pasaules čempions pirmajā smagā svara kategorijā.

Ja Glovackim nebūs vajadzības aizstāt Briedi vai Peresu traumas vai citu neparedzētu apstākļu dēļ, viņš tik un tā dosies uz Rīgu un 30. septembrī aizvadīs cīņu pret pagaidām nezināmu pretinieku Latvijas skatītāju priekšā tā sauktajā “undercard” pozīcijā, proti, pirms vakara naglas, Brieža un Peresa cīņas.

WBSS šodien paziņoja par rezervista – poļa Mateuša Masternaka (39-4, 26KOs) – nozīmēšanu arī Murata Gasijeva un Kšištofa Vlodarčika ceturtdaļfināla cīņai, kuras datums vēl nav oficiāli paziņots. Pārējiem diviem ceturtdaļfināliem rezervisti vēl nav nozīmēti, bet Maira Brieža pārstāvis Raimonds Zeps portālam Sportacentrs.com paskaidroja, ka tas ir tikai laika jautājums un rezervisti būs visām cīņam.

“Šobrīd nav nekāda pamata domāt, ka Glovackis varētu aizvietot Briedi vai Peresu,” sacīja Zeps. “Neviens ar mums nav runājis par iespēju, ka Briedis varētu aizvadīt cīņu pret Glovacki, tur būtu nepieciešamas daudzas izmaiņas un vienošanās. Es pat nedaudz brīnos, ka WBSS savā paziņojumā nodēvējuši Glovacki tieši par “rezervistu”. Biju sapratis, ka viņš vienkārši piesaistīts cīņu vakaram Rīgā papildu uzmanības iegūšanai. Protams, klāt viņš būs un cīņai gatavosies, tā ka, ja nu tomēr uzrastos tāda nepieciešamība traumas vai nez kā cita dēļ, tad varēs runāt par Glovacka piedalīšanos ceturtdaļfinālā. Bet atkārtošos – tas tiešām ir galējas nepieciešamības gadījums.”

“Arī Supersērijas organizētājiem šis ir jauns pasākums, vēl viss nav līdz galam izdomāts,” turpināja Zeps. “Glovackis tika nopietni izskatīts arī dalībai ceturtdaļfinālā, taču palika pirmais “aiz strīpas”, tad nu kompensācijā saņēma šādu iespēju. Viņš Rīgā cīnīsies “undercard”, pastiprinot dalībnieku sastāvu, bet WBSS šādi nodrošinās, ka, ja nu kaut kas tomēr nojūk, tad viņiem ir iespējas darboties. Par otru šodien izraudzīto rezervistu Masternaku es īsti paskaidrot nevaru, kāpēc tieši viņš, bet nu bilance viņam ir laba.”

Glovackis gandrīz visas savas profesionālā boksa cīņas aizvadījis Polijā, bet divi izņēmumi bijuši ASV, kur Glovackis nokautēja Brieža iepriekšējo pretinieku Huku WBO titulmačā. Pēc tam Glovackis 2016. gada septembrī 12 raundos piekāpās Oleksandram Usikam, zaudējot WBO titulu. Tā ir līdz šim vienīgā sakāve Glovacka karjerā. Cīņa Rīgā būs pirmā Glovacka profesionālajā karjerā, kuru viņš aizvadīs ārpus Polijas vai ASV.

Izmantotie resursi:
https://worldboxingsuperseries.com/...

  +5 [+] [-]

, 2017-08-15 17:11, pirms 7 gadiem
Labāk pasakiet kad biletes būs pieejams.

  -2 [+] [-]

, 2017-08-15 17:16, pirms 7 gadiem
Ir labs! Vel deretu Lebedevu atvest

     [+] [-]

, 2017-08-15 17:17, pirms 7 gadiem
Vai kāds zin,kā Peress tikka astoņniekā un Glovackis ne...dīvaini,polim daudz labāks reitings
Slēpts komentārs: Suro

  +6 [+] [-]

, 2017-08-15 17:37, pirms 7 gadiem
Suro rakstīja: Gan jau Briedim būs problēmas ar dopingu un nāksies viņu laicīgi aizstāt
Stulbs?

     [+] [-]

, 2017-08-15 17:45, pirms 7 gadiem
Varētu ar Bolotņiku salikt! Būtu interese no vietējās publikas un cīņa arī varētu būt laba, domāju mūsējais godam turētos. Viņs tikko nedēļu ar Usyku sparingoja, palīdzot gatavoties cīņai ar Hucku. Gan jau labā formā ir!

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 17:47, pirms 7 gadiem
Tagad jau intresē kas cīnīsies Undercarda.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-15 19:51, pirms 7 gadiem
ipluss rakstīja: Varētu ar Bolotņiku salikt! Būtu interese no vietējās publikas un cīņa arī varētu būt laba, domāju mūsējais godam turētos. Viņs tikko nedēļu ar Usyku sparingoja, palīdzot gatavoties cīņai ar Hucku. Gan jau labā formā ir!
Ričardam tā būtu lielā iespēja nokļūt elitē, bet, manuprāt, viņa arsenāls vēl ir pārāk vienveidīgs,lai nopietni cīnītos ar tādu veci kā Glovackis.

     [+] [-]

, 2017-08-15 20:17, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Ričardam tā būtu lielā iespēja nokļūt elitē, bet, manuprāt, viņa arsenāls vēl ir pārāk vienveidīgs,lai nopietni cīnītos ar tādu veci kā Glovackis.
Piekrītu, bet visādi var būt! Ir jau arī Grišuņins, viņam cīņa 30.09 ir ieplānota. Jautājums, protams, ar ko!?

     [+] [-]

, 2017-08-15 20:33, pirms 7 gadiem
ipluss rakstīja: Piekrītu, bet visādi var būt! Ir jau arī Grišuņins, viņam cīņa 30.09 ir ieplānota. Jautājums, protams, ar ko!?
nu, LNK boxing plāno,ka 2 gadu laikā Grišuņinam jānokļūst pasaules top20. Redzēs kā būs, tomēr jau 32-33 gadi šim,ja nemaldos.Manuprāt,par vēlu pievērsās pro boksam.

     [+] [-]

, 2017-08-16 16:04, pirms 7 gadiem
Pēc BoxRec reitinga Briedis ir 2. vietā, Glovackis - 4. vietā, Peress - 22. vietā.

Pirmkārt, savādi, ka Peress tika uzņemts Supersērijā, kurpretī Glovackis palika "pirmais aiz strīpas".

Vai nevarētu būt tā, ka ar Glovacki neuzspēja vienoties līdz izlozei, tāpēc sākotnēji viņu Supersērijā neiekļāva, bet tagad vienošanās ir panākta, un viņš tiks ieshēmots Peresa vietā?

     [+] [-]

, 2017-08-18 09:45, pirms 7 gadiem
Magnijs rakstīja: Pēc BoxRec reitinga Briedis ir 2. vietā, Glovackis - 4. vietā, Peress - 22. vietā.

Pirmkārt, savādi, ka Peress tika uzņemts Supersērijā, kurpretī Glovackis palika "pirmais aiz strīpas".

Vai nevarētu būt tā, ka ar Glovacki neuzspēja vienoties līdz izlozei, tāpēc sākotnēji viņu Supersērijā neiekļāva, bet tagad vienošanās ir panākta, un viņš tiks ieshēmots Peresa vietā?
Es lasīju, ka Perezu iebīdīja matchroomboxing, viņiem ir milzīga ietekme.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-24 14:40, pirms 7 gadiem
Es arī neizslēdzu variantu ka usik zaudēs hukam....usikam ir tā sitienu sērija,Bet huks vienkārši ir bīstams...70/30 ka usik vinnēs (Dēļ izturības)