Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBSS tomēr vēl nav izlēmusi par Brieža finālu Rīgā un aicina Glovacki kā rezervistu

Rolands Eliņš

WBSS tomēr vēl nav izlēmusi par Brieža finālu Rīgā un aicina Glovacki kā rezervistu
Kšištofs Glovackis un Mairis Briedis. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pasaules boksa Supersērija (WBSS) Maira Brieža un Junjera Dortikosa finālcīņu patiešām ir ieplānojusi 14. decembrī Rīgā, taču tas tiek uzskatīts par rezerves variantu un vēl nav apstiprināts, vakar ESPN ziņoto informāciju portālam Sportacentrs.com precizēja Brieža menedžeris Raimonds Zeps. Supersērija turklāt arī turpina pārrunas par fināla rezervista nozīmēšanu, piedāvājums esot izteikts Latvijā pavisam nesen iepazītam bokserim – Kšištofam Glovackim.

ESPN vakar vakarā vēstīja, ka Supersērija ierakstījusi savā kalendārā 14. decembri, kad tiks aizvadīta Maira Brieža un kubieša Juniera Dortikosa cīņa par Muhameda Ali trofeju, turklāt tika norādīts, ka šī cīņa notiks Rīgā.

Brieža menedžeris Raimonds Zeps portālam Sportacentrs.com norādīja, ka ESPN ziņotais viņam bija pārsteigums un pēc sazināšanās ar Supersērijas pārstāvjiem noskaidrojies, ka nekas šeit vēl nav izlemts. Rīgu jau iepriekš WBSS uzskatīja par variantu fināla rīkošanai, taču pagaidām tikai rezerves variantu, apliecināja Zeps. WBSS šobrīd turpina pārrunas par fināla rīkošanu bagātākās un lielākās zemēs (Saūda Arābijā, Lasvegasā, Losandželosā, aizkulisēs tiek piesaukts arī Maskavas variants), taču 14. decembris Arēnā Rīga esot pierezervēts.

ESPN vēstītais par finālu Rīgā ātri sasniedza arī Polijas medijus, un kāds žurnālists sociālajā tīklā „Twitter” izteica pieņēmumu, ka Brieža iepriekšējam pretiniekam, strīdīgi pieveiktajam Kšištofam Glovackim šajā Brieža-Dortikosa cīņas laikā vajadzētu atrasties pirmajā tribīņu rindā. Glovacka menedžeris Andžejs Vasiļevskis uz to publiski atbildēja, ka šobrīd tiek strādāts, lai Glovackis Rīgā būtu ringā, nevis tribīnēs.

Glovacka promouteru kompānija joprojām gan uztur juridisko procesu, protestējot par pusfināla iznākumu un WBO čempiona jostas zaudēšanu, un Zeps pagājušajā nedēļā portālam Sportacentrs.com prognozēja, ka šis process varētu turpināties vēl labu laiciņu. Taču pašreizējā situācija ir tāda, ka Glovackis ir nozīmēts kā WBO titula obligātais kandidāts un saņems iespēju tikties ar Brieža-Dortikosa cīņas uzvarētāju, attiecīgi arī viņa klātbūtne finālā būtu tikai loģiska.

Mūsu portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka Supersērijas vadība jau neilgi pēc pusfināla izteica Glovackim piedāvājumu būt par fināla rezervistu. Supersērija šādi mēdz nodrošināties ar potenciālo cīņas dalībnieku, ja nu kāds no plānotajiem bokseriem traumas vai citu iemeslu dēļ nevar piedalīties cīņā, kā arī tas dod iespēju papildināt „undercard” ar spēcīgu bokseri. Piemēram, jūnijā pusfināla cīņās Rīgā rezervists bija Brieža pretinieks ceturtdaļfinālā Noels Gevors.

Piedāvājums Glovackim joprojām ir aktuāls, taču pagaidām pastāv krietna atšķirība starp Supersērijas piedāvāto un poļu prasīto gan finansiālajā, gan pretinieka izvēles ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-12 19:19, pirms 5 gadiem
Te nu bija

Vakar raksta, ka Maira komanda neko nezin, šodien izrādās, ka pats Eliņš ne velna nezin

p.s. Gevors jau nu bija baigi spēcīgs rezervists
Slēpts komentārs: M8archa

  +3 [+] [-]

, 2019-08-12 21:58, pirms 5 gadiem
M8archa rakstīja: Gevors briedi pēc punktiem uzveica...
Tavā datorspēlē?

  -1 [+] [-]

, 2019-08-12 22:10, pirms 5 gadiem
Usiks ar Takamu boksēs 12. Oktobrī Čikāgā.

  -2 [+] [-]

, 2019-08-12 22:13, pirms 5 gadiem
Tad jau franču vista ar ir baigi spēcīgā

Delorjē vai kā viņu tur

Ne pa kam nekrita zemē

     [+] [-]

, 2019-08-13 00:35, pirms 5 gadiem
Ļoti iespējams ka mūsu izcili pārgudrais nedēļas laikā izgāzīsies ar savi pārgudrību divas reizes vai pat trīs.
Vispirms Starkovs skolos Pertiju (kaut kā nesanāca).
Tad Dzelzceļa kauss (pārgudrais balstījās tikai uz vienu informācijas avoti un tās tādiem supergudriem godu nedara).
Tagad šī rīta liepājnieka komentārs ka viņš jau sen to ir zinājis un zemtekstā var just ka šaubās tikai kaut kādi muļķi vai kā tur viņš mūs sauc.
NAMEJS 9999 , 2019-08-12 06:53,
Kas par to šaubījās, ka šis farss būs kaut kur citur, un nevis Rīgà?

Būs izgāzies visās frontēs.