Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņiks pirms pusfināla Rīgā: "Mājās viss ir vieglāk"

Rolands Eliņš

Bolotņiks pirms pusfināla Rīgā: "Mājās viss ir vieglāk"
Ričards Bolotņiks. Foto: Vladislavs Proškins, f64

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks pirms „Golden Contract” pusfināla, kas 26. septembrī paredzēts Rīgā, intervijā atzīmējis cīņas norises vietu kā savu priekšrocību un izteica pateicību turnīra rīkotājiem, ka izdevies visu noorganizēt šādi.

„Mājās viss ir vieglāk,” sacīja Bolotņiks. „Esmu ļoti pateicīgs „MTK GLobal” un „LNK Boxing”, ka šī cīņa tiks sarīkota Latvijā.”

Bolotņiks (16-5-1) piedalās „MTK Global” rīkotajā turnīrā „Golden Contract”, kurā viņš negaidīti pārliecinoši iepriekšējā gada izskaņā uzvarēja ceturtdaļfinālā. Pusfināls bija paredzēts martā, taču pandēmijas dēļ tiks sarīkots tikai tagad. Pusfināla pretinieku Bolotņiks uzzināja tikai nesen, tas tika noskaidrots izlozē, un Latvijas bokserim pretim stāsies 31 gadu vecais brits Hosea Bērtons (25-1).

„Protams, ka vietējo līdzjutēju atbalsts palīdzēs,” teica Bolotņiks. „Taču vēl svarīgāks man būs sievas Alinas atbalsts. Es biju gatavs pretiniekos iegūt jebkuru no turnīrā palikušajiem bokseriem, tāpēc man galvenais prieks ir par to, ka beidzot izloze notikusi un viss notiek.”

„Bērtons ir garš bokseris ar spēcīgu sitienu,” vērtēja Bolotņiks. „Man jau iepriekš bija iekšēja sajūta par to un teicu sievai, ka izlozē man tiks Bērtons. Viņš ir tehniski labs bokseris ar garām rokām, un tas man būs vēl viens pārbaudījums, ko man sniegusi dzīve, un vēl viens pārbaudījums, ar ko man jātiek galā.”

Bolotņika cīņa ieplānota 26. septembrī Rīgā, kas savukārt sakritīs ar Maira Brieža Supersērijas finālu Minhenē, kas tika izziņots tikai šonedēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/ricards...