Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ramlavam, Sinkevičam un Maculevičam bronzas medaļas Somijā

Jānis Pārums

Ramlavam, Sinkevičam un Maculevičam bronzas medaļas Somijā
Artjoms Ramlavs
Foto: latboxing.lv

Latvijas bokseri Artjoms Ramlavs, Raitis Sinkevičs un Ņikita Maculevičs šajā nedēļas nogalē tradicionālajās "Gee Bee" sacensībās Helsinkos (Somijā) izcīnīja bronzas medaļas savās svara kategorijās.

Svara kategorijā līdz 60 kilogramiem Artjoms Ramlavs pirmajā cīņā pārliecinoši ar 9:2 sakāva somu Rašidu Šahi, bet cīņā par iekļūšanu finālā ar 1:7 atzina īra Deivida Olivera Džoisa pārākumu, ieņemot trešo vietu. Iespējas tikt finālā bija arī Raitim Sinkevičam (svarā līdz 81 kg B grupā) un Ņikitam Maculevičam (virs 91 kg), taču Sinkevičs ar 0:7 kapitulēja olimpisko spēļu vicečempionam, Eiropas čempionāta daudzkārtējam medaļniekam, īram Kenetam Eganam, bet Maculevičs sīvā cīņā ar 6:7 piekāpās Maitam Metsim, lai gan pirmajos divos raundos bija pārāks.

Pirmajā cīņā zaudējumu piedzīvoja Dmitrijs Gutmans, kurš svara kategorijā līdz 56 kilogramiem ar 3:9 piekāpās krievam Iļjam Maksimovam. Tiesa, noslēdzošo trešo raundu Gutmans uzvarēja, tomēr pirms tam izlieto ūdeni sasmelt nespēja. Ātri turnīru noslēdza arī Artūrs Ahmetovs, kurš svarā līdz 64 kilogramiem ar 4:15 kapitulēja austrietim Džefam Hornam.

Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs sarunā ar Sportacentrs.com mūsējo veikumu vērtēja ar dalītām sajūtām: "Maculevičs, kurš cīņas pirmos divus no trim raundiem bija pārāks par igauni, beigās tomēr zaudēja. Trīs bronzas medaļas mums ir, taču diemžēl neviena finālista. Ramlavam un Sinkevičam pretinieki pusfinālā bija īri, kuri tradicionāli ir spēcīgi. Artjomam gan bija savainota roka, tāpēc ar pilnu spēku boksēties viņš nevarēja. Nikolajs Grišuņins no dalības "GeeBee" atteicās, sakot, ka viņam cīņu prakses pietiek (sezonas laikā Grišuņins startēja "World Series of Boxing" turnīrā Milānas "Thunder" sastāvā – aut.)."

     [+] [-]

, 2011-04-10 11:37, pirms 13 gadiem
Grišuņins World Series jau sen ir pabeidzis, tur neuzvarot nevienā cīņā