Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kovaļovam nepieciešams papildus laiks, lai pirms cīņas pret Kanelo iekļautos svarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kovaļovam nepieciešams papildus laiks, lai pirms cīņas pret Kanelo iekļautos svarā
Kanelo Alvaress un Sergejs Kovaļovs. Foto: Tass/Scanpix

Šonakt Lasvegasā norisināsies ilgi gaidītā boksa cīņa starp Kanelo Alvaresu (52-1-2, 35 KO) un Sergeju Kovaļovu (34-3-1, 29 KO). Krievu sportistam sākotnēji neizdevās palīst zem noteiktā svara, tomēr viņam bija nepieciešamas tikai papildus sešas minūtes, lai problēmu izlabotu.

Lai varētu piedalīties sestdienas naktī ieplānotajā cīņā, sportistu svaram vajadzēja būt zem 175 mārciņām (79,38 kilogrami). Ja Alvaresam tas nesagādāja nekādas problēmas, jo viņš uzkāpis divas svara kategorijas augstāk, lai varētu cīnīties pret Kovaļovu, tad krievu bokseris sākotnēji bija 100 gramus par smagu.

Nevadas štata noteikumi paredz, ka bokserim tiek dota viena stunda, lai zaudētu nepieciešamo svaru. Kovaļovam bija nepieciešamas tikai sešas minūtes – atgriežoties atpakaļ uz svariem, viņš iekļāvās noteiktajās robežās un saņēma pielaidi pie cīņas.

Kā vēsta ESPN, tad bokseru līgumos iestrādāts punkts, ka cīņas rītā notiks vēl viena svēršanās. Viņu svars nedrīkst pārsniegt 83,9 kilogramus, pretējā gadījumā draud finansiāla rakstura sankcijas.

Tāpat kļuvis zināms, ka Alvaress – viens no boksa skaļākajiem vārdiem – par cīņu saņems 35 miljonus dolāru, kā to paredz vienošanās ar DAZN televīziju. Tikmēr Kovaļova atlīdzība ir trīs miljoni, kas salīdzinājumā ar pretinieku izskatās pagalam maza, bet tāpat ir boksera karjerā lielākā. Paredzams, ka vēl vairākus miljonus viņš saņems no promouteru noslēgtās 12,5 miljonu vienošanās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2019-11-02 17:14, pirms 4 gadiem
Kovaļovs neizskatās labi, laikam pamatīgi atūdeņots, lai iekļautos svarā.

     [+] [-]

, 2019-11-02 18:26, pirms 4 gadiem
Tāda netaisnība atalgojumaa, tāpēc ceru,ka Kovalevs vinnes

     [+] [-]

, 2019-11-02 20:44, pirms 4 gadiem
Cikos cīņa?

     [+] [-]

, 2019-11-03 02:25, pirms 4 gadiem
Hallo, afftar

Ilgi gaidīta bija cīņa ar Golovkinu, ne jau kaut kādu Kovaļovu

Kanēlis novilka laiku un nosačkoja

Kovaļovs iekļaujas svara kategorijā ar otro piegājienu, bija jābūt visrakstam