Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Eksperts: "Briedis diez vai cīnīsies ilgāk par diviem gadiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eksperts: "Briedis diez vai cīnīsies ilgāk par diviem gadiem"
Mairis Briedis. Foto: Dāvis Ūlands, F64

Suparsērijas finālā tiek gaidīta cīņa starp latvieti Mairi Briedi un kubieti Junjelu Dortikosu. Pasaules boksa Supersērijas fināls "Arēnā Rīgā" sākotnēji tika ieplānots 21. martā, tas tika pārcelts uz 16. maiju, taču tagad pasākums atlikts uz nenoteiktu laiku. Boksa eksperts Elvis Mihaiļenko uzskata, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ zaudētais laiks 35 gadus vecajam Latvijas atlētam ir ļoti svarīgs. Par to vēstīja "TV3 Sport Latvija".

Šobrīd nav zināms, kad varēs notiks boksa mači, sevišķi sāpīgi tas ir ļoti pieredzējušiem bokseriem, kuriem pirms karjeras beigām jāsteidzas paspēt aizvadīt augsta līmeņa cīņas. Boksa eksperts Elvis Mihaiļenko norāda, ka Briedim jau ir 35 gadi, labākajā gadījumā viņam palikušas 3-4 cīņas. "Vairāk par diviem gadiem diez vai viņš vēl cīnīsies. Tāpēc viņam šis zaudētais laiks ir ļoti nozīmīgs. Diemžēl šajā situācijā no mums nekas nav atkarīgs."

Briedis kopš 2011. gada bija aizvadījis vismaz divas cīņas gadā, bet pērn sanāca tikai viena spēkošanās - jūnijā tika pārspēts polis Kšištofs Glovackis. Šobrīd ir skaidrs, ka kopš pēdējā dueļa vairāk nekā gadu būs jāiztiek bez mačiem.

Latvijas labākā boksera pārstāvis Raimonds Zeps atklāj, ka iepriekšējā gatavošanas posmā Briedis sparingoja ar 11 bokseriem no kādām 7 vai 8 valstīm, bet Baltijā nav atbilstošu variantu. Pirmkārt, cīņas sporta veidos Latvijā joprojām nav atļauti kontakta treniņi, taču sparingi gan sākas apmēram pusotru mēnesi pirms cīņas. Otrkārt, sparingus sadārdzinātu un apgrūtinātu 14 dienu pašizolācijas nepieciešamība.

Teorētiski pastāv iespēja, ka Brieža un Dortikosa cīņā varētu notikt "Arēnā Rīga", taču vairākās citās valstīs treniņu un pulcēšanās un treniņu ierobežojumi tiek atviegloti ātrāk. Tādējādi pastāv liela iespēja, ka šis mačs notiks citā valstī. Tiek cerēts, ka Supersērijas finālu varēs aizvadīt septembrī.

Vai Briedis aizvadīs cīņu 2020. gadā? Kādi čempionāti un sacensības mūs vēl gaida 2020. gadā? Ir daudz nezināmā, bet pamazām lielais sports atgūstas un savu derību veikšanai tu vari lietot šos totalizatorus Latvijā.

Izmantotie resursi:
TV3 Sport Latvija

     [+] [-]

, 2020-06-01 19:53, pirms 4 gadiem
Neesmu boksera eksperts, bet es nebūtu pārsteigts, ja tie pat nebūtu divi gadi. Briedis jau pēc cīņas ar Usiku minēja, ka ja būtu uzvarējis, visticamāk paziņotu par karjeras beigām. Nebrīnītos, ja Mairis uzvarot supersērijas finālā varētu pabeigt karjeru.

     [+] [-]

, 2020-06-01 20:27, pirms 4 gadiem
Visticamaak:

Ja uvarees, tad dosies taalaak, jo honoraari buss lielaaki un ciinas veel lielaakas.

Ja zaudees, tad jau mosh ciina ar to poli un vsjo.

  -2 [+] [-]

, 2020-06-01 22:07, pirms 4 gadiem
Ja godīgi, bija bažas, ka jau pēc zāģa Usikam kārs cimdus uz vadža.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-01 22:32, pirms 4 gadiem
Nesapratu - kādi nav atļauti Kontakta treniņi?!
Sparingi taču notiek gan boksa gan karatē?!
p.s. Ja jau bija atļauts arī tas "treniņš" kur Zutis piesita to Niku, tad jo neskaidrāk viss....

     [+] [-]

, 2020-06-01 22:35, pirms 4 gadiem
2 cīņas
Superserijas fināls un pret poli, jo punkti uz i ir jāuzliek

  -3 [+] [-]

, 2020-06-02 07:29, pirms 4 gadiem
otto13 rakstīja: 2 cīņas
Superserijas fināls un pret poli, jo punkti uz i ir jāuzliek
ar elkoniti??? )))

     [+] [-]

, 2020-06-02 12:19, pirms 4 gadiem
retskrasiikovs_107191 rakstīja: ar elkoniti??? )))
A Tu kā gribēji