Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Braves" un "Dodgers" izvirzās Nacionālās līgas sēriju vadībā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Braves" un "Dodgers" izvirzās Nacionālās līgas sēriju vadībā
Foto: USA Today/Scanpix

Losandželosas "Dodgers" un Atlantas "Braves" šodien izcīnīja savas otrās uzvaras Augstāko beisbola līgu (MLB) otrajā izslēgšanas maču kārtā, tādējādi nonākot viena panākuma attālumā no iekļūšanas līgas finālā.

Sentluisas "Cardinals" un Atlantas "Braves" cīņu droši var saukt par drāmu, jo Džordžijas štata komanda pie panākuma tika vien pēdējā iningā.

Spēles ievadā, otrajā iningā, "Cardinals", kas aizvadīja spēli savā laukumā, izvirzījās vadībā, Marselam Ozunam sasniedzot mājas bāzi, un sentluisieši spēja šo viena punkta vadību noturēt līdz pat mača pēdējam cēlieniem. Tajā Karloss Martinezs pieļāva vairākus nepareizus lēmumus, kas vispirms ļāva Densbijam Svansonam izlīdzināt rezultātu, bet mirkli vēlāk Adams Duvals arī izsita vēl divus punktus, kas izšķīra mača likteni.

22 gadus vecais sākumsastāva metējs Maiks Soroka, septiņu iningu laikā pieļāva tikai divus atsitienus un veica septiņus straikautus. Savukārt Rolands Akuna, kurš uz atsišanu gāja trīsreiz, spēli sāka ar piekāpšanos Adamam Vainraitam, taču divās nākošajās reizēs saņēma brīvgājienus.

Savukārt Losandželosas "Dodgers", pirmajā iningā nonākot zaudētājos ar divu punktu deficītu, mača vidū, atspēlēja uzreiz astoņus punktus un svinēja gana pārliecinošu uzvaru, 10:4, pār Vašingtonas "Nationals". Četri izsisti punkti Raselam Mārtinam, bet trīs – Džastinam Tērneram.

Līdz ar to, kā Losandželosas, tā arī Atlantas komandas nu ir vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Nacionālās līgas finālā, kur tām, protams, būs jāspēlē savā starpā.

Interesanti, ka, tā kā arī Amerikas līgā Ņujorkas "Yankees" un Hjūstonas "Astros" jau ir izcīnījušas pa diviem panākumiem, jau šonakt, kad spēles ir paredzētas visiem četriem pāriem, var noskaidroties visas komandas, kas iekļuvušas nākošajās spēļu kārtās.

2019. gada MLB izslēgšanas spēles

Komandas1234567
Braves633
Cardinals701
Komandas1234567
Dodgers6210
Nationals044
Komandas1234567
Yankees108
Twins42
Komandas1234567
Astros63
Rays21

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/