Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Kalhūnam četri punkti, "Rangers" pārspēj "Orioles"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kalhūnam četri punkti, "Rangers" pārspēj "Orioles"
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Teksasas "Rangers" spēlētājs Vilijs Kalhūns sasniedza jaunu karjeras rekordu vienā spēlē izsisto punktu ziņā un palīdzēja savai vienībai ar 7:6 pārspēt Baltimoras "Orioles".

Vilijs Kalhūns bija tas, kurš atklāja spēles rezultātu "Rangers" un "Orioles" mačā, tiesa tūdaļ pēc tam baltimorieši ne tikai atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā, jo Trejs Mančini un Ričijs Mārtins izdarīja to pašu, proti, raidīja bumbiņu ārpus laukuma un panāca 4:1 "Orioles" labā.

Tas arī bija brīdis, kad Kalhūnam bija otrreiz jādodas uz atsitēju pozīciju un viņš, situācijā, kad bāzēs jau atradās divi viņa komandas biedri, ar vēl vienu "Home run" sitienu izlīdzināja mača rezultātu. Jāpiebilst, ka vienā spēlē izsisti četri punkti ir beisbolista karjeras labākais rādītājs.

Tiesa, cīņa ar to nebeidzās, jo "Orioles" atkal izvirzījās vadībā, Entonijam Santanderam raidot bumbiņu tribīnēs un tikai pēc Šina-Sū Čū un Elvisa Andrusa sitieniem "Rangers" varēja svinēt panākumu ar 7:6.

Neskatoties uz izcīnīto panākumu, Teksasas "Rangers" sākumsastāva metējs Broks Burks aizvadīja ne to labāko spēli – pieļāva trīs "Home run" un zaudēja sešus punktus, kas ir sliktākais rādītājs starp visiem vakardien spēlējušajiem metējiem. Tāpat viņa kontā seši atsitieni, divi brīvgājieni un tikai viens straikauts.

Tāpat jāatzīmē, ka savu kārtējo savstarpējo spēli aizvadīja Ņujorkas "Yankees" un Bostonas "Red Sox". Šajā cīņā, pateicoties Miča Morlenda trīs punktu "Home run" sitienam, ar 6:1 uzvarēja bostonieši. Filadelfijas "Phillies", savukārt, diezgan nepatīkamā veidā piekāpās Ņujorkas "Mets", proti, pie pilnām bāzēm nespējot tikt galā ar Pītu Alonso, kurš tika pie brīvgājiena, bet ņujorkieši – pie uzvaras ar 5:4.

Savukārt Klīvlendas "Indians", ilgu laiku spēlējot neizšķirti ar Minesotas "Twins", 11. iningā guva četrus punktus un ne tikai izcīnīja uzvaru ar 6:2, bet arī samazināja deficītu cīņā par pirmo vietu divīzijā un nu atpaliek par 5.5 uzvarām.

MLB regulārā sezona, 06.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates4:9
AthleticsTigers7:3
RangersOrioles7:6
YankeesRed Sox1:6
PhilliesMets4:5
Blue JaysRays0:5
DiamondbacksReds7:5
RoyalsMarlins3:0
NationalsBraves3:4
AngelsWhite Sox5:4
CubsBrewers1:7
MarinersAstros4:7
IndiansTwins6:2
TigersAthletics5:4
RockiesPadres3:2
GiantsDodgers5:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/