Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" un "Astros" nonāk soļa attālumā no Amerikas līgas fināla

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" un "Astros" nonāk soļa attālumā no Amerikas līgas fināla
Didi Gregoriuss
Foto: USA Today/Scanpix

Ņujorkas "Yankees" un Hjūstonas "Astros" komandas šodien ir izcīnījušas savas otrās uzvaras Augstāko beisbola līgu (MLB) Amerikas līgas pusfinālu sērijās, kas nozīmē, ka abas atrodas viena panākuma attālumā no līgas fināla.

Hjūstonas "Astros" savā otrajā spēlē pret Tampabejas "Rays" nodemonstrēja labu aizsardzību, tā kā komandas metējs Gerits Kols šajā cīņā izcēlās ar 15 straikautiem, kas ir vairāk nekā pārliecinošs rādītājs. Tiesa, viņš vienalga pieļāva četrus atsitienus un vienu brīvgājienu, taču punktus nezaudēja.

Savukārt Alekss Bregmans šajā spēlē izcēlās ar diviem gūtajiem punktiem – vienu viņš izsita pats, bet otrajā gadījumā trešās bāzes spēlētājs sasniedza mājas bāzi pēc Karlosa Koreas sitiena. Tas "Astros" komandai ļāva uzvarēt ar 3:1 Vienīgo punktu Tampabeja guva spēles pēdējā iningā.

Savukārt daudz rezultatīvāk cīnījās Ņujorkas "Yankees" un Minesotas "Twins" komandas, jo ņujorkieši, pateicoties Didi Gregoriusa "Grand Slam" sitienam, jau ceturtajā iningā atradās vadībā ar 8:0, bet beigu beigās uzvarēja ar 8:2.

Sākumsastāvā izgājušais metējs Mašahiro Tanaka savā pozīcijā pavadīja tikai piecus iningus, taču viņa dublieri padarīja savu darbu godam, pieļaujot tikai vienu zaudēto punktu.

Atgādināsim, ka MLB izslēgšanas maču Divīziju kārtas notiek līdz vienas komandas trim uzvarām, t.i., "Astros" un "Yankees" ir tuvu tam, lai iekļūtu nākamajā kārtā, t.i., abas cīnītos par Amerikas līgas čempionu titulu, kur gan uzvarai būs nepieciešamas četras uzvaras.

Nacionālajā līgā savukārt, pēc divām nospēlētām cīņām, abās sērijās ir fiksēti neizšķirti rezultāti.

2019. gada MLB izslēgšanas spēles

Komandas1234567
Braves63
Cardinals70
Komandas1234567
Dodgers62
Nationals04
Komandas1234567
Yankees108
Twins42
Komandas1234567
Astros63
Rays21

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/