Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1457, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns: "Uzskatu, ka labāk būtu vēl sezonu palikt Ļubļanā"

Andrejs Siliņš

Dāvis Bertāns: "Uzskatu, ka labāk būtu vēl sezonu palikt Ļubļanā"
Dāvis Bertāns
Foto: adriaticbasket.net

"Ģenerālmenedžeris jau pateica, ka uz nākamo gadu nemeklēs spēlētājus trešā numura pozīcijai, lai spēles laiks būtu man un [1990. gadā dzimušajam] Dino Muričam," Dāvis Bertāns Lielajā sarunā portālam Sportacentrs.com atklāja, kāpēc, visticamāk, paliks Ļubļanas "Olimpijā" arī tanī gadījumā, ja tiks izvēlēts Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) draftā.

"Jau iepriekš intervijās man jautāja, ko pats labāk gribētu, ja mani nodraftē - uzreiz braukt uz Ameriku vai palikt vēl Eiropā. Abi varianti būtu labi, jo trenēties ar NBA komandu nozīmē garantētu progresu. Tomēr uzskatu, ka labāk būtu vēl vismaz vienu sezonu palikt Ļubļanā. Visi tam arī piekrita," Dāvis norādīja, ka jebkurā gadījumā, visticamāk, tomēr nākamsezon atgriezīsies Slovēnijā.

"Ar klubu ir kārtīgi atrunāts, ka pēc katras sezonas ir viena un tā pati izpirkuma maksa un, ja kāda komanda mani vēlēsies uzreiz NBA, ar to nebūs problēmu. NBA klubs drīkst samaksāt tikai 500 000 dolāru lielu izpirkuma maksu," pēc Bertāna teiktā noprotams, ka spēlētāja un "Olimpijas" līgumā paredzētā izpirkuma summa, lai pārceltos uz NBA, ir līdz pusmiljonam dolāru.

"99%, ka nākamo sezonu pavadīšu Ļubļanā. Ģenerālmenedžeris jau pateica, ka uz nākamo gadu nemeklēs spēlētājus trešā numura pozīcijai, lai spēles laiks būtu man un [1990. gadā dzimušajam] Dino Muričam," Dāvja tuvākā nākotne klubu basketbolā krāsojas gaišos toņos.

Daudz vairāk par aizvadīto sezonu Lielajā sarunā ar Dāvi: Bertāns: "99%, ka nākamsezon palikšu Ļubļanā"

Kā Dāvim rīkoties, ja tiks nodraftēts?

  • 146

  • 117


  +2 [+] [-]

, 2011-06-23 20:34, pirms 13 gadiem
Nu ja viņu tagad uzlaistu pie NBA "večiem" tur tiešām nekas labs nesanāktu,tāpēc es domāju,ka tiešām prātīgāk būtu palikt vel gadu,lai uzkrājas vel spēles pieredze utt.

     [+] [-]

, 2011-06-23 20:43, pirms 13 gadiem
MyP2P.eu :: schedules, watch live on your pc.

drafta ceremonija live

  +8 [+] [-]

, 2011-06-23 20:47, pirms 13 gadiem
Raksts ne no kā un ne par ko...

     [+] [-]

, 2011-06-23 20:50, pirms 13 gadiem
Ja nodraftē pirmajā kārtā tad tas līgums gan būtu kārdinošs

  -3 [+] [-]

, 2011-06-23 22:06, pirms 13 gadiem
Kads drafts?!Da tik zals vins nevienam klubam nav vajadzigs!Arprats- nometiet roza brilles!Ja kads ari parakstisies tad pec 60 kaut kur varbut buus.Lublana vinu ari par 300000 atdos jo nema tikai lai nopelnitu.Ir jau bijusi varianti ari ar Olimpiju kas pa visiem spekiem gribeja uz latvju balelina nopelnit,tikai vins atteica.Es neko negribu par vinu teikt.Labaks par vecako bracku par 100 procentiem,bet lai draftetu ta ir par mazu!Calim vel daudz un dikti jastrada un tad lai izdodas!.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-24 01:48, pirms 13 gadiem
Nu pildnīgi bez smadzenēm, tās komandas kurām Dāvis iekritis acīs šito izlasīs uz pārdomās tagad jau baigas nba star diskutē. Video saka 99 procenti ,ka palikšu lubļanā ,tvnet ,ka spurs šas mani nodraftēs ,bet tagad saka ,ka labāk būdu palicis eiropā. PSC... Skolu vajag pabeigt un mazāk plātīties!

     [+] [-]

, 2011-06-24 13:30, pirms 13 gadiem
Stoke rakstīja: Nu pildnīgi bez smadzenēm, tās komandas kurām Dāvis iekritis acīs šito izlasīs uz pārdomās tagad jau baigas nba star diskutē. Video saka 99 procenti ,ka palikšu lubļanā ,tvnet ,ka spurs šas mani nodraftēs ,bet tagad saka ,ka labāk būdu palicis eiropā. PSC... Skolu vajag pabeigt un mazāk plātīties!
Kāds sakars ar palikšanu Ļubļanā un draftu. Tas jau nenozīmē, ka nodraftēs tad vairs nespēlēs Slovēnijā. Skola nekur neaizbēgs. Ja ir liela iespēja izsisties bagātos klubos, tad tas ir jāizmanto un laba dzīve būs nodrošināta, bet skolu var beigt kaut vai pensijas vecumā. Ar to jau dumjāks nepaliks cilvēks, galvenais izglītoties pašam, bet pārējo ar laiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja