Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds un Taunss sakaujas, vēlāk cīņu turpina Tvitterī

Andrejs Siliņš

Embīds un Taunss sakaujas, vēlāk cīņu turpina Tvitterī
Džoels Embīds un Karls Entonijs Taunss. Foto: AFP / Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Filadelfijas "76ers" mājās sakāva Minesotas "Timberwolves", bet lielāko uzmanību raisīja abu komandu centru kautiņš - Džoels Embīds saķērās ar Karlu Entoniju Taunsu. Pēc mača abi turpināja cīņu, izmantojot sociālo tīklu "Twitter".

Trešās ceturtdaļas vidū, kad "Sixers" bija vadībā ar 20 punktu pārsvaru, Embīds un Taunss uzsāka kautiņu. Abi saķērās, Embīds pagrūda Taunsu, uz ko Dominikānas spēlētājs mēģināja atbildēt ar sitienu, taču netrāpīja. Laukumā izskrēja citi spēlētāji, apkalpojošais personāls un apsardzes darbinieki, lai nošķirtu iekarsušos ķermeņus vienu no otra. Pēc video atkārtojuma noskatīšanās tiesneši nolēma abus izraidīt no spēles.

"Es neizdarīju nevienu sitienu, tāpēc man nevajadzētu saņemt diskvalifikāciju," pēc mača sacīja Embīds, kuru, dodoties uz ģērbtuvi, vietējie līdzjutēji uzmundrināja ar "M-V-P" saukļiem. "Es tiku radīts šai pilsētai. Es nevaru nemaz izteikt pienācīgu pateicīgu par to, cik ļoti tā mani mīl. Tas bija skaļākais atbalsts, kādu esmu dzirdējis. Kautiņš sākās ne no kā. Man patīk spēlēties ar cilvēku prātiem."


Taunss un Embīds jau iepriekš izrādījuši nepatiku viens pret otru sociālajos tīklos, un pēc šī mača cīņa tika turpināta "Twitter" platformā. Kamerūnietis Embīds rakstīja: "Lieliska komandas uzvara! Tiku uzaudzināts starp lauvām, bet kaķis šodien centās mani izaicināt." Angļu valodā vārds kaķis ir "cat", ko izrunā tāpat kā Taunsa iesauku, kas radīta no viņa iniciāļiem KAT. Embīds pievienoja mirkļbirku "Es nesūdzos", taču tika lietots vārds "bitch", kam ir arī cita nozīme - kuce.

Taunss nepalika atbildi parādā, ierakstot savā kontā: "Es nesūdzos (vai neesmu kuce - aut. piez.). Uzaudzis starp lauvām." Protams, Embīds nebūtu Embīds, ja piekāptos pirmais un sekoja atbilde, apšaubot Taunsa "sūrā vīra" tēlu: "Tu zini, kas tu esi, kas vienmēr esi bijis. Kaķēns (vārdam "pussy" ir arī cita nozīme - sieviešu dzimumorgāns). Esmu sadevis tev pa pakaļu. Lūdzu, iekļūsti izslēgšanas turnīrā pirms sāc runāt."

     [+] [-]

, 2019-10-31 11:06, pirms 4 gadiem
Vairāk jau apskaujas nekā kaujas.

     [+] [-]

, 2019-10-31 11:09, pirms 4 gadiem
Embiid var atkārtot 2004 , tāds pats nemieru cēlājs kā.Wallace !!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-31 11:27, pirms 4 gadiem
Divi klauni, bet nu Embīds jau lielāks.

     [+] [-]

, 2019-10-31 11:44, pirms 4 gadiem
Loti precīzi- kermeni.

     [+] [-]

, 2019-10-31 12:03, pirms 4 gadiem
... two pussies* in a dirty hug ...

* - mincīši, kaķenītes... lai administratori nekoriģētu textu..

  -1 [+] [-]

, 2019-10-31 12:07, pirms 4 gadiem
cik tam embidam kadi 40 gadi jau ? pec izskata liekas ka 45 jau karojis bet ta jau ir no nezin kadas valsts nacis tur jau pasi vieglak noviltot neka pie mums naktskluba tikt 15 gadu vecuma

     [+] [-]

, 2019-10-31 14:00, pirms 4 gadiem
divi mazi brālīši sakāvas.

     [+] [-]

, 2019-10-31 14:24, pirms 4 gadiem
Abi neko nav uzvarējuši un arī neuzvarēs, baigi "iedzēla" ar to tikšanu play-off

  -2 [+] [-]

, 2019-10-31 18:14, pirms 4 gadiem
Simons ir lielakais glevulis kadu esmu redzejis visa NBA. KAT un Embiids cinas sava starpa un sis iet virsu KAT no muguras un liek roku ap kaklu. Palasot komentarus liekas ka puse no cilvekiem komentaros ir pilnigi idioti un nekad dzive nav kavusies but runa gan visi loti brasi. Glevula riciba, cerams, ka NBA iedos ari Simonssam diskabeli par sito glevulibu.

     [+] [-]

, 2019-10-31 19:09, pirms 4 gadiem
T.G.H. rakstīja: Simons ir lielakais glevulis kadu esmu redzejis visa NBA. KAT un Embiids cinas sava starpa un sis iet virsu KAT no muguras un liek roku ap kaklu. Palasot komentarus liekas ka puse no cilvekiem komentaros ir pilnigi idioti un nekad dzive nav kavusies but runa gan visi loti brasi. Glevula riciba, cerams, ka NBA iedos ari Simonssam diskabeli par sito glevulibu.
Ko viņi cīnījās?Apskāvās,un tas arī viss.Neviens no viņiem nav nekāds sitējs.Apķēra viņu uz grīdas tikai,lai viņi neturpinātu kasīties ar Embīdu.
Simmons un KAT ir draugi

     [+] [-]

, 2019-11-01 00:35, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ko viņi cīnījās?Apskāvās,un tas arī viss.Neviens no viņiem nav nekāds sitējs.Apķēra viņu uz grīdas tikai,lai viņi neturpinātu kasīties ar Embīdu.
Simmons un KAT ir draugi
Tu ari liec saviem draugiem visu roku ap kaklu, ka KAT bija jasit pie gridas ar roku?