Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss pirms Porziņģa iesildās ar 40+20, Jangam potītes savainojums

Deiviss pirms Porziņģa iesildās ar 40+20, Jangam potītes savainojums
Entonijs Deiviss un Lebrons Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Losandželosas "Lakers" sagrāva Memfisas "Grizzlies" (120:91), savukārt Maiami "Heat" pieveica Atlantas "Hawks" - 112:97.

Losandželosas "Lakers" savās mājās neatstāja cerības pārbūves procesā esošajai Memfisas "Grizzlies". Ja līdz trešās ceturtdaļas vidum spēli kontrolēja viesi, tad turpinājumā mājinieki ielika nākamajā ātrumā un ar buldozeru pārbrauca pāri Memfisas izredzēm uzvarēt. "Lakers" izcīnīja pārliecinošu uzvaru (120:91), otrajā puslaikā dominējot ar 71:44.

Ar iespaidīgu double-double izcēlās Entonijs Deiviss, kurš guva 40 punktus un savāca 20 atlēkušās bumbas. Tomēr lielāko daļu punktu viņš savāca no soda metieniem, iemetot 26 no 27 (96,3%). Lebrons Džeimss pievienoja 23 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles, savukārt "Grizzlies" sastāvā double-double (14p+11ab) guva lietuviešu centrs Jons Valančūns. Nākamo spēli "Lakers" aizvadīs izbraukumā pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto "Mavericks", tomēr pastāv iespējamība, ka Dalasa latvieti varētu atpūtināt.

Bēdīgas ziņas visiem Treja Janga faniem. Lieliski jauno sezonu sākušais "Hawks" līderis un pirmās nedēļas labākais spēlētājs guva potītes savainojumu spēles pirmajā daļā. Ietekmīgais ESPN apskatnieks Eidrians Vodžnarovskis pēcāk ziņoja, ka rentgena uzņēmumos nekas nopietns nav konstatēts. Jangs varētu izlaist apmēram divas nedēļas.

Bez sava līdera Atlanta izbraukumā piekāpās Maiami "Heat" - 97:112. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija debitants Tailers Herro, kurš guva 29 punktus. Vismaz 17 punktus "Heat" sastāvā guva arī Džimijs Batlers (21p+3pb), Gorans Dragičs (21p), Bems Adebajo (17p+10ab+3rp+2pb+3bm) un Kendriks Nans (17p). Savukārt "Hawks" labākais spēlētājs bija Džons Kolinss, kurš guva 30 punktus un savāca septiņas atlēkušās bumbas.

SpēleRezultātsRezultatīvākie
Heat – Hawks112:97Herro 29 – Kolinss 30
Nuggets – Mavericks106:109Milseps 21 – Klēbers; Hārdevejs 14
Lakers – Grizzlies120:91Deiviss 40 – Morents 16

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

  +2 [+] [-]

, 2019-10-30 07:54, pirms 4 gadiem
Piezemējās uz pretinieka apaviem. Laikam viena no vbiežākajam traumu iespējām.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-30 08:15, pirms 4 gadiem
Nav fiziski tik spēcīgs kā Donks. Brūk nost jau sezonas sākumā. To jau varēja paredzēt. 2 spēles uguņoja, pārpūlējās. Tad blāva norakta spēle un tagad šis. Paredzu , ka Donkam būs labāka karjera, jo šie ir Janga griesti. [lasīt kā sarkasmu vorkutas stilā]

     [+] [-]

, 2019-10-30 08:53, pirms 4 gadiem
Porziiii noliks pie vietas tos 🐓🐓

  +1 [+] [-]

, 2019-10-30 09:07, pirms 4 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nav fiziski tik spēcīgs kā Donks. Brūk nost jau sezonas sākumā. To jau varēja paredzēt. 2 spēles uguņoja, pārpūlējās. Tad blāva norakta spēle un tagad šis. Paredzu , ka Donkam būs labāka karjera, jo šie ir Janga griesti. [lasīt kā sarkasmu vorkutas stilā]
Uhh, vecīt, "guļošos nesit.."

     [+] [-]

, 2019-10-30 11:18, pirms 4 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nav fiziski tik spēcīgs kā Donks. Brūk nost jau sezonas sākumā. To jau varēja paredzēt. 2 spēles uguņoja, pārpūlējās. Tad blāva norakta spēle un tagad šis. Paredzu , ka Donkam būs labāka karjera, jo šie ir Janga griesti. [lasīt kā sarkasmu vorkutas stilā]
Jangs fiziski ir daudz spēcīgāks nekā Luka, sauss, cīpslains, ne gramma liekās masas, starta ātrumi vispār nesalīdzināmi. Piezemējās uz pretinieka kājas.Gadās. Priekš KP, ja atceries, tas beidzās ar krustu plīsumu. Nav saprotams tavs ļaunais prieks.

     [+] [-]

, 2019-10-30 12:28, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Jangs fiziski ir daudz spēcīgāks nekā Luka, sauss, cīpslains, ne gramma liekās masas, starta ātrumi vispār nesalīdzināmi. Piezemējās uz pretinieka kājas.Gadās. Priekš KP, ja atceries, tas beidzās ar krustu plīsumu. Nav saprotams tavs ļaunais prieks.
Pilnīgas muļķības. Divi dažādi spēlētāji, viens vairāk līdzinās Karijam, otrs Lebronam pēc ķermeņa uzbūves. Tik pat labi vari teikt, ka Karijs ir fiziski spēcīgāks par Lebronu, tik pat daudz taisnības būtu cik tavā iepriekš teiktajā. Un arī par potītes savainojumu, ja gribi salīdzināt, salīdzini ar Karija potīšu savainojumiem, kādā sakarā KP vispār pieminēji?

  -1 [+] [-]

, 2019-10-30 13:04, pirms 4 gadiem
Didziz rakstīja: Pilnīgas muļķības. Divi dažādi spēlētāji, viens vairāk līdzinās Karijam, otrs Lebronam pēc ķermeņa uzbūves. Tik pat labi vari teikt, ka Karijs ir fiziski spēcīgāks par Lebronu, tik pat daudz taisnības būtu cik tavā iepriekš teiktajā. Un arī par potītes savainojumu, ja gribi salīdzināt, salīdzini ar Karija potīšu savainojumiem, kādā sakarā KP vispār pieminēji?
KP guva krustu plīsumu, piezemējoties uz griķa kājas. Jangs izmežģija potīti, arī piezemējoties uz cita kājas. Un tā Jangam vispār ir pirmā trauma, spēlējot basketu. Un vēl - Dončiča "fizikai" salīdzinājumā ar Lebrona jaunības gadiem ir kā līdz mēnesim

     [+] [-]

, 2019-10-30 13:10, pirms 4 gadiem
Pirms Porziņģa... Kaut kā liekas, ka tieši tā būs pirmā spēle, ko KP izlaidīs.

     [+] [-]

, 2019-10-30 13:38, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: KP guva krustu plīsumu, piezemējoties uz griķa kājas. Jangs izmežģija potīti, arī piezemējoties uz cita kājas. Un tā Jangam vispār ir pirmā trauma, spēlējot basketu. Un vēl - Dončiča "fizikai" salīdzinājumā ar Lebrona jaunības gadiem ir kā līdz mēnesim
KP piezemējās uz Janņa kājas? Ok, es nemaz neturpināšu ar tevi diskutēt, ja jau pat tik elementārā lietā esi pilnīgi aplams.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-30 17:11, pirms 4 gadiem
Didziz rakstīja: KP piezemējās uz Janņa kājas? Ok, es nemaz neturpināšu ar tevi diskutēt, ja jau pat tik elementārā lietā esi pilnīgi aplams.
Vai ne. Pilnīgs pridurkins. Nezinu kādu video viņš ir skatījies

     [+] [-]

, 2019-10-31 23:13, pirms 4 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Vai ne. Pilnīgs pridurkins. Nezinu kādu video viņš ir skatījies
Pat ja mistiskā veidā paralēlajā pasaulē būtu piezemējies uz Jaņņa kājas, tad tas bija krītot lejā no iespaidīga lēciena, tur nebūtu tikai krusteniskās... Te vnk skrienot bik pašķieba. Nav vispār salīdzināmas lietas. Lai jau atgriežas un viss lai ir ok, bet nu man ar sajūta, ka Jangs plēš dibenu pušu, lai tik noārdītos. Agri vai vēlu tas var neizturēt.