Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuruca komandas biedrs nolemj nespēlēt Orlando

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kuruca komandas biedrs nolemj nespēlēt Orlando
Vilsons Čendlers. Foto: USA Today/Scanpix

Bruklinas "Nets" uzbrucējs Vilsons Čendlers (Wilson Chandler) informējis komandu par nepiedalīšanos basketbola sezonas turpinājumā, svētdien, 28. jūnijā, ziņoja ESPN.

Čendlers vēlas vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni – īpaši vecmāmiņu, kura viņu uzaudzināja, un trīs bērniem. Ņujorkas klubam ir tiesības parakstīt līgumu ar citu spēlētāju, kurš varētu stāties uzbrucēja vietā.

“Veselība un ģimenes labklājība ir pirmajā vietā, lai cik grūti būtu neatrasties kopā ar komandas biedriem,” Čendlers svētdien teica ESPN. “Paldies “Nets” organizācijai par izpratni un parādīto atbalstu. Skatīšos un jutīšu līdzi komandai.”

Čendleram ir spēkā viena gada līgums ar Ņujorkas klubu. Viņš šosezon piedalījās 35 spēlēs, bet pirmās 25 cīņas izlaida, jo 2019. gada augustā saņēma diskvalifikāciju par neatļautu vielu lietošanu. Marta sākumā viņš trīs reizes devās laukumā pamatsastāvā, palīdzot “Nets” nopelnīt 3-0 bilanci.

Uzbrucējs vidēji guva 5,9 punktus un izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu, kā arī realizēja 40,1% metienu no spēles. Paredzams, ka Čendlera minūtes sadalīs Rodions Kurucs un Torīns Prinss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id... scani

     [+] [-]

, 2020-06-29 09:26, pirms 4 gadiem
Lieliski, labi, ka Čandlers tāds sliņķis. Tagad Rodionam spīd daudz vairāk minūtes. Citādi viņš būtu rotācijā trešais, kā jau visu sezonu, paspēlētu 10 min vai netiktu laukumā vispār. Tagad spīd reālas 15-20 min. Un vairāk nemaz nevajag, jo savainojuma risks ir diezgan augsts šajos apstākļos. Bet Čandlers domāju atkal varēs meklēt citu komandu. Pārāk daudz problēmu ar viņu. Jau pietika ar viņa DSQ. Tagad vēl bez iemesla grib atpūsties. Īstenībā realitāte ir tāda, ka viņš var vispār nedabūt vairs līgumu. Vai arī par smieklīgi mazu naudu.