Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Inficējies arī Brogdons no "Pacers", komandai sezonas turpinājumā palīdzēs

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Inficējies arī Brogdons no "Pacers", komandai sezonas turpinājumā palīdzēs
Malkoms Brogdons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Indianas "Pacers" spēlētājs Malkoms Brogdons paziņojis, ka viņam ir pozitīvas Covid-19 analīzes.

"Esmu saņēmis Covid-19 analīzes, un tās ir pozitīvas," saspēles vadītājs izteicās. "Es esmu karantīnā. Man sokas labi un esmu uzsācis atveseļošanās procesu. Plāni attiecībā uz sezonas turpinājumu man paliek nemainīgi – es pievienošos komandai, kad tā dosies uz Orlando. Palīdzēšu komandas biedriem atlikušajās regulārā turnīra spēlēs un izslēgšanas turnīrā."

Malkoms Brogdons šosezon vidēji aizvadītajās 30,7 minūtēs guvis 16,3 punktus un atdevis 7,1 rezultatīvu piespēli. "Pacers" šobrīd Austrumu konferencē ieņem piekto vietu un ir garantējusi vietu NBA izslēgšanas turnīrā. 27 gadus vecais spēlētājs šosezon ir viens no "Pacers" komandas līderiem.

     [+] [-]

, 2020-06-24 22:13, pirms 4 gadiem
Vak patiešām tas pārak bīstami atsakt sezonu