Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Izveidota platforma, kas ļaus aizsargāt sportistus no nozākāšanas internetā

Andrejs Siliņš

Izveidota platforma, kas ļaus aizsargāt sportistus no nozākāšanas internetā
Foto: LoboStudioHamburg / pixabay.com

Uzņēmums "Sportradar Integrity Services" izveidojis atbalsta tīklu sporta organizācijām, kas ļaus aizsargāt profesionālus atlētus no nozākāšanas sociālajos tīklos.

Platforma būs pieejama visām sporta organizācijām, līgām un federācijām, lai aizsargātu sportistu mentālo veselību. Platforma identificēs personas, kas slēpjas aiz anonīmiem kontiem, kas tiek izmantoti, lai nozākātu atlētus. "Sportsradar" uzkrās informāciju par visu šo lietotāju īpatnībām.

Pēc tam šī informācija tiks nodota partneriem un sadarbībā ar likuma sargātājiem tiks sniegta palīdzība, ja tiks izvēlēts uzsākt rīcību pret konkrētiem lietotājiem.

Izmēģinājumi bijuši veiksmīgi vairākos tenisa turnīros ASV un Vācijā. "Mūsu prioritāte jau ilgi bijusi sporta veselības un drošas vides uzturēšana, lai sports būtu baudāms visiem iesaistītajiem," jauno platformu komentē "Sportsradar" pārstāvis Andreass Kranihs. "Tagad ar jauno pakalpojumu nostiprinām savas pozīcijas atlētu aizsargāšanā no kaitniecības tiešsaistē un sociālajos medijos. Mūsu piedāvātais pakalpojums ļauj apturēt tālāku zākāšanu tiešsaistē un izveidot reālas pārmaiņas."

Iepriekš "Sportsradar" izveidojuši veiksmīgu sistēmu aizdomīgo spēļu noteikšanai.

Izmantotie resursi:
https://www.insidethegames.biz/

  +2 [+] [-]

, 2020-08-19 17:41, pirms 4 gadiem
90% sportacentra komenteetaaju tagad tiks atnjemts vieniigais dziives prieks!

  +3 [+] [-]

, 2020-08-19 18:13, pirms 4 gadiem
Jādzēš ārā profils

  -1 [+] [-]

, 2020-08-19 19:23, pirms 4 gadiem
Soda mērs troļļiem...publiska nopēršana live režīmā!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-19 20:22, pirms 4 gadiem
Nabadziņš ZZZ.....

Bet nu tā jau ir pašu portālu vaina, ka ļauj anonīmi reģistrēties. Uzliek 1 centa apstiprinājumu no bankas konta un anonīmie pazudīs. Bet SC jau par mīkstu tam. Neļauj jau pat vairs ielogoties no citām platformām. Es teiksim ar FB šeit netieku iekšā kaut gribēdams. FB gan kontus var sataisīt ar priekšapmaksas kartēm, tas jau troļļiem netraucētu, bet bankas kontus tos netaisītu 10.

     [+] [-]

, 2020-08-19 22:20, pirms 4 gadiem
Kaut kā ar lielo troļļu baru tak jācīnās. Labi, ka vismaz kādi to sākuši darīt. Jo negatīvisma un zākāšanās ir patiešām daudz par daudz.

     [+] [-]

, 2020-08-19 23:36, pirms 4 gadiem
Ok, kritika ir normāla lieta, bet ir tādi, kas sauc Porziņģi par podriņķi, runa dažādas samazgas kā man pat liekas, kas tam cilvēkam prāta darās.