Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis centās nedomāt par publiku, Dončičs svilpienus uzskata par nepelnītiem

Agris Suveizda

Porziņģis centās nedomāt par publiku, Dončičs svilpienus uzskata par nepelnītiem
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pirmo spēli "Madison Square Garden" kopš aizmainīšanas no Ņujorkas "Knicks" aizvadīja Kristaps Porziņģis, kurš Dalasas "Mavericks" rūgtā zaudējumā (103:106) sakrāja 20 punktus, 11 atlēkušās bumbas un trīs bloķētus metienus.

"(Nopūta) Publika bija diezgan skaļa. Slikti, ka neuzvarējām," pēc spēles sacīja Kristaps Porziņģis. ""Knicks" fani ir ļoti kaislīgi, un šodiena nebija izņēmums. Nezinu, vai attieksme pret mani bija vai nebija taisnīga. Tas ir tas, ko viņi zina un ir dzirdējuši [par manu pāreju uz Dalasu]. Es par to pārāk nedomāju. Ir tā, kā ir. Neteiktu, ka publikas reakcija mani ietekmēja. Kā jau teicu, bija diezgan skaļi, bet centos spēlēt savu spēli un nekoncentrēties tam, kas notiek ārpus laukuma. Ieradāmies uzvarēt un esam vīlušies, ka to neizdarījām. "Knicks" spēlēja labu basketbolu, jau kopš paša sākuma pavilka sev līdzi līdzjutējus, trāpīja lielus metienus un spēlēja ar lielu enerģiju."

"Viņam tas bija smagi, nedomāju, ka viņš bija to pelnījis," publikas reakciju komentēja Porziņģa komandas biedrs Luka Dončičs. "Viņš daudz deva "Knicks". Tika izsvilpts draftā. No sava skatu punkta varu teikt, ka nedomāju, ka viņš to bija pelnījis, taču viņš ar to tika galā profesionāli – esmu ļoti lepns par viņu." Dalasas līderis nopelnīja piekto triple-double sezonā, taču piebilda, ka tas neko nenozīmē, ja komanda netiek pie uzvaras. Slovēņa sniegums gan izpelnījās "Knicks" trenera Deivida Fizdeila uzslavas: "Šādi spēlējot, viņš apdraudēs Dirka [Novicka] titulu kā labākajam Eiropas basketbolistam vēsturē."

Izšķirošo tālmetienu galotnē trāpīja "Knicks" uzbrucējs Markuss Moriss: "Šī ir pirmā reize, kad Ņujorkas arēnu redzu šādu. Nebiju pārsteigts, taču tas bija pavisam cits līmenis." Publiku slavēja arī cits "Knicks" jaunpienācējs Džūliuss Rendls: "Publika bija lieliska no paša sākuma līdz pat pašām beigām. Enerģija bija jūtama, kolīdz iegāji arēnā. Mums patīk, kad Madis Square Garden ir šāda atmosfēra. Vai Porziņģa izsvilpšana bija pārsteigums? Tā ir Ņujorka, vecīt."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://nypost.com/2019/11/14/knick...

  +5 [+] [-]

, 2019-11-15 10:06, pirms 4 gadiem
Lai vai kā, bet viens no skaļākajiem sporta vakariem pēdējos gados pasaules populārākajā sporta arēnā noticis pateicoties latvietim.
Protams, ienīst viņu tagad tur, bet šī spēle parādīja, cik nozīmīgs Kristaps bija NYK faniem.
Spēles rezultāts aizmirsīsies, individuālās statistikas arī. Bet tas, kas notika šovakar MSG vēl labu laiku liks cilvēkiem rakstīt, runāt.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-15 10:20, pirms 4 gadiem
Tāpēc arī Knicks organizācija ir tāda, kāda tā ir.. tendēta uz biznesu nevis sportiskajiem sasniegumiem. Ja pirms divām nedēļām visi izsvilpa DSJ, tad vakar visi baigi klapēja savas trauslās plaukstiņas un priecājās.. Draftā KP izsvilpa, pēc tam slapināja biksītēs.. Tagad, nezinot trade lietas apstākļus, atkal visi uzvedas kā pērtiķi. Es neredzu Knicks tuvākajos gados jebkādu iespēju pacelties, jo neviena zvaigzne negribēs tur spēlēt, jo apzinās, ka pie pirmajiem sūdiem viņiem gāzīs atkritumus uz galvas..

  +4 [+] [-]

, 2019-11-15 10:32, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka Knicks fani ir pilnīgi analfabēti basketā. Porziņģa epopejā vainu ir jāliek tikai uz kluba vadību nevis Kristapu. Izskatījās tie fani vienkārši nožēlojami. Jā, paveicās, uzvarēja, bet klubs, sistēma, fani ir pzemojums pašai Ņujorkai. Kas attiecas uz “baigo” fanošanu, tad piedodiet, visiem paliks atmiņā nevis komandas atbalstīšana bet stulba mazgadīgo ūjināšana.

  +5 [+] [-]

, 2019-11-15 10:34, pirms 4 gadiem
un tad NY faniem nepietiek smadzenes vispār lai saprastu kāpēc neviens FA nenāk, kāpēc KI un KD aizgāja uz Bruklinu, un tad vaino visus apkārt.
Izskatās ka NY ir mērkaķu valstība, ko šiem pasaka to viņi sagremo un uzreiz tic, kā inkvizīcija viduslaikos sabaroja ar mēsliem tautu, bet toreiz viņa nebija izglītota, toč NY ir tik lētticīga un neizglītota sporta fanu bāze?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 10:47, pirms 4 gadiem
Paši jau sen tik sliktāk ar to panāk. Neviens normāls FA jau pie viņiem arī tpc nenāks. Tik tādi jaunie kas grib uzsist sev cenu vai veterāns kāds, lai pēdējo piķi vēl saņemtu

  -1 [+] [-]

, 2019-11-15 11:10, pirms 4 gadiem
Viss, kas mūs nenogalina, dara tikai stiprākus. Cerams, ka pēc šīs spēles KP atgūs pārliecību saviem spēkiem un sāks spēlēt tā, kā viņš prot. Ar piebildi - ja vien Luka atļaus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-11-15 13:04, pirms 4 gadiem
Būs interesanta nākamā Knicks spēle. Vai viņiem izdosies kaut ko paņemt līdzi no šīs spēles.
Katrā ziņā Maverics likumsakarīgs zaudējums, jo enerģijas ziņā Knicks spēlēja playoff režīmā

  +1 [+] [-]

, 2019-11-15 13:14, pirms 4 gadiem
moonburn rakstīja: Būs interesanta nākamā Knicks spēle. Vai viņiem izdosies kaut ko paņemt līdzi no šīs spēles.
Katrā ziņā Maverics likumsakarīgs zaudējums, jo enerģijas ziņā Knicks spēlēja playoff režīmā
NYK reti spēlē šādas spēles, pagājušo gad arī sanāca dažās šādas spēles, beigās cik tur 17 uzvaras?

     [+] [-]

, 2019-11-15 13:31, pirms 4 gadiem
Domaju šī sezona tiek balstita ka iespēlēšana un saspēlēšanas treniņš,nakamaja vajadzetu but jau labak.

  +5 [+] [-]

, 2019-11-15 13:32, pirms 4 gadiem
Smieklīgi, ka paši NYK fani par sevi ir ļoti augstās domās, bet īstenība danco pēc Dolana stabules.

Tieši Dolans Porziņģa aizmainīšanu centās pagriezt negadītā gaisotnē Porziņģim. Gan arēnā, gan NY medijos, kur viņam ir liela ietekme.

Nesen kāds NY fans tika izmests no arēnas, jo uzsāka arēnā "Fire Dolan" saukli.

Tāda lūk demokrātija NY arēna, ko Dolans teiks, to fani darīs

  -1 [+] [-]

, 2019-11-15 13:49, pirms 4 gadiem
Didziz rakstīja: Smieklīgi, ka paši NYK fani par sevi ir ļoti augstās domās, bet īstenība danco pēc Dolana stabules.

Tieši Dolans Porziņģa aizmainīšanu centās pagriezt negadītā gaisotnē Porziņģim. Gan arēnā, gan NY medijos, kur viņam ir liela ietekme.

Nesen kāds NY fans tika izmests no arēnas, jo uzsāka arēnā "Fire Dolan" saukli.

Tāda lūk demokrātija NY arēna, ko Dolans teiks, to fani darīs
Nejau Dolans pie maiņas vainīgs,bet gan Mills.Millsam ir pilnīga kontrole,vai tāda bija uz to brīdi.TIe saucamie ''fani'' saprot,ka viņu kluba vadība ir reāli mēsli,bet tāpat vai KP
Runājot par Dolanu,tad tam čalim visu mūžu ir bijis mazvērtības komplekss un ļoti plāna āda.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-15 15:49, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nejau Dolans pie maiņas vainīgs,bet gan Mills.Millsam ir pilnīga kontrole,vai tāda bija uz to brīdi.TIe saucamie ''fani'' saprot,ka viņu kluba vadība ir reāli mēsli,bet tāpat vai KP
Runājot par Dolanu,tad tam čalim visu mūžu ir bijis mazvērtības komplekss un ļoti plāna āda.
Kas cītīgi seko NBA - vēl KP laikos Dolans padzina no arēnas kādu slavenu bijušo spēlētāju. Kurš atceras?

  +3 [+] [-]

, 2019-11-15 16:50, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Kas cītīgi seko NBA - vēl KP laikos Dolans padzina no arēnas kādu slavenu bijušo spēlētāju. Kurš atceras?
Oukliju

  +2 [+] [-]

, 2019-11-15 18:39, pirms 4 gadiem
Dolans = Savickis.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-16 00:41, pirms 4 gadiem
New York Picks varēs visu mūžu cīnīties par drafta tiesībam nevis par titulu. Nožēlojami fani un vadība vispār čau...