Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Normunds Krūmiņš

"Timberwolves" vienojas ar Džošu Hovardu

"Timberwolves" vienojas ar Džošu Hovardu
Džošs Hovards pērno sezonu noslēdza "Jazz" vienībā;
Foto: US PRESSWIRE / Russ Istabella

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Minesotas "Timberwolves" panākuši vienošanos ar veterānu Džošu Hovardu, kurš pērn pārstāvēja "Jazz" vienību.

ESPN apskatnieks Kriss Brusārds pavēstījis, ka Minesotas klubs panācis vienošanos ar 32 gadus veco uzbrucēju Džošu Hovardu par viena gada, veterāna minimuma līgumu, kura vērtība varētu pārsniegt 1 miljonu ASV dolāru.

Šobrīd savainoto spēlētāju sarakstā atrodas seši "Wolves" spēlētāji - aizsargi Džei Džei Barea, Rikijs Rubio, Brendans Rojs, uzbrucēji Čeiss Badingers un Kevins Lovs, kā arī centrs Nikola Pekovičs.

Izšķirošo momentu par labu Hovarda nolīgšanai nospēlēja faktors, ka Minesotas vieglajam uzbrucējam Badingeram pēc meniska operācijas būs nepieciešami vairāki mēneši rehabilitācijai, tāpēc viņam tika meklēts aizvietotājs, kas atrasts 2003. gadā draftā ar 29. numuru izvēlētā Hovarda veidolā.

Deviņu gadu NBA karjeras laikā Hovars pārstāvējis "Mavericks", "Wizards" un "Jazz" vienības. Ja ne vairākas nopietnas traumas, Hovardam bija potenciāls kļūt par vienu no vadošajiem vieglajiem uzbrucējiem NBA, ko apliecina viņa dalība 2007. gada Visu Zvaigžņu spēlē.

Pērnajā sezonā 201 centimetru garais Hovards izgāja laukumā 43 spēlēs, no tām 18 uzsākot komandas starta pieciniekā. Vidēji spēlē viņa rēķinā 8,7 punkti, 3,7 atlēkušās bumbas un 1,2 rezultatīvas piespēles.

Jaunākā informācija liecina, ka Hovards veiksmīgi izgājis fiziskās pārbaudes un pievienojies komandai. Treneris Adelmans ir pārliecināts, ka komandas jaunieguvums pielaikos "Wolves" formu jau rītdienas spēlē pret "Warriors".

Izmantotie avoti:
Josh Howard agrees to terms with Minnesota...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis 2024. gada 27. aprīlī. Foto: AP/Scanpix

Gaidot Porziņģa "D dienu": trejdeviņi soļi līdz NBA finālam

Ceturtdien, 6. jūnijā, apritēs 80 gadi kopš sabiedroto karaspēka desanta operācijas Normandijā. Latviešiem ir labs iemesls gaidīt "visgarāko dienu" – naktī uz piektdienu iespējama Kristapa Porziņģa debija Nacionālās basketbola asociācijas finālā.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
14

Porziņģis pilnībā aizvadījis mērenu treniņu, rīt būs grūtāka nodarbība

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvadījis vieglu treniņu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Bostonas "Celtics", pēc sestdienas rīta nodarbības paziņoja galvenais treneris Džo Mazula.
Kristaps Porziņģis triec bumbu grozā no augšas. Foto. AFP. Scanpix
43

Porziņģis piedalās daļā no "Celtics" treniņa, Mazulla saglabā noslēpumainību

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" gatavojas otrajam finālam trīs sezonu laikā. Daļā no piektdienas treniņa piedalījās arī Kristaps Porziņģis. Komandas galvenais treneris Džo Mazulla bija optimistisks, bet noslēpumains.