Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī "Wizards" sastāvā Covid-19 piesardzības pasākumi un atcelts treniņš

Rolands Eliņš

Arī "Wizards" sastāvā Covid-19 piesardzības pasākumi un atcelts treniņš
Anžejs Pasečņiks un Rasels Vestbruks. Foto: Washington Wizards

Divu Latvijas basketbolistu pārstāvētā NBA komanda Vašingtonas "Wizards" paziņojusi, ka divi tās spēlētāji ievietoti līgas veselības un drošības protokolā, kas saistīts ar Covid-19 infekcijas izplatīšanos. Šo spēlētāju vārdi nav nosaukti, bet komanda atcēlusi šodien paredzēto treniņu.

"Wizards" aizvadītajā naktī aizvadīja maču pret Fīniksas "Suns", taču komanda saskarē ar Covid-19 bija nonākusi jau iepriekšējās dienās, aizvadot spēles pret komandām, kurās pēc tam fiksēta Covid-19 inficēšanās. Kā norādīts kluba relīzē, pašizolācija šobrīd jāievēro diviem "Wizards" spēlētājiem, un šāds solis obligāti nenozīmē, ka komandā konstatēta inficēšanās.

Minēto divu spēlētāju vārdi nav atklāti. "Wizards" komandu šosezon pārstāv Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks, kurš šosezon spēlējis pagaidām maz, bet visu laiku ir kopā ar komandu.

"Wizards" norāda, ka piesardzības nolūkos atcēlusi šodien paredzēto treniņu, taču par nākamo spēli pagaidām nekas netiek minēts. Nākamais mačs ieplānots naktī uz ceturtdienu pret "Jazz", kam sekos trīs spēles trīs dienās nedēļas nogalē. "Wizards" sastāvā jau tā ir vairāki robi – traumu guvis centrs Tomass Braients, šobrīd no ierindas izsists arī Rasels Vestbruks.

Aizvadītajā naktī pārcelta tika Dalasas "Mavericks" spēle, jo komandā ar Covid-19 saslimušo spēlētāju skaits bija pieaudzis līdz četriem. Kā šodien ziņo Dalasas medijs "Morning News", komandas pašreizējais plāns ir šodien doties uz Šarlotu, ku naktī uz ceturtdienu aizvadīt maču pret "Hornets", taču šī plāna piepildīšanās ir atkarīga no šodien paredzētajiem Covid-19 testiem, kā arī tiešo kontaktpersonu apzināšanas inficēto spēlētāju vidū.