Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kāpēc Džordans ir All Time Best?

Kāpēc Džordans ir All Time Best?
Ikdiena MJ spēlē. Tripleteam.

Katru dienu nākas sastapties ar dažiem lietotājiem, kuri tic, tam, ka Džordans nav labākais spēlētājs NBA vēsturē. Pieminot tādu lietu, kā atlētisms, par to, ka spēle kļuvusi fiziskāka un grūtāka. Es šādas muļķības parasti cenšot atspēkot, bet īsti nekad tas neizdodas. Minu tik ļoti svarīgos faktorus, kā Hand Check Rule, bet īsti liekas, ka neviens negrib vai nevar to saprast. ......

Daļa sportacentrs.com lietotāju apgalvo, ka mūsdienu basketbols ir daudz labāks kā tāds, ko rādīja agrāk iekš NBA.

Daudzi apgalvo pat, ka mūsdienu spēlētāji dominētu tik ļoti spēlē, ka spētu būt vēl labāki. Tāpēc man radās jautājums - kā tas iespējams?

Daudzi uz šo jautājumu atbild, ka spēle ir kļuvusi fiziskāka un atlētiskāka. Par atlētismu piekrītu, medicīna iet uz priekšu un tagad katrs spēlētājs spēj lekt augstu un būt daudz plastiskāks nekā agrāk. Bet fiziskāks?

Smieklus vēl izraisa tādas pērles, kā -Lebrons spētu dominēt vēl vairāk kā mūsdienās, spēlējot laikā, kad spēlēja Džordans-

Tāpēc visiem tiem demagogiem iesaku noskatīties šo video, kur tiek skaidrots "handchecking". Un varat paši iedomāties, kā tas ietekmēja spēli un pretspēku, aizsardzību tājā laikā, kad nebija vēl pieņemts šis noteikums. Par to, cik liela pretestība bija jāsastop Džordanam, bet ar to visu - viņš spēja būt kā basketbola dievs uz laukuma. Kuram tā īsti neviens nav pietuvojies. Pat ne Lebrons Džeimss. Piedodiet.

 

NBA handchecking explained (Michael Jordan vs...

 

Ceru, ka tagad tapa skaidrs, tas, kāpēc mūsdienu basketbolists nebūtu tik labs pagātnē. Bet kāpēc, tādi spēlētāji, kā Džordans būtu vēl izcilāki (Jā. VĒL!) mūsdienās. Paši arī sevi esat pieķēruši zākājot tiesnešus par stulbām svilpēm, par lēmumiem, kuri spēlētājs tiek pie piezīmēm, īsti neko nederot. Tā ir, tāds ir mūsdienu basketbols - mīksts.

Un it sevišķi, grūti būtu tādiem spēlētājiem, kuru spēle balstās nevis uz metienu, bet gan uz caurgājienu kā šī brīža MVP - Džeimsam.

 

Pateikšu tikai to - mūsdienās basketbols tiek pasniegts perfekti. Tas ir skatāmāks, ātrāks, atlētiskāks, bet ne labāks, grūtāks, smagāks. Kā liekas tagad Tev? Vai mūsdienu spēlētājs spētu spēlēt labāk tajā laikā? Spētu gūt vairāk punktus, par spīti tam, ka caurgājienos nāktos atdurties pret spēlētāju burzmu (nebija 3sekunžu zonas), spētu noturēt bumbu rokās, atbrīvoties no sedzēja, tikt uz soda metienu līnijas daudz retāk? Vai spētu kaut tuvu būt tādi, kāds bija Džordans? Kaut Lebrons, Kobe, Veids un citi šo laiku superstāri?

 

Citēšu ko ir teicis pats Maikls 

 It’s less physical and the rules have changed, obviously. Based on these rules, if I had to play with my style of play, I’m pretty sure I would have fouled out or I would have been at the free throw line pretty often and I could have scored 100 points.

Ieteiktu izlasīt arī šo rakstu!

MJ 50 PPG today - The basketball encyclopedia

 

 

Un lūk video, varbūt, kuru jau daļa ir redzējuši, bet varbūt daļa nav. Superīgs video. Basketbols ir foršs. Great Expectations - Kobe Bryant and Michael...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-11-07 07:45, pirms 12 gadiem
Pilniigi piekriitu par to mentaalo,to ja nemaldos Alex Fergusons teicis,ka kaadreiz mentaali speeleetaaji,bija moraali daudz stipraaki,bet tagad sovs auskari,tetoveejumi utt,vienkaarsi izraadiishanaas.!

  +3 [+] [-]

, 2012-11-07 10:12, pirms 12 gadiem
Nav šaubu par Džordanu...
Tas tā pat kā ar Balderi hokejā, viņam ir tāda vārtu gūšanas izjūta, ka viņš noteikti arī savos 50 nebūtu sliktākais skoreris Dinamo ,kur liela daļa pat tukšos vārtos trāpīt nevar.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 10:19, pirms 12 gadiem
Krisons_bez_olām rakstīja: Kuram bija šaubas?

Tāpēc man likās smieklīgi, kad šogad OS spēlēs tika minēts, ka 2012.gada USA modelis varētu apspēlēt 1992. Dream Team. NEKAD!
Es nesaku par visiem, bet tie, kuri fano par Kobi, Lebronu utt. iedomājas, ka šie spēlētāji spētu dominēt arī agrāk.

Var arī paskatīties piemēram Jordan Rules, kā Pistons un Knicks spēlēja pret Maiklu.

Ir vienkārši tādi, kuri apgalvo, ka Lebrons spētu vākt afigenos status agrāk ar savu spēli.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 11:01, pirms 12 gadiem
Jā, tas džeks ir kārtīgi pastrādājis, kurš to visu uztaisījis tās salīdzināšanas, citu spēlētāju, treneru sniegtos komentārus utt.
Ja kādam vēl rodas šaubas, kurš ir greatest of all time, lai palasa to mājaslapu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-11-07 11:25, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: virsrakstā ir kļūda, jo visu laiku labākais ir lebrons džeimss
Izlasi, lūdzu, rakstu un apskaties linkus.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-07 11:26, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: virsrakstā ir kļūda, jo visu laiku labākais ir lebrons džeimss
Skolaa jaamaacas, nevis jasezh interneta!

     [+] [-]

, 2012-11-07 14:00, pirms 12 gadiem
Nu,piemēram, šeit pat SC strīdējies apr NBA agrīno vēsturi, t.i. 60ie un 70ie gadi, un es atceros precīzu citātu: "Basketbols toreiz bija sētas līgas līmenī". Bet piekrītu tev, ka šobrīd basketbols ir ātrākās, skatāmaks, bet ne fiziskāks. Izcilais basketbolists, Bils Rasels, kurš izcīnijis 11 NBA titulus atzina, ka agrāk, kad noteikumos bija daudz "caurumu" spēlei bija rupja un spēlētāji bija fiziski anormāli spēcīgi, visi esot bijuši Atlēti ar lielo burtu. Protams, man var nepiekrist, sakot, ka tad nebija ne krosovera ne tādu alle upu, bet šāds ir mans viedoklis, kuru neviens neizmainīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-07 15:19, pirms 12 gadiem
Jā, un Vilts mestu 140 katrā spēlē.

     [+] [-]

, 2012-11-07 15:32, pirms 12 gadiem
Tu saki? rakstīja: Jā, un Vilts mestu 140 katrā spēlē.
Neko laikam neesi sapratis. Noskaties video, un tad runā. Kāpēc Tu domā, ka Vilts mestu 140 katrā spēlē?

Plus iemet aci, kā mainījās TOP punktu guvēji NBA pirms un pēc noteikumu ieviešanas. Pamanīsi, ka pirms tam dominēja garie spēlētāji, bet pēc ārējās līnijas spēlētāji. Cerams domu saprati.

     [+] [-]

, 2012-11-07 15:35, pirms 12 gadiem
Reāli James un Jordans ir divu dažādu laiku spēlētāji, tā kā viņus nevar objektīvi salīdzināt. James ir atlētiskāks, labāks aizsardzībā, daudzpusīgāks, bet bez stabila metiena no distances. Domāju, ka ja James spēlētu tad, kad spēlēja Jordans, viņa spēles stils būtu attiecīgi pielāgots. Jordans bija labākais tad, šobrīd ir James.

     [+] [-]

, 2012-11-07 15:47, pirms 12 gadiem
Jā piekrītu augšupminētajam komentam par fizisko spēku kas Lebronam piemīt.Lebrons varētu spēlēt NFL manuprāt ar saviem parametriem.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 15:51, pirms 12 gadiem
Plus doma jau nebija baigi pateikt, kurš labāks vai sliktāks. Bet gan saprast to domu, ka ar esošo spēles stilu mūsdienu spēlētāji spētu spēlēt vēl labāk pirms 20 gadiem. Spētu būt labāki, kā Džordans.

Bet tā pa īstam neviens jau nav iedziļinājies, kāpēc tā nemaz nebūtu. Lebrons nespētu būt tāds statistikas karalis, kāds ir šobrīd.

     [+] [-]

, 2012-11-07 15:53, pirms 12 gadiem
Vynilz rakstīja: Jā piekrītu augšupminētajam komentam par fizisko spēku kas Lebronam piemīt.Lebrons varētu spēlēt NFL manuprāt ar saviem parametriem.
Jā. Lebrona spēks, ātrums un viss pārejais varētu būt kā ikona sportā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-07 22:39, pirms 12 gadiem
vispār jau šis jautājums nav aktuāls ...

tik piebildīšu, ka neinteresē viedoklis no tiem, kuri nav skatījušies Džordanas spēles viņa labākajos gados - statistika vai klipiņi neļauj pilnvērtīgi spriest par viņa līmeni salīdzinājumā ar citiem.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-07 23:18, pirms 12 gadiem
man vienalga, man patiik labaak ka spele Lebrons

     [+] [-]

, 2012-11-08 17:37, pirms 12 gadiem
Kāda jēga šims rakstam? Tikpat labi es pateiktu, ka Wilts ir all time gratest, jo viņa laikā visus noteikumus veidoja, lai ierobežotu viņu. Un kā tu mani atspēkotu ? Nav jēga salīdzināt 90gadus un mūsdienas tu nezini kā būtu ja būtu.