Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Berets grib man pārdankot? Esmu gatavs izaicinājumam!"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Berets grib man pārdankot? Esmu gatavs izaicinājumam!"
Kristaps Porziņģis. Foto: mavs.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails norādījis, ka pirmssezonā pietaupīs Kristapu Porziņģi, neliekot viņam spēlēt divas dienas pēc kārtas. Pats Porziņģis tikmēr bija priecīgs par tuvojošos atgriešanos laukumā un norādīja, ka jūtas lieliskā formā gan mentāli, gan fiziski.

"Strādājam minūti pa minūtei, stundu pa stundai, dienu pa dienai. Netaisos prognozēt nākotni pat nākamās nedēļas attālumā, bet man patīk, tas, kādā punktā šobrīd Kristaps ir. Es neredzu viņu spēlējam divas dienas pēc kārtas," Kārlails atklāja medijiem.

"Mavericks" pārbaudes spēļu sēriju sāks naktīs uz 9. un 10. oktobri, izbraukumos spēlējot attiecīgi pret Oklahomsitijas "Thunder" un Detroitas "Pistons". Tas nozīmē, ka Porziņģis piedalīsies tikai vienā no šīm spēlēm. Pēc tam būs atlikušas trīs spēles, taču starp visām būs divu dienu pauzes.

"Mavericks" pārbaudes spēles 2019

DatumsLaiksSpēle
9.10.3:00Thunder - Mavericks
10.10.2:00Pistons - Mavericks
12.10.3:30.Mavericks - Bucks
15.10.3:30Mavericks - Thunder
18.10.5:30Clippers - Mavericks

"Jūtos lieliski, nevienā brīdī neesmu satraucies par savainojumu vai to, kā jūtos laukumā," pozitīvi noskaņots sarunā ar medijiem bija pats Porziņģis. "Jutos labi jau tad, kad strādāju individuāli, bet, sākoties kontakta treniņiem, jutos pat vēl labāk. Godīgi sakot, pēc izjūtām man nemaz nešķiet, ka neesmu spēlējis tik ilgi. Man bija daudz laika, lai izietu rehabilitāciju un strādātu pie sava ķermeņa. Neko nesasteidzām. Ceļgals jūtas lieliski, viss ķermenis jūtas lieliski - esmu gatavs spēlēt."

"Esmu citādāks, esmu audzis gan fiziski, gan mentāli. Esmu sajūsmā par iespēju to parādīt laukumā. Galu galā esmu basketbolists, man ir jārāda augsta līmeņa sniegums. Esmu daudz iemācījies šajā rehabilitācijas procesā, un tas dod pārliecību par došanos laukumā," turpināja Kristaps. "Vienmēr esmu strādājis pie metieniem pēc dribla, tas ir elements, kas vienmēr būs manā spēlē, tāpēc man jāturpina pie tā vienmēr strādāt. Metiens vienmēr būs ierocis, ko varēšu izmantot."

"Basketbols mainās, ar katru gadu treneri vēlas, lai spēlētāji kļūtu aizvien radošāki, vairāk veidotu spēli no tās ritējuma. Tas ir brīdis, kad arī izdodas spilgtākās epizodes. Tādos brīžos vari spēlēt visbrīvāk. Tādi puiši kā Luka [Dončičs] šādos brīžos parāda savu labāko spēli. To arī treneris Kārlails vēlas no mums. Nepārkombinēties, bet spēlēt ātri, plūstoši, bet tai pašā laikā sistēmā, lai saglabātu disciplīnu. Domāju, ka mums izdosies lieliski."

Vaicāts par serbu milzi Bobanu Marjanoviču, liepājnieks neslēpa savu izbrīnu par komandas biedra lielajiem izmēriem: "Viņš ir milzīgs. Lai gan esam vienādā auguma garumā, šķiet, ka viņš būtu trīsreiz lielāks par mani. Tas, kā viņš ieņem vietu, kā izcīna uzbrukuma bumbas, liek justies bezpalīdzīgam. Pat man, kad jācīnās pret viņu. Kad man jāatbloķē Bobans, daru to ar seju pret viņu, lai vispirms censtos izstumt viņu no vietas. Viņš ir liels un spēcīgs, un būs labs ierocis mūsu spēlē. Domāju, ka spēlēsim laukumā ar vienlaikus, tad pretiniekiem būs ļoti grūti tikt līdz grozam."

Iepriekš Ņujorkas "Knicks" debitants Ārdžejs Berets pavēstīja, ka vēlas pārdankot pāri Porziņģim, bet Kristaps par to ļaunu prātu netur: "Viss kārtībā. Esmu metienu bloķētājs. Nezinu, ko saka cilvēki, bet esmu viens no labākajiem metienu bloķētājiem līgā un vienmēr esmu gatavs izaicinājumam. Tas viņam ir diezgan labs mērķis, es to cienu."

Izmantotie resursi:
https://clutchpoints.com/

  +8 [+] [-]

, 2019-10-04 15:06, pirms 5 gadiem
Jā, ar darba ētiku, attieksmi pret sevi, pretinieku, komandu un līdzcilvēkiem Kristapam viss ir okey. Tpfu, tpfu, tpfu, bez traumām un būs spožš duo Dalasai 💪

     [+] [-]

, 2019-10-04 15:33, pirms 5 gadiem
Zingers vidēji gūs 34 punktus šosezon!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-10-04 15:52, pirms 5 gadiem
25p 8r 2ast 2.5bl

  -1 [+] [-]

, 2019-10-04 16:26, pirms 5 gadiem
M8archa rakstīja: Zingers vidēji gūs 34 punktus šosezon!!!
Un Dinamo būs play-off!!!

     [+] [-]

, 2019-10-04 16:38, pirms 5 gadiem
M8archa rakstīja: Zingers vidēji gūs 34 punktus šosezon!!!
Negūs jau gan, jo kā jau treneris teica ka šosezon viņu pietaupīs un dos ierobežotas minūtes uz laukuma..tb. nepārslogos... tā ka tik daudz vidēji nesametīs, plus vel komandā arī Dončičs ir metējs.. nav jau tā ka Porzinģis tur viens tikai lādēs grozā.

  +5 [+] [-]

, 2019-10-04 16:49, pirms 5 gadiem
Kidd rakstīja: Negūs jau gan, jo kā jau treneris teica ka šosezon viņu pietaupīs un dos ierobežotas minūtes uz laukuma..tb. nepārslogos... tā ka tik daudz vidēji nesametīs, plus vel komandā arī Dončičs ir metējs.. nav jau tā ka Porzinģis tur viens tikai lādēs grozā.
Protams,ka viņš tik daudz nemetīs.Toties viņš pirmo reizi NBA karjerā spēlēs ar saspēlniekiem un ļoti labu treneri
Slēpts komentārs: norcha 172

  -1 [+] [-]

, 2019-10-04 18:15, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Grieķu ķēms jau pārdankoja Ziņģi uz pusotru gadu, ja nu kādam aizmirsies...
lmao

  +1 [+] [-]

, 2019-10-04 18:52, pirms 5 gadiem
Kidd rakstīja: Negūs jau gan, jo kā jau treneris teica ka šosezon viņu pietaupīs un dos ierobežotas minūtes uz laukuma..tb. nepārslogos... tā ka tik daudz vidēji nesametīs, plus vel komandā arī Dončičs ir metējs.. nav jau tā ka Porzinģis tur viens tikai lādēs grozā.
To vēl paskatīsies gan jau. Kāpēc nedot spēlēt, ja redzēs, ka viss ir ok?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-04 19:51, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: To vēl paskatīsies gan jau. Kāpēc nedot spēlēt, ja redzēs, ka viss ir ok?
To viņš nemaz nav teicis.Vienīgais ko viņš teica,ka vaktēs KP uz back to back spēlēm.Par minūtēm neko šajā training camp nav teicis

  +4 [+] [-]

, 2019-10-04 19:58, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Grieķu ķēms jau pārdankoja Ziņģi uz pusotru gadu, ja nu kādam aizmirsies...
Vai tikai nebija otrādi?

  -4 [+] [-]

, 2019-10-04 20:39, pirms 5 gadiem
RESTart rakstīja: Vai tikai nebija otrādi?
Nu paskaties video.

  +3 [+] [-]

, 2019-10-04 23:22, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nu paskaties video.
Varbūt pats paskaties video? Grieķis mēģināja bloķēt Porziņģa danku, kas, protams, neizdevās tādā situācijā, bet Porziņģī gan ietriecās gaisā.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-05 10:14, pirms 5 gadiem
Izskatās vēl glupāks kā bija.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-05 15:13, pirms 5 gadiem
Normāli masiņā pielicis.Būs interesanti paskatīties,kā izskatīsies,gan pats pēc pauzes,gan beidzot kopā ar jēdzīgu komandu un atbilstoša līmeņa saspēlnieku.

     [+] [-]

, 2019-10-05 20:38, pirms 5 gadiem
Kad KP spēlēja Knick un bija tāda mājaslapa ar tiešraidēm ļoti augstā kvalitātē, neviens nezina vai šogad būs. Esmu izmēģinājis visas iespējas, bet neatminos vairs to majaslapu.. kzingis.com, jeb kpzingis.com ....jautajums tāds, vai kād neatminās un nepadalīsies lai var sekot līdzi spēlēm?