Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" ĢM: "Kurucam, citiem eiropiešiem nav viegli dzīvot tālu prom no ģimenēm"

Agris Suveizda

"Nets" ĢM: "Kurucam, citiem eiropiešiem nav viegli dzīvot tālu prom no ģimenēm"
Rodions Kurucs un Kriss Midltons. Foto: USA Today / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Bruklinas "Nets" ģenerālmenedžeris Šons Markss mediju konferencē dalījās jaunākajās ziņās Covid-19 pandēmijas laikā.

Markss pavēstīja, ka komanda ir pabeigusi nepieciešamo 14 dienu pašizolāciju, taču turpina ievērot fizisko distancēšanos un pārējos valdības ieteikumus. Nevienam "Nets" spēlētājam, trenerim un komandas amatpersonai nav vīrusa simptomu – tai skaitā četriem spēlētājiem, kuriem iepriekš bija pozitīvas Covid-19 analīzes. Tādējādi nu pilnīgi visi 12 NBA spēlētāji, ieskaitot arī citas komandas, kuriem tika atklāts koronavīruss, ir bez slimības simptomiem.

ASV palikuši arī trīs Bruklinas "Nets" eiropieši – latvietis Rodions Kurucs, bosnietis Džanans Musa un francūzis Timotē Luvavū-Kabarro. "Viņi cenšas tikt galā ar šo situāciju, un arī viņu ģimenes cenšas tikt galā, taču tas ir ļoti sarežģīti. Viņi nedzīvo tajā pašā laika zonā, atrodas pilnīgi citās valstīs, un, saprotams, ir ceļošanas aizliegums, tā ka viņi nedrīkst doties mājup. Labākais, ko varam darīt, ir palikt un atbalstīt viņus, atbalstīt viņu ģimenes."

Bruklinas "Nets" vēl marta sākumā pirms sezonas pārtraukšanas negaidīti šķīrās no galvenā trenera Kenija Etkinsona. Markss mediju konferencē sacīja, ka gala lēmums par jauno galveno treneri jebkurā gadījumā piederēs "Nets" vadībai, taču viņš vēlas procesā iesaistīt arī spēlētājus un vaicāt arī viņu domas. Runājot par savainotajiem Kevinu Durentu un Kairiju Ērvingu, Markss nevēlējās prognozēt, vai viņi varētu atgriezties laukumā, ja sezona tiktu atsākta, un uzsvēra, ka pašlaik arī treniņu centrs ir slēgts un individuālie treneri, tāpat kā visi pārējie, nav pieejami.

Izmantotie resursi:
https://www.netsdaily.com/2020/4/1/...

  -2 [+] [-]

, 2020-04-02 07:53, pirms 4 gadiem
Nē tak, mājas nevar izvarot un sist sievietes. NY chills, brivsolī.

     [+] [-]

, 2020-04-02 14:42, pirms 4 gadiem
Laiki briesmīgi grūti. Tagad vispār nevienu nedrīkstot žņaugt no mazāk kā 2m attāluma.