Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gabrānam līgums ar "Egaleo"

Andrejs Siliņš

Gabrānam līgums ar "Egaleo"
Raimonds Gabrāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Raimonds Gabrāns, kurš vēl pavisam nesen skaitījās BK "Ventspils" basketbolists, vakar parakstījis līgumu ar Grieķijas basketbola klubu "Egaleo", portālam eSports.lv pastāstīja pats saspēles vadītājs. Piedāvājam ieskatu arī pārējo "bez līguma" basketbolistu gaitās.

Šosezon "Ventspils" rindās Gabrānu laukumā tā arī neredzējām. Valstsvienības rindās gūtie veselības traucējumi nu ir novērsti, basketbolists atrodas Grieķijā un vakar oficiāli parakstījis līgumu. "It kā šodien vajadzētu būt gatavai licencei, līdz ar to izskatās, ka pirmo spēli aizvadīšu jau svētdien," stāstīja Gabrāns.

"Kā zināms, Atēnas ir liela pilsēta, es dzīvoju vienā no tās daļām, viss nepieciešamais ir apkārt, līdz zālei jāiet četras minūtes ar kājām. Ir arī mašīna, bet vēl nezinu, vai maz to izmantošu, jo viss ir tepat uz vietas. Man ir piešķirts divistabu dzīvoklis un ar sadzīvi viss izskatās kārtībā," pastāstīja saspēles vadītājs.

Pārējie bez līgumiem

Sanda Buškevica pēdējā darba vieta bija Rīgas ASK, taču basketbolists neilgi pēc transfēru loga aizvēršanas tika atlaists. Šobrīd basketbolists joprojām ir mājās Ventspilī un trenējas pie Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrā divīzijas "Ventspils Augstskola" komandas. "Pavisam drīz tirgum vajadzētu iekustēties un tad jau skatīsimies, kas un kā," sacīja Buškevics. "Lūkojos ārpus Latvijas. Ja jau kādam šeit es būtu vajadzīgs, tad zinātu. Gribētos uzspēlēt kādā līgā, kur ir labas komandas, laba konkurence un interesants čempionāts." Pirms kāda laika par Buškevica pakalpojumiem interesējās Latvijas klubs "Liepājas Lauvas", kā arī, palikuši bez Jāņa Kaufmaņa (kājas savainojums), SK "Valmiera". Buškevics piedalījās abu komandu treniņos, taču vienošanās ne ar vienu no tām netika panākta.

Arī viens no Latvijas izlases līderiem aizvadītajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Kristaps Janičenoks joprojām nav atradis darba vietu. Šodien uzpeldējušo informāciju par to, ka basketbolists noslēdzis līgumu ar kādu Eirolīgas komandu no Spānijas, Kristaps sarunā ar eSports.lv noliedza. Pēdējo reizi laukumā Kristaps devās "Barons/LMT" formas tērpā, taču pēc trim nospēlētām spēlēm komandu pameta, jo nespēja vienoties ar klubu par līguma noslēgšanu.

Aigars Vītols sarunā ar eSports.lv atklāja, ka šobrīd ar veselību viss esot kārtībā. "Ar mani viss kārtībā, trenējos un gatavojos, tikai nezinu kam," jokoja Aigars. "Veidojam paši savu komandu, tagad jau no tiem, kas brīvi, sanāk vismaz piecinieks." Pēdējā Vītola pieturvieta bija BK "Ventspils", ar ko aizvadītajā izdevās tikt līdz Latvijas čempionāta bronzas godalgām.

Pavisam nesen no Vācijas Bundeslīgas kluba "Eisbaren" pēc abpusējas vienošanās šķīrās uzbrucējs Ivars Timermanis. Kā atklāja pats basketbolists, jaunumi varētu būt tuvāko divu trīs nedēļu laikā. Varianti karjeras turpināšanai esot, taču basketbolists tos pagaidām nevēlējās atklāt. Interese esot arī Latvijā, taču, visticamāk, Timermanis karjeru turpināšot aiz valsts robežām.

Joprojām bez līguma ir arī Latvijas izlases rezerves centrs aizvadītajā atlases ciklā Kaspars Cipruss, kurš gan pievērsies biznesam. Nav izslēgta Ciprusa atgriešanās basketbola laukumā, taču izskatās, ka tikpat labi tas varētu arī vairs nenotikt. Pirms kāda laika centrs atrādījās kādam klubam Ķīnā, taču bez sekmēm.

1 2 60 komentāri

 +15 [+] [-]

, 2008-10-31 16:58, pirms 15 gadiem
lai veicas!

  +8 [+] [-]

, 2008-10-31 16:59, pirms 15 gadiem
ir ok...

 +22 [+] [-]

, 2008-10-31 16:59, pirms 15 gadiem
cerams, ka pārējie atradīs darbu, kas notiek ar ciprusu!!!!!!

  +7 [+] [-]

, 2008-10-31 17:00, pirms 15 gadiem
Malacis
Slēpts komentārs: igorski
Slēpts komentārs: atiz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-10-31 17:08, pirms 15 gadiem
Ciprusam vienkarsi neveicas pec manam domam vinam vajadzetu turpinat karjeru vienkarsi vajag atkal atrast normalu ligu kura var spelet un progreset
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-31 17:12, pirms 15 gadiem
gabrans limeni...runajot par ciprusu ta varbut vinam bus labak, jo basketbola laukuma vins neko iespaidigu neradija!

 +17 [+] [-]

, 2008-10-31 17:14, pirms 15 gadiem
Labs raksts!
Cipruss- beidz mulkoties un spele basi! tagad labakie gadi tieshi nak virsu un speletajs jau ari tiri ok!

bet jaa slikti,ka tik daudzi labi speletaji nedabon spelju praksi. par gabranu liels prieks- kaut nu izdotos!

  -3 [+] [-]

, 2008-10-31 17:15, pirms 15 gadiem
Instruktors rakstīja: vechi vai kads man varetu izstastit kapec tad janicenoks vairs nav barona? neesmu latvija un esmu palaidis garam to zinju. cik atceros bija info ka vins speles barona un dazas speles ari nospeleja.
parons izradijas, ka vini var janicenokam samaksat par 3 spelem! vinu iespeleja divas speles un tad palidzeja uzvaret zalgiri lai nekristu kauna ka visi to var!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-31 17:17, pirms 15 gadiem
broks7 un tu būtu ASK Rīgas fans?
Slēpts komentārs: skype

  +6 [+] [-]

, 2008-10-31 17:20, pirms 15 gadiem
domaaju ciprusa probleema ir attieksme un nauda ko vinjs grib,ja nedaudz piezemeetos vareetu latvijaa kapaat mieriigi,tik jaasaprot savs liimenis!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-31 17:22, pirms 15 gadiem
skype rakstīja: kam??
Tev!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-31 17:34, pirms 15 gadiem
MaDOn3 rakstīja: broks7 un tu būtu ASK Rīgas fans?
ja un ar to lepojos!

 +10 [+] [-]

, 2008-10-31 17:36, pirms 15 gadiem
Nu žēl ka Cipruss nesaņēmās un nesāka spēlēt normālu basīti, to ka var viņš kādu laiciņu atpakļ parādījā izlasē kvļu mačos, bet laikam kaut kas nav riktīgi ar attieksmi.
Ar Raimondam veiksmi un izturību Grieķijā.

  +5 [+] [-]

, 2008-10-31 17:36, pirms 15 gadiem
es kko te dzirdeju par vina aizrausanos ar azartspelem nu atenas ir 2 kazino un abi loti talu no pilsetas centra taka vares vismaz attiet
plus vel atenas ir loti forsa pilseta normali paveicies isteniba

     [+] [-]

, 2008-10-31 17:36, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: parons izradijas, ka vini var janicenokam samaksat par 3 spelem! vinu iespeleja divas speles un tad palidzeja uzvaret zalgiri lai nekristu kauna ka visi to var!
Protams ir labi palīdzēt cilvēkam, kuram nebija pieejama informācija, bet turpmāk es ieteiktu atbildes sniegt cilvēkiem, kuriem ir vairāk nekā 7 gadi (kā to norāda tavs niks). Jo tavā posts esošā informācija ir diez gan neprecīza, un tava gramatika un pareizrakstība pat priekš pirmās klases skolnieka ir diezgan krimināla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-10-31 17:42, pirms 15 gadiem
normāls starta 5nieks sanāk no bez līguma spēlētājiem-vītols,ciprus,buškevics,janičenoks,timermanis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-31 17:47, pirms 15 gadiem
Mulkjiibas, Janichenoks 100% speeles Spaanijaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Pirmavots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-10-31 17:53, pirms 15 gadiem
Visvaldis Flinstons rakstīja: Nu cik bij dzirdēts tad buškevics prasija ap 100 000 (hz kāda valuuta ) ne valmierai ne LL tas nav pa spēkam

tā ir istā vieta kur spēlēt gabrānam, latvijas basketa spēles stilā viņš ne visai iederās, nu vēl palika ska variants...
summu tev Wilma pastāstīja?
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 60 komentāri