Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Laksa ar 16 punktiem palīdz izcīnīt uzvaru Polijas līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Laksa ar 16 punktiem palīdz izcīnīt uzvaru Polijas līgā
Mārtiņš Laksa. Foto: plk.pl

Polijas basketbola līgas kārtējā spēlē Mārtiņa Laksas pārstāvētā Ļubļinas "Pszczółka Start" saspringtā cīņa ar 82:78 pārspēja ''Polpharma Starogard''. Laksa uzvaru kaldināja ar gūtiem 16 punktiem un atdotām sešām atlēkušajām bumbām. Tikmēr Sanda Buškevica trenētā Klaipēdas ''Neptunas'' atklāja Lietuvas čempionātu ar uzvaru.

Mārtiņš Laksa nospēlētajās 27 minūtēs un 17 sekundēs guva 16 punktus, realizējot trīs no astoņiem divpunktu metieniem, divus no pieciem trīspunktu metieniem un visus izmestos četrus soda metienus. Tāpat basketbolists izcēlās ar sešām atlēkušajām bumbām un iekrātu lietderības koeficientu -6. Pēc uzvaras Laksas pārstāvētā komanda uz brīdi izvirzījusies čempionāta līderos, kamēr citas vienības nav aizvadījušas piektās kārtas spēles.

Šodien arī sākās Lietuvas basketbola čempionāts un to atklāja latviešu trenera Sanda Buškevica pārstāvētā Klaipēdas ''Neptunas'' pret Alītas ''Dzūkija''. Visa spēle noritēja līdzīgā gaitā, uzvarētāju nosakot cīņas beigās. ''Neptunas'' atklāšanas spēle izcīnīja uzvaru ar trīs punktu pārsvaru - 84:81.

Izmantotie resursi:
https://plk.pl/
https://www.lkl.lt/