Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns: "Ar optimālo sastāvu mēs cīnītos par Pasaules kausa medaļām"

Ints Megnis
Ints Megnis

Dairis Bertāns: "Ar optimālo sastāvu mēs cīnītos par Pasaules kausa medaļām"
Dairis Bertāns. Foto: BC "Khimki"

Savācot optimālo sastāvu, Latvijas vīriešu basketbola izlase cīnītos par medaļām Pasaules kausa finālturnīrā, kas jau šī mēneša beigās sāksies Ķīnā, uzskata viens no izlases līderiem Dairis Bertāns.

29 gadus vecais latvietis pagājušo sezonu sāka Milānas "Olimpia" rindās un Eirolīgā realizēja 53,6% tālmetienu, līdz piepildīja sapni un pievienojās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņūorleānas "Pelicans". Tās rindās latvietis piedalījās 12 spēlēs, vidēji iemetot 2,8 punktus (29,4% tālmetienos). Šajā starpsezonā Bertāns atgriezies Eiropā, kļūstot par Jāņa Timmas komandas biedru Maskavas apgabala "Khimki" rindās, un spēlēs Latvijā labi zināmā Rima Kurtinaiša pakļautībā.

"Nekad nebiju tik agri noslēdzis sezonu," intervijā izdevumam "Izvestia" Bertāns atzīst, ka, neiekļūstot izslēgšanas turnīrā, NBA jau ir ļoti agri iespēja doties vasaras atvaļinājumā. "Pirmās divas nedēļas nedarīju neko, vienkārši atpūtos. Savukārt visu maiju, jūniju un jūliju ar personīgo treneri trenējos piecas reizes nedēļā. Gāju laukumā un darīju to, kas man nepieciešams, lai labi sagatavotos pirmssezonas nometnēm."

Vasarā izskanēja runas, ka par Bertānu interesējas arī Kauņas "Žalgiris" un Atēnu "Panathinaikos" komandas. "Pirmkārt, "Khimki" man apsolīja, ka mums būs sastāvs, kas spējīgs cīnīties par tituliem. Tagad varu teikt, ka solījums ir izpildīts pilnībā. Otrkārt, esmu jau strādājis ar Rimu un labi zinu šī trenera prasības. Tāpat es vēlos uzspēlēt un padzīvot Maskavā. Šī ir lieliska pilsēta, kas atrodas ļoti tuvu manai dzimtenei."

"Rims bija pirmais treneris, kurš mani ielika pirmā numura pozīcijā. Tas bija pietiekami sen "VEF Rīga" rindās (runa ir par 2010./11. gada sezonu) un par to varu viņam pateikt tikai paldies. Viņš mani izveidoja par universiālu spēlētāju, kas man nākotnē ļoti palīdzēja," par treneri saka latvietis, sakot, ka lietuvietis mainījis viņa karjeru.

"Pēc līguma parakstīšanas daudz konsultējos ar Jāni - kur labāk dzīvot, kur atpūsties ģimenei, kur sūtīt bērnu. Jānis mani pārliecināja, ka klubā viss ir augstākajā līmenī un nekādu sadzīvisku problēmu man nebūs," stāsta Bertāns, kurš saka, ka citus komandas spēlētājus iepriekš nav pazinis, tomēr no basketbola karjeras viņus zinājis gandrīz visus. Iepriekšējos gados izteikts "Khimki" līderis bija Aleksejs Šveds, bet šovasar vienībai pievienojušies daudzi citi labi basketbolisti. "Šveds ir augstākā līmeņa spēlētājs. Viņš zina un saprot, ka, jo vairāk viņa komandā būs augstas klases spēlētāju, jo lielākas iespējas uzvarēt turnīros, kuros mēs piedalāmies."

Runājot par augsto tālmetienu precizitāti pagājušās sezonas ULEB Eirolīgas turnīrā, spēlētājs saka, ka beidzot procents bijis tāds, kādu viņš vēlas. "Protams, ideālajā gadījumā gribētos trāpīt visus savus tālmetienus, tomēr izdevusies diena ir arī gadījumā, kad iemetu trīs no pieciem. Ceru, ka nākamajā sezonā mana precizitātes būs vēl augstāka."

"Tikko kā radās iespēja braukt uz Ņūorleānu, mēs ar aģentu pat nedomājām, ka varētu atteikties. Paldies Milānas vadībai, kas neizteica nekādas pretenzijas un mani viegli atlaida uz citu komandu, neprasot kompensāciju. Itālijas klubs man ļāva realizēt sapni un es to vienmēr atcerēšos," stāsta Bertāns, kurš atkārtoti pauž , ka bijušas labas cerības Ņūorleānā palikt arī uz nākamo sezonu, bet viss mainījies, kad vienība tikusi pie pirmās izvēles iespējas šī gada NBA draftā. "Man gribējās palikt, bet tad sapratu, ka komandā notiks milzīgas pārmaiņas un vietas man vairs nebūs. Tomēr esmu uzspēlējis aiz okeāna, šajā laikā sapratu daudz jauna un esmu ļoti apmierināts, ka man bija tāda iespēja. Tā ir cita basketbola pasaule - gan laukuma izmērā, gan spēles sapratnes ziņā. Kuram ir bumba, tam arī jāmet. Sākumā centos meklēt labākus variantus partneriem, tomēr tur tāda kārtība nestrādā. Tikai regulārās sezonas beigās sāku saprast šo principu un metu no praktiski jebkuras vietas. Kaut arī netrāpīju, treneris mani slavēja."

Bertāns pauž, ka viņam joprojām ir ļoti sāpīgi, ka Latvija nespēlēs šī gada Pasaules kausā. "Ja paskatās, kādu komandu varējām savākt uz Ķīnu, mēs noteikti cīnītos par medaļām. Žēl, ka tāda iespēja mums nebūs. Kvalifikācijā nevarējām piedalīties ar daudziem labākajiem spēlētājiem un sapratām, ka tas ir ļoti grūti," spēlētājs saka, ka FIBA un ULEB konflikts basketbolistiem nepalīdz. "Kad FIBA pieņēma lēmumu spēlēt sezonas laikā, neviens par to nejautāja basketbolistiem. Mēs esam tie, kurus nāk skatīties skatītāji, bet mūs nostādīja fakta priekšā. Tagad pat nezinu, kad nākamreiz spēlēšu izlasē."

Basketbolists atzīst, ka joprojām nav drošs vai skatīties Pasaules kausu, jo ir ļoti sāpināts par esošo situāciju.

Dairis stāsta, ka viņa brālis Dāvis Bertāns nav bijis sāpināts, kad viņu šovasar no Sanantonio "Spurs" aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards" komandu. "Trijos gados "Spurs" viņš ieguva labu pieredzi un tagad ir gatavs doties uz priekšu. Vašingtonā viņam būs nozīmīga loma, turklāt pēc strādāšanas ar Gregu Popoviču viņš var spēlēt jebkurā pozīcijā. Dāvis ir laimīgs un iedvesmots." Tāpat basketbolists stāsta, ka Kristaps Porziņģis vienmēr grib būt labākais un pēc traumas arī būs tāds, esot drošs, ka viņš uz ilgiem gadiem kļūs par Dalasas "Mavericks" līderi.

Izmantotie resursi:
https://iz.ru/910222/timur-ganeev/r...

1 2 45 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2019-08-15 10:44, pirms 5 gadiem
Jau kuro reizi tieši šis autors nepārlasa rakstu. Grūti lasīt.

 +11 [+] [-]

, 2019-08-15 10:46, pirms 5 gadiem
Jā, par netikšanu uz Pasaules kausu domāju, ka lielākajai daļai no mums tā dziļi dziļi sāp, jo sastāvu mēs tiešām varējām piedāvāt medaļu cienīgu.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-15 10:57, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Jā, par netikšanu uz Pasaules kausu domāju, ka lielākajai daļai no mums tā dziļi dziļi sāp, jo sastāvu mēs tiešām varējām piedāvāt medaļu cienīgu.
Godīgi sakot, apnicis šitās sapņu fantāzijas pilis būvēt. "Sobrīd labāk pieņemt, ka neesam medaļu cienīga izlase, piezemēties uz cietās zemes, un mierīgi un pamatīgi būvēt izlasi, kas 2021. gadā izspiedīs MAX no sava potenciāla.

  +5 [+] [-]

, 2019-08-15 11:16, pirms 5 gadiem
Vajag ari normālu treneri, līdz šim nav laim'jies ar treneriem. laba komanda, labi spēl'tāji vienmēr bijuši, arī tā pazaudētā paaudze- Kambala, Biedriņš, Valteri. .
Bet pēd'jo reizi medaļas nepaņemām pat ar Porziņģi, kaut bija reāli. . .

  +8 [+] [-]

, 2019-08-15 11:21, pirms 5 gadiem
sinajs rakstīja: Vajag ari normālu treneri, līdz šim nav laim'jies ar treneriem. laba komanda, labi spēl'tāji vienmēr bijuši, arī tā pazaudētā paaudze- Kambala, Biedriņš, Valteri. .
Bet pēd'jo reizi medaļas nepaņemām pat ar Porziņģi, kaut bija reāli. . .
Tagad 100 gadus apspriedīsim, ka nebija medaļu... Vajadzīgs cerīgs un aktīvs skats nākotnē! "loti svarīgi jau tagad ķerties klāt pie jaunatnes basketbola, lai "Zagars nebūtu pēdējais nopietnais talants, pēc kura tuksnesis...

  +5 [+] [-]

, 2019-08-15 11:25, pirms 5 gadiem
Daira sāpi saprotu, un pilnībā piekrītu, bet ja godīgi teikšu tā, mums bija iespējas uzvarēt, jo mums bija optimāli ļoti labs sastāvs uz pēdējo spēli pret Melnkalni, paši vainīgi, ka nevinnēja, un Vecvagars nav pie visa vainīgs, paši džeki sūdīgi nospēlēja.

 +12 [+] [-]

, 2019-08-15 11:27, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Daira sāpi saprotu, un pilnībā piekrītu, bet ja godīgi teikšu tā, mums bija iespējas uzvarēt, jo mums bija optimāli ļoti labs sastāvs uz pēdējo spēli pret Melnkalni, paši vainīgi, ka nevinnēja, un Vecvagars nav pie visa vainīgs, paši džeki sūdīgi nospēlēja.
Pats Dairis tad aizvadīja vienu no sliktākajām spēlēm...

     [+] [-]

, 2019-08-15 11:37, pirms 5 gadiem
Ja arī būtu uzvarējuši Melnkalni ar nepieciešamo pts pārsvaru, neticu, ka cīnītos par medaļām... Jā, mums būtu labs sastāvs, bet ne jau medaļas cienīgs. Vecvagars būtu palicis, bet ir jābūt Šnepam, lai domātu, ka viņš ir treneris, kurs var aizvest izlasi līdz medaļām + KP un Strēlnieks nespēlētu šogad un 100punkti atrastos vēl kāds, kurš jauno sezonu liktu augstāk par izlasi. Bet cmon - galvu augšā, jo mums būs ļoti laba izlase pēc 4 gadiem, protams, ja tiksim uz PČ... Tik cik ļoti žēl Blūmu!

  +3 [+] [-]

, 2019-08-15 11:40, pirms 5 gadiem
Ar steigu jāsakārto Basketbola saime. Redzējam, kas notika ar U izlasēm... Ka tik tiešām Žagars un Kurucs jaunākais nav pēdējie talanti uz dekādi.

  +8 [+] [-]

, 2019-08-15 11:50, pirms 5 gadiem
Megnis (kurš nepavisam nav autors, tikai transleiters) nav pārtulkojis visu krievu rakstu. 95% ir, bet 5% nav. Kāpēc nav ielikts tas fragmentiņš, kurā Dairim tiek prasīts par Bagatski? Tas ir viens no interesantākajiem visā intervijā. Speciāls Megņa naids pret Bagiju? Kad pats, bļin, intervēsi, tad varēsi par Bagi nejautāt, bet beidz cūkot cita (cienījama) autora tekstu!

  +2 [+] [-]

, 2019-08-15 12:08, pirms 5 gadiem
Piekrītu viedoklim, ka Pasaules kausā būs zems līmenis un neinteresantas spēles.

Bet nepatīk, ka paši spēlētāji tukši muld kā būtu ja būtu, cik mēs vareni. Eiropā medaļas neizcīnījāt. uz paši netikāt - tad laikam arī paši kaut ko neizdarījāt pareizi..

un fantazējot, ja Latvija būtu WC, tad realitātē sāktos tas pats kas citās izlasēs = atteikumi - KP noteikti nebūtu, droši vien arī Kurucs, Strēlnieks ne un ko vēl klubs vai aģents nelaistu..

  +5 [+] [-]

, 2019-08-15 12:13, pirms 5 gadiem
anderson23 rakstīja: Ja arī būtu uzvarējuši Melnkalni ar nepieciešamo pts pārsvaru, neticu, ka cīnītos par medaļām... Jā, mums būtu labs sastāvs, bet ne jau medaļas cienīgs. Vecvagars būtu palicis, bet ir jābūt Šnepam, lai domātu, ka viņš ir treneris, kurs var aizvest izlasi līdz medaļām + KP un Strēlnieks nespēlētu šogad un 100punkti atrastos vēl kāds, kurš jauno sezonu liktu augstāk par izlasi. Bet cmon - galvu augšā, jo mums būs ļoti laba izlase pēc 4 gadiem, protams, ja tiksim uz PČ... Tik cik ļoti žēl Blūmu!
Es domāju nebūtu KP, ļoti iespējams, arī Strēlnieks un Kurucs... Visdrīzāk, griesti būtu astotnieks. Mūsu zenīts varētu būt EURO2021 un sekojošais PK, pēc tam, diemžēl, lejupslīdi neizbēgt...

  +3 [+] [-]

, 2019-08-15 12:32, pirms 5 gadiem
Šādas runas par to ko mēs varētu vai nevarētu izdarīt PK laikā ir liekas.

Latvijas izlases basketbolisti un izlases līdzjutēji PK skatīsies TV ekrānā un ar to arī vajadzētu beigt sapņot.

     [+] [-]

, 2019-08-15 12:37, pirms 5 gadiem
Protams ka jo tuvāk pasaules čempionāts vairāk sāp, kad Latvijas tur nav.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-15 12:39, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Protams ka jo tuvāk pasaules čempionāts vairāk sāp, kad Latvijas tur nav.
Tev varbūt tāds mazohisms liekas aizraujošs, man galīgi ne.

  +3 [+] [-]

, 2019-08-15 12:59, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tagad 100 gadus apspriedīsim, ka nebija medaļu... Vajadzīgs cerīgs un aktīvs skats nākotnē! "loti svarīgi jau tagad ķerties klāt pie jaunatnes basketbola, lai "Zagars nebūtu pēdējais nopietnais talants, pēc kura tuksnesis...
Nu cik var čīkstēt? Nebūs mums katru gadu Porziņģi un Žagari. Atceros, ka pēc U20 čempja Rīgā, ar Dairi un Strēlnieku sastāvā, man likās, ka Freimanim ir jābeidz spēlēt basis. Bet ar laiku izrādījās stabils lielās izlases kaplis. Par ātru tu visu noraksti.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:03, pirms 5 gadiem
makšķernieks1000 rakstīja: 2001 (Ķilps, Bērziņi un Šteinbergs), kā arī 2002 (Helmanis un Skuja) ir labi, tālāk diemžēļ pagaidām rādās liels tukšums
2004, 2005 un 2006 gadus jau arī esi norakstījis?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:08, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: Nu cik var čīkstēt? Nebūs mums katru gadu Porziņģi un Žagari. Atceros, ka pēc U20 čempja Rīgā, ar Dairi un Strēlnieku sastāvā, man likās, ka Freimanim ir jābeidz spēlēt basis. Bet ar laiku izrādījās stabils lielās izlases kaplis. Par ātru tu visu noraksti.
Piedāvā neko neredzēt? Kā grimst jaunatnes basketbols? Nu, tad pasitam Voinam un "Sņepam uz pleca, lai tik mauc tālāk! Mums viss patīk!

     [+] [-]

, 2019-08-15 13:10, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: 2004, 2005 un 2006 gadus jau arī esi norakstījis?
Tie gadi nav neko labāki par šiem pēdējiem! Ir viens otrs talantiņš, bet tas arī viss.

  +3 [+] [-]

, 2019-08-15 13:12, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Piedāvā neko neredzēt? Kā grimst jaunatnes basketbols? Nu, tad pasitam Voinam un "Sņepam uz pleca, lai tik mauc tālāk! Mums viss patīk!
Tieši kas, tavuprāt, pa vienu gadu ir tik radikāli mainījies jaunatnes basketbolā? Pagājušā gadā bija atzīstami rezultāti un šogad fiasko. Tikai nesaki, ka viens pats Žagars vainīgs.

  +4 [+] [-]

, 2019-08-15 13:16, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: Tieši kas, tavuprāt, pa vienu gadu ir tik radikāli mainījies jaunatnes basketbolā? Pagājušā gadā bija atzīstami rezultāti un šogad fiasko. Tikai nesaki, ka viens pats Žagars vainīgs.
Pag. gads bija izņēmums, vairāki talanti vienā izlasē, labs kolektīvs, labs rezultāts, bet KOPUMĀ ir redzams, ka izlases ir sliktāk sagatavots, nekā iepriekš un talantu kļuvis MANĀMI mazāk, par ko liecina šausmīgie rezultāti Baltijas kausā, kur kāsieni igauņiem pēdējos pāris gados ir vairāk, nekā iepriekšējos 5-7 kopā. Izlases ir sliktāk sagatavotas gan taktiski, gan fiziski. Liekam pretī, kādas tās bija Strēlnieka un Bertānu, vēl KP un Pasečņika laikā, un noliekam blakus šīs nožēlojamās parodijas... Stagnācija jau ir sen.

     [+] [-]

, 2019-08-15 13:17, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: 2004, 2005 un 2006 gadus jau arī esi norakstījis?
Un kas tur tāds ir, šajos gados? Kārtējie tukšie gadi!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:19, pirms 5 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Piedāvā neko neredzēt? Kā grimst jaunatnes basketbols? Nu, tad pasitam Voinam un "Sņepam uz pleca, lai tik mauc tālāk! Mums viss patīk!
Bļon, kā apriebies, ka ignorējat blakus apstākļus. Nu nav mums tas resurss neizsmeļams. Un teiksim šogad, ja nebūtu tādu atteikumu u-18, tad viņi nebūtu izlrituši un rezultāts būtu normāls

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:20, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: Nu cik var čīkstēt? Nebūs mums katru gadu Porziņģi un Žagari. Atceros, ka pēc U20 čempja Rīgā, ar Dairi un Strēlnieku sastāvā, man likās, ka Freimanim ir jābeidz spēlēt basis. Bet ar laiku izrādījās stabils lielās izlases kaplis. Par ātru tu visu noraksti.
Nesāc, lūdzu, šo demagoģiju. Runa ir par AUGSTAS klases spēlētājiem, kuri mums ļaus Eiropā būt stabilai Top8 izlasei. Freimanis ir malacis, izlīda no purva, bet tas nav spēlētājs, kurš nodrošinās vietu Top8. Ja nomet ambīcijas, protams, visdrīzāk ar šādām jauniešu izlasēm spēsim samocīti uzveikt igauņus pēc gadiem 10, bet mēs jau šeit grib medāļus, pareizi?

  +3 [+] [-]

, 2019-08-15 13:20, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Bļon, kā apriebies, ka ignorējat blakus apstākļus. Nu nav mums tas resurss neizsmeļams. Un teiksim šogad, ja nebūtu tādu atteikumu u-18, tad viņi nebūtu izlrituši un rezultāts būtu normāls
O, jā, sevišķi U16 ir atteikumu nomocīti. Un resurss ir bēdīgs!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:21, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pag. gads bija izņēmums, vairāki talanti vienā izlasē, labs kolektīvs, labs rezultāts, bet KOPUMĀ ir redzams, ka izlases ir sliktāk sagatavots, nekā iepriekš un talantu kļuvis MANĀMI mazāk, par ko liecina šausmīgie rezultāti Baltijas kausā, kur kāsieni igauņiem pēdējos pāris gados ir vairāk, nekā iepriekšējos 5-7 kopā. Izlases ir sliktāk sagatavotas gan taktiski, gan fiziski. Liekam pretī, kādas tās bija Strēlnieka un Bertānu, vēl KP un Pasečņika laikā, un noliekam blakus šīs nožēlojamās parodijas... Stagnācija jau ir sen.
Pirmkārt, tā nav stagnācija. Otrkārt, treneri kopumā var sagatavot limitētā apjomā, daudz ir atkarīga no darba sezonā, gan treniņos, gan ārpus tā. Tālāk jau seko sistēmas lietas, ka jaunajiem vajag spēcīgāku čempi un konkurenci, otrkārt, nevar aizsēdēties mazajās sporta skolās

  -1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:24, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Un kas tur tāds ir, šajos gados? Kārtējie tukšie gadi!
Igauņus ir vinnējuši Baltijas kausā. Pēc tavas mērauklas sanāk labs materiāls.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 13:24, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: O, jā, sevišķi U16 ir atteikumu nomocīti. Un resurss ir bēdīgs!
Pirmkārt, u-16 čempis nav tik nopietni ņemams vērā, tas vairāk ir kā tirgus. Otrkārt, es teicu par u-18. Treškārt, Galvanovskim bija diezgan liela izvēle uz jaunajiem, nav teikts, ka citi nebūtu labāki. Kopumā u-16 rezultāti neko daudz neizsaka kopainā

  +6 [+] [-]

, 2019-08-15 13:28, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nesāc, lūdzu, šo demagoģiju. Runa ir par AUGSTAS klases spēlētājiem, kuri mums ļaus Eiropā būt stabilai Top8 izlasei. Freimanis ir malacis, izlīda no purva, bet tas nav spēlētājs, kurš nodrošinās vietu Top8. Ja nomet ambīcijas, protams, visdrīzāk ar šādām jauniešu izlasēm spēsim samocīti uzveikt igauņus pēc gadiem 10, bet mēs jau šeit grib medāļus, pareizi?
Slovēnija pierādīja, ka medāļus var dabūt arī ar diviem/trim izciliem spēlētājiem un citiem Freimaņveidīgajiem.

  -2 [+] [-]

, 2019-08-15 13:28, pirms 5 gadiem
Vispirms tiec uz pasaules kausu un tad fantazē. Būtu vecmāmiņai pim.... būtu vectētiņš.

  +4 [+] [-]

, 2019-08-15 14:14, pirms 5 gadiem
Es domāju, KP noteikti nespēlētu PČ, domāju, ka Dallasa nelaistu viņu, ņemot vērā, ka pēc traumas nav nevienu spēli savā klubā vēl aizvadījis, turklāt ar tādu līgumu.. līdz ar to garajā galā tāpat būtu auzas!

Es ļoti ceru, ka mūsu zvaigžņu stunda pienāks 2021. EČ

  -2 [+] [-]

, 2019-08-15 14:20, pirms 5 gadiem
Tukša dir...ana! Ko tad nenovinnēja EČ?

  +4 [+] [-]

, 2019-08-15 14:25, pirms 5 gadiem
Jāiemācās spēlēt arī fizisku basketbolu,pilnu ar kontaktiem. To nemāk neviena mūsu izlase-jebkura vecuma un dzimuma.

  +2 [+] [-]

, 2019-08-15 14:35, pirms 5 gadiem
Mord rakstīja: Slovēnija pierādīja, ka medāļus var dabūt arī ar diviem/trim izciliem spēlētājiem un citiem Freimaņveidīgajiem.
Lūdzu parādi man starp starp 16-18 gadīgajiem kaut vai laba līmeņa talantus.... Slovēnijas piemērs nav nekas izcils, tas balstās uz cerību, ka REIZ atbrauks viss mūsu krējums un mēs tik rādīsim klasi... Bet pastāv ļoti liela iespēja, ka mēs izlasē vienlaikus mūsu lielākos talantus neredzēsim!

     [+] [-]

, 2019-08-15 14:36, pirms 5 gadiem
Turklāt tādam Slovēnijas brīnumam vēl vajag arī IZCILU treneru darbu.
1 2 45 komentāri