Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Buškevics pievienojies "Neptunas" treneru kolektīvam

Ints Megnis
Ints Megnis

Buškevics pievienojies "Neptunas" treneru kolektīvam
Sandis Buškevics. Foto: Lietkabelis

Latviešu speciālists Sandis Buškevics nākamajā sezonā strādās Lietuvas trešās spēcīgākās komandas Klaipēdas "Neptunas" treneru kolektīvā un atkal piedalīsies FIBA Čempionu līgas turnīrā.

Buškevics 2017./18. gada sezonā trenēja Latvijas komandu "Jēkabpils", bet pērn novembrī pievienojās Panevēžas "Lietkabelis" treneru kolektīvam, komandai spēlējot FIBA Čempionu līgā un sasniedzot nacionālo meistarsacīkšu pusfinālu.

Zīmīgi, ka šajā pavasarī Lietuvas čempionāta bronzas sērijā "Lietkabelis" piekāpās tieši "Neptunas" basketbolistiem.

Pirms tam Buškevičs strādājis arī Viļņas "Lietuvos rytas", "Perlas" komandās un "Liepāja"/"Triobet" komandās, kā arī bijis Igaunijas kluba Valgas "Maks&Moorits" galvenais treneris.

"Neptunas" pagājušajā sezonā aizkļuva līdz Čempionu līgas astotdaļfinālam, esot vienīgā Baltijas komanda, kas to paveica. Jaunajā sezonā tā Čempionu līgā spēlēs vienā apakšgrupā ar "Basket Zaragoza" (Spānija), "Besiktas Sompo Japan" (Turcija), "Happy Casa Brindisi" (Itālija), "Dijon" (Francija) un PAOK (Grieķija), kā arī divām kvalifikācijas veiksminiecēm, vienai no tām varot būt arī Latvijas vicečempionei "Ventspils".

Šovasar Buškevics ir Latvijas U20 izlases galvenā trenera Kristapa Zeida palīgs. Vienība jau šajā nedēļas nogalē sāks dalību Eiropas čempionātā.

     [+] [-]

, 2019-07-11 13:34, pirms 5 gadiem
Cerams, ka kādu mūsējo, kam vajag mazu platformiņu, lai mauktu labākā līmenī-tur a tiks paņemts darbā