Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pastiprināsies ar amerikāņu uzbrucēju no Lomaža jaunā kluba

Agris Suveizda

"Ventspils" pastiprināsies ar amerikāņu uzbrucēju no Lomaža jaunā kluba
Vils Reimens (nr. 20). Foto: Diana Jesin

Latvijas basketbola čempionāta vicelīderei "Ventspilij" drīzumā pievienosies 23 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Vils Reimens, atklājis Sportando žurnālists Emiljāno Karkija.

203 centimetrus garajam un 100 kilogramus smagajam amerikānim šī ir pirmā sezona Eiropā. To viņš sāka pavisam netālu – Tartu komandā, Latvijas-Igaunijas līgā aizvadot astoņas spēles un vidēji 32,2 minūtēs izceļoties ar 22,5 punktiem, 9,5 atlēkušajām bumbām, 2,1 rezultatīvu piespēli, 1,5 pārtvertām bumbām un 1,1 kļūdu. Tartu vienība ar bilanci 6-11 Igaunijas ieskaitē ieņem sesto vietu septiņu komandu konkurencē.

Novembra izskaņā Reimens izpelnījās uzmanību no Vācijas un pārcēlās uz "Gottingen", kas ar trim uzvarām un desmit zaudējumiem Bundeslīgā pašlaik atrodas 16. pozīcijā 18 komandu sāncensībā. Reimens Vācijā ir aizvadījis astoņus mačus, starta pieciniekā sākot divus. Amerikānis vidēji 14 minūtēs sakrājis 4,3 punktus, 3,1 atlēkušo bumbu un 0,8 bloķētus metienus.

"Ventspils" ar desmit uzvarām un trim zaudējumiem ieņem otro vietu Latvijas čempionātā un nākamo spēli sestdien aizvadīs pret līderi "VEF Rīga" (13-2). Atgādinām, ka "Gottingen" nupat pievienojās bijušais "Ventspils" spēlētājs Rihards Lomažs. Viņa jaunā komanda nākamo spēli aizvadīs piektdienas vakarā, uzņemot Bambergas "Brose.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Carchia/status/...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-26 18:34, pirms 3 gadiem
Domāju viņiem vairāk centru vajag jo Lācis un Šeļakovs dot mazu pienesumu.

     [+] [-]

, 2021-01-26 21:16, pirms 3 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Domāju viņiem vairāk centru vajag jo Lācis un Šeļakovs dot mazu pienesumu.
nu no ārējiem tur arī diez kāda jēga nav