Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''VEF skola'' sagrauj ''Valmiera/Ordo-2'', ''Ogre'' uzvar ar 54 gūtiem punktiem

Krišs Upenieks

''VEF skola'' sagrauj ''Valmiera/Ordo-2'', ''Ogre'' uzvar ar 54 gūtiem punktiem
Zigmārs Raimo
Foto: FIBAEurope.com

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas regulārās sezonas ietvaros norisinājās četras spēles. Pie uzvarām tika ''VEF skolas'', BS ''Ogre'', Ventspils Augstskolas un Rīgas Stradiņu universitātes basketbolisti.

''VEF skola'' šajā vakarā viesojās Valmierā pret vienas no 1. divīzijas spēcīgākās komandas otro sastāvu. Jau pirmo ceturtdaļu rīdzinieki uzvarēja ar pārliecinošu 23:9, bet notikumus laukumā kontrolēja visas spēles garumā, beigās svinot graujošu uzvaru ar 88:49. Uzvarētājiem labākais bija Rīgas VEF jau uzspēlējušais Zigmārs Raimo, kurš atzīmējās ar 13 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām, deviņām rezultatīvām piespēlēm un trim pārtvertām bumbām. Mājinieku rindās 18+10 Valteram Liepiņam.

BS ''Ogre'' aizvadīja mazrezultatīvu spēli pret ''Vidzemes Augstskola / Valmiera Glass'', bet, neskatoties uz to prata, uzvarēt ar 54:52. Nevienā no ceturtdaļām kādas komandas gūtie punkti nepārsniedza 17 punktus. Produktīvāko sniegumu nodemonstrēja Sandris Jēkabsons, kurš 15 punktiem pievienoja 11 atlēkušās bumbas. Valmieras komandā 15 punkti Sandrim Vītolam, bet 10+9 Mārim Riekstiņam.

Lielas rezultativitātes nebija arī Ventspils Augstskolas un ''BJBS Rīga/DSN /Sporta bode''. Mājinieki lielu daļu spēles bija iedzinējos, taču izšķirošajā spēles nogrieznī ventspilnieki prata uzvarēt pretiniekus ar 21:7 un visā spēlē gūt panākumu - 65:57. Oskars Gorbants šovakar izcēlās ar 24 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām. Rīgas komandas sastāvā rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Artūrs Banga.

Visbeidzot, Rīgas Stradiņa universitāte pēc vājas pirmās ceturtdaļas (9:16) prata atgūties un pilnībā mainīt spēles ritējumu pret ''Mārupes SC'', galarezultātā gūstot uzvaru ar itin drošu rezultātu - 62:53. Uzvarētāju sastāvā labākais bija Kristaps Jurjāns, kurš komandas panākumu kaldināja ar 20 punktiem un deviņām bumbām zem groziem. 11+10 Svenam Vilkam. Artūrs Kramiņš Mārupei bija labākais punktu guvējs ar desmit ačiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2015-10-07 22:46, pirms 9 gadiem
Ehh nevienai no valmieras komandaam neiet shodien jsa nu vienigi lielajiem ordo