Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" pastiprinās ar saspēles vadītāju Kouziju

"VEF Rīga" pastiprinās ar saspēles vadītāju Kouziju
Glens Kouzijs. Foto: Photo: Zadar/Zvonko Kucelin

Basketbola klubs "VEF Rīga" parakstījis līgumu ar 26 gadus veco un 183 centimetrus garo amerikāņu saspēles vadītāju Glenu Kouziju, vēstīts kluba mājaslapā.

Šo sezonu Kouzijs iesāka Dienvidkorejas klubā Seulas "Samsung Thunders", kura sastāvā vidēji spēlē guva 11,2 punktus un atdeva 3,3 rezultatīvas piespēles, bet decembrī viņš pārcēlās uz Čehijas "ČEZ Nymburk", kura sastāvā bija līdz pievienošanās "VEF Rīga" komandai. "ČEZ Nymburk" rindās FIBA Čempionu līgā piecās spēlēs Kouzijam vidēji mačā 6,4 punkti un 1,4 rezultatīvas piespēles.

"VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis kluba mājaslapā norāda, ka bijis svarīgi piesaistīt spēlētāju, kuram ir pieredze Eiropas basketbolā. "Gandrīz visās komandās, kurās Kouzijs ir spēlējis, viņš bijis labs punktu guvējs, kurš var arī dalīties ar bumbu, iesaistot spēlē partnerus. Šī sezona sezona Glenam bijusi pārmaiņu pilna, bet kopumā viņš sevi ir solīdi pierādījis Eiropā, demonstrējot gan labu sniegumu iepriekšējā sezonā Polijā, gan uzrādot kopējo progresu pēdējo sezonu laikā. Kouzijs ir mērķtiecīgs cilvēks un uzņēmības pilns palīdzēt VEF komandai īstenot mērķus."

Koledžas basketbolista karjeru viņš noslēdza 2014. gadā Austrumkentukī universitātē, ar kuru vienu reizi iekļuva arī NCAA Marta trakumā jeb izslēgšanas spēlēs. Savu profesionālo karjeru Kouzijs sāka 2014./2015. gada sezonā Francijas otrās līgas klubā "ALM Évreux", kura sastāvā savā debijas sezonā Eiropā viņš guva vidēji 16,3 punktus un atdeva 4,1 rezultatīvu piespēli.

Nākamajā sezonā viņš pārcēlās uz Adrijas līgas klubu "KK Zadar" (Adrijas līgā vidēji 12,5 punkti un 2,0 rezultatīvas piespēles), bet tās pašas sezonas izskaņu pavadīja Turcijas otrās līgas klubā "Pertevniyal" (15,4 punkti un 4,6 rezultatīvas piespēles). 2016./2017. gada sezonā Kouzijs spēlēja Itālijas otrās līgas vienībā "Bertram Tortona", turpinot demonstrēt rezultatīvu sniegumu: vidēji spēlē 18,8 punkti un 4,0 rezultatīvas piespēles. Sekojošo sezonu Kouzijs pavadīja Polijas vadošā čempionāta klubā Toruņas "Polski Cukier", kura rindās viņam vidēji spēlē 16,7 punkti un 4,9 rezultatīvas piespēles. Kouzijs palīdzēja savai komandai izcīnīt Polijas kausu, izšķirošajā spēlē gūstot 36 punktus.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

1 2 36 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 12:10, pirms 5 gadiem
Beidzot kāds papildinājums. Interesanti, vai kādu atlaidīs, lai gan, ja Janičenoks un Ate nespēlē, tad kādu var pārvirzīt uz SF pozīciju.

Spēlētajam statistika laba, bet nu redzēsim kā spēlēs.

  +7 [+] [-]

, 2019-02-02 12:11, pirms 5 gadiem
Atkal kaut kādu s*du paņēmuši Nesaprotu viņus, varbūt labak sagrabināt uz kaut ko lielu, nekā ņemt mēslus ?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 12:13, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Atkal kaut kādu s*du paņēmuši Nesaprotu viņus, varbūt labak sagrabināt uz kaut ko lielu, nekā ņemt mēslus ?
Nevienam Latvijas klubam nav tādas naudas. Visi leģionāri ir uz riska robežas, vienu sezonu paveicas, citu nē.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 12:14, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nevienam Latvijas klubam nav tādas naudas.
Nu nejau Eirolīgas kalibra spēlētājus ņemt Rowlands jau nemaksāja dārgi, pēc VEF uzsita savu cenu

  +3 [+] [-]

, 2019-02-02 12:27, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Beidzot kāds papildinājums. Interesanti, vai kādu atlaidīs, lai gan, ja Janičenoks un Ate nespēlē, tad kādu var pārvirzīt uz SF pozīciju.

Spēlētajam statistika laba, bet nu redzēsim kā spēlēs.
Šīs sezonas statistika vāja. Bet VEFam jau nebija variantu, kaut ko bija jāņem.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 12:28, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu nejau Eirolīgas kalibra spēlētājus ņemt Rowlands jau nemaksāja dārgi, pēc VEF uzsita savu cenu
Pamulki Tu ta runa, itka tas butu , ka aiziet uz veikalu pec maizes nopirkt, kur Tu sezonas vidu var normalus dzekus dabut!!!???

  +3 [+] [-]

, 2019-02-02 12:28, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu nejau Eirolīgas kalibra spēlētājus ņemt Rowlands jau nemaksāja dārgi, pēc VEF uzsita savu cenu
Rowlanda laikos VEFam budžets bija 3mio. Un Rowlands izmaksāja dārgi, tici man.

     [+] [-]

, 2019-02-02 12:35, pirms 5 gadiem
beicha rakstīja: Rowlanda laikos VEFam budžets bija 3mio. Un Rowlands izmaksāja dārgi, tici man.
kkur 400k galvā griežas.. Pietam, viņu izīrēja no Unicaja, cik atminos..

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 12:36, pirms 5 gadiem
Vecvagaram statistika pat labāka par šo pabiru!
Bet nu jā, redzēs kā spēlēs, varbūt izšaus kā no kalašas. Ko citu te rakstīt un cerēt. Galvenais bija kādu paņemt? Būtu paņēmuši Ģenerāli.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-02 12:36, pirms 5 gadiem
Kāda jēga tādus nekam nevajadzīgus ņemt … Dodat jaunajiem iespēju !!!
Cik jaunie no pašu sistēmas pēdējos gados iespēlēti un kļuvuši ja ne par pirmā piecnieka spēlētājiem , tad patstāvīgi nāk uz maiņu !!!!

  +3 [+] [-]

, 2019-02-02 12:37, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu nejau Eirolīgas kalibra spēlētājus ņemt Rowlands jau nemaksāja dārgi, pēc VEF uzsita savu cenu
Rowlandam 75% no algas maksāja spāņi! Varēja paņemt to pašu Vecvagaru atpakaļ. Tāda sajūta, ka VEFam ir švakākais GM Latvijā...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-02 12:44, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Kāda jēga tādus nekam nevajadzīgus ņemt … Dodat jaunajiem iespēju !!!
Cik jaunie no pašu sistēmas pēdējos gados iespēlēti un kļuvuši ja ne par pirmā piecnieka spēlētājiem , tad patstāvīgi nāk uz maiņu !!!!
Jaunos iespēlē Valmiera, Jēkabpils un LU. Jūrmala atļauj paskraidīt pa laukumu Hlebovickim, bet Ventspils Ķilpam.

     [+] [-]

, 2019-02-02 12:45, pirms 5 gadiem
hantele rakstīja: Rowlandam 75% no algas maksāja spāņi! Varēja paņemt to pašu Vecvagaru atpakaļ. Tāda sajūta, ka VEFam ir švakākais GM Latvijā...
Bērziņš ar Jahoviču vada klubu, tad nu secinu, bet šajā gadījumā es īsti nepiekritīšu par Vecvagaru. Viņš nebija tajā spēcīgākajā klubā Polijā, tur viņu pat nevajadzēja, ka nonāca līdz treneru jokam par viņu, ka mierīgi izīrēt var.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-02 12:47, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Jaunos iespēlē Valmiera, Jēkabpils un LU. Jūrmala atļauj paskraidīt pa laukumu Hlebovickim, bet Ventspils Ķilpam.
VEFam jau daudzi ir izīrēti Šosezon īsti nepatika, ka Hāzneru prom aizdeva. Jā, protams, kurš varēja par traumām zināt un sēdēt kā 12jam vai 13jam spēlētājam būtu slikti priekš viņa. Varbūt varēja viņu kā skoreru taisīt jau no sagatavošanās posma. Protams, tas man tāds optimistis domājums, jo tomēr LatEst ir viens, bet VTB cits.

  +8 [+] [-]

, 2019-02-02 12:54, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Jaunos iespēlē Valmiera, Jēkabpils un LU. Jūrmala atļauj paskraidīt pa laukumu Hlebovickim, bet Ventspils Ķilpam.
Kaut 1-2 spēlētājus varēja iekļaut rotācijā !!!! VEFam pietrūkst pacietības !!!!! Vajag tagad un tūlīt !!!! Varbūt 1-2 no simta būs tādi kas veiksmīgi ieleks no junioru-jauniešu vecuma pie pieaugušajiem !!!! Priekšroka dota da jebkuram kas par zupas šķīvi un pāris simtiņiem gatavs spēlēt tik viens noteikums …. spējīgs pārdriblēt pāri centra līnijai !!!! Jaunieši brauc uz ārzemēm jo tur tiek ar viņiem strādāts induvidiāli un tiek dota iespēja sevi pierādīt !!! Un pēc tam brīnamies !!!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 13:01, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Kaut 1-2 spēlētājus varēja iekļaut rotācijā !!!! VEFam pietrūkst pacietības !!!!! Vajag tagad un tūlīt !!!! Varbūt 1-2 no simta būs tādi kas veiksmīgi ieleks no junioru-jauniešu vecuma pie pieaugušajiem !!!! Priekšroka dota da jebkuram kas par zupas šķīvi un pāris simtiņiem gatavs spēlēt tik viens noteikums …. spējīgs pārdriblēt pāri centra līnijai !!!! Jaunieši brauc uz ārzemēm jo tur tiek ar viņiem strādāts induvidiāli un tiek dota iespēja sevi pierādīt !!! Un pēc tam brīnamies !!!
Ne tikai, ir jau vēl tas, ka jānodrošina spēļu prakse un reizēm tas spēlētājs nerāda to, uz ko ir strādājuši. Tas pats pieminētais Hāzners, VEF viņam nespēja pietiekoši minūtes nodrošināt, tāpēc bija spiesti izīrēt, jo pats saproti, ka spēlēt viņam VEFskola sastāvā būtu degradācija un laika nosišana. Tas pats ar Salmiņu tagad. Viņš iegūst spēļu praksi un kvalitatīvu ieguldījumu viņā, bet, tad būs viens posms, kad viņam jānodrošina spēles pamatkomandā, kā tas bija ar Anžeju. Pasečnika gadījumā, labi bija tas, ka viņš arī pavilka to līmeni un spēja sevi parādīt, bet ja piemēram, Salmiņš nespēj to un viņam iedot normālas minūtes nevar, tad piekritīsi, ka racionālākais ir viņu izīrēt. Netieši, tas ir tas pats variants, kas ārzemēs, paņem galvenā komanda un tad sūta uz otro, trešo, ceturto līgu, lai trenētos un spēlētu.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-02 13:06, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Ne tikai, ir jau vēl tas, ka jānodrošina spēļu prakse un reizēm tas spēlētājs nerāda to, uz ko ir strādājuši. Tas pats pieminētais Hāzners, VEF viņam nespēja pietiekoši minūtes nodrošināt, tāpēc bija spiesti izīrēt, jo pats saproti, ka spēlēt viņam VEFskola sastāvā būtu degradācija un laika nosišana. Tas pats ar Salmiņu tagad. Viņš iegūst spēļu praksi un kvalitatīvu ieguldījumu viņā, bet, tad būs viens posms, kad viņam jānodrošina spēles pamatkomandā, kā tas bija ar Anžeju. Pasečnika gadījumā, labi bija tas, ka viņš arī pavilka to līmeni un spēja sevi parādīt, bet ja piemēram, Salmiņš nespēj to un viņam iedot normālas minūtes nevar, tad piekritīsi, ka racionālākais ir viņu izīrēt.
Nevajag jau pēc pirmām neveiksmēm mest plinti krūmos … Kā es jau teicu PIETRŪKST PACIETĪBAS !!! Un tā jau ir GALVENĀ KĻŪDA ne tikai VEFam ! Ne jau tā kā tagad ar Salmiņu pēc 2-3 mēn.tiek norakstīts kā NEPERSPEKTĪVS !!! Jāturpina nepacietīgi strādāt !!! Augļus tas var tikai nest PĒC VAIRĀKIEM gadiem !!

  -2 [+] [-]

, 2019-02-02 13:20, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Nevajag jau pēc pirmām neveiksmēm mest plinti krūmos … Kā es jau teicu PIETRŪKST PACIETĪBAS !!! Un tā jau ir GALVENĀ KĻŪDA ne tikai VEFam ! Ne jau tā kā tagad ar Salmiņu pēc 2-3 mēn.tiek norakstīts kā NEPERSPEKTĪVS !!! Jāturpina nepacietīgi strādāt !!! Augļus tas var tikai nest PĒC VAIRĀKIEM gadiem !!
Par to plinti piekrītu un tas mums ir daudziem klubiem, bet es vairāk skatos uz to, ka klubiem ir problēma nereti to laiku iedot. Jā, jaunajiem +/-18 gadīgajiem atrod tās minūtes, bet, kad jāsāk kvalitatīvas minūtes dot, kad vairs ar treniņiem un spēlēm LatEst līgā pie +20 nepietiek, tad rodas problēmas, jo tam jaunajam ir jāspēj dot rezultāts komandai. Tam pašam VEFam, ir jaunie, kuri bija jāizīrē, jo vienkārši tas rezultāts nebija apmierinošs pamatsastāvā. Protams, tālāk ir tas, ko Tu teici, ka ir tādi, ar kuriem vajadzētu nedaudz pacietības un būtu rezultāts.

Tajā visā es redzu vairāk sistēmas vainu, ne komandu. Mums iztrūkst tā pāreja no jauniešiem uz pieaugušajiem. It īpaši, ja skatāmies VEF un BKV kontekstā, jo abi spēlē arī citos turnīros, augstākā līmenī.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-02 13:30, pirms 5 gadiem
Jāsāk jau ar to ka PATSTĀVĪGI jālaiž laukumā kaut tai pašā LAT-EST līgā , lai pilnveidotos un augtu vajag kaut vismaz šādu spēļu praksi !!! Tev jau arī tā kļūda , ka no jaunā pēc nelielas gaisa apostīšanas TIEK PRASĪTS REZULTĀTS !!! tas ka viņš jauniešos ir bijis galvastiesu pārāks par saviem vienaudžiem nenozīmē ka pie pieaugušajiem JĀPRASA REZULTĀTS PĒC PĀRIS MĒN LIELAJĀ KOMANDĀ !!!!

  -2 [+] [-]

, 2019-02-02 13:42, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Jāsāk jau ar to ka PATSTĀVĪGI jālaiž laukumā kaut tai pašā LAT-EST līgā , lai pilnveidotos un augtu vajag kaut vismaz šādu spēļu praksi !!! Tev jau arī tā kļūda , ka no jaunā pēc nelielas gaisa apostīšanas TIEK PRASĪTS REZULTĀTS !!! tas ka viņš jauniešos ir bijis galvastiesu pārāks par saviem vienaudžiem nenozīmē ka pie pieaugušajiem JĀPRASA REZULTĀTS PĒC PĀRIS MĒN LIELAJĀ KOMANDĀ !!!!
Es jūtu, ka mēs nedaudz par atsķirīgām lietām runājam Tu runā par pāris mēnešiem, bet es jau par sezonas darbu un brīdi, kad vajag jau tam jaunam būtu konkurētspējīgam. Tos jaunos tāpat iesaista LatEst spēlēs, bet mans teiktais bija par to brīdi, kad viņi spēlē jau spēles ārpus LatEst ierindas spēles

  +5 [+] [-]

, 2019-02-02 13:44, pirms 5 gadiem
Nu tieši tā, kā tad jaunie iespēlēsies, ja netiek dota iespēja un LAIKS? Rezultātu prasa? Vai tad "pa lielam" nav pilnīgi pofig, kurā vietā komanda paliek VTB, ja netiek PO? Un arī Latest līgā - vai tad regulārajā sezona obligāti jābūt pirmajiem? Spēle un rezultāts jārāda PO, līdz tam var, cik iespējams, iesaistīt jaunos

  +5 [+] [-]

, 2019-02-02 13:47, pirms 5 gadiem
Real Rebel vispār uz basketbolu uz Jūs!
Kāpēc ļoti viduvējiem leģionāriem dot 30min pret CSKA, ja var jauno uzlaist lai paskrien un pamācās?
Tad brīnās, ka neviens nenāk uz spēlēm!
Paņem kādu leģionāru uz mēnesi, kas uzspēlē 30min CSKA un jēgas nekādas!

  +4 [+] [-]

, 2019-02-02 13:48, pirms 5 gadiem
Kāpēc n-tos gadus VEF sistēma nav bijusi spējīga priekš galvenās komandas sagatavot vismaz pāris spēlētājus un pēc tam labi pārdot bagātākiem klubiem !!! 'Jaunieši tik stulbi un rokas aug no vienas vietas vai kas cits ????

  -4 [+] [-]

, 2019-02-02 13:49, pirms 5 gadiem
flipsider rakstīja: Real Rebel vispār uz basketbolu uz Jūs!
Kāpēc ļoti viduvējiem leģionāriem dot 30min pret CSKA, ja var jauno uzlaist lai paskrien un pamācās?
Tu man saki, ka uz jūs, bet pats pēc tam tādu muļķību uzraksti....Tie leģi veido rezultātu pret līdzīgiem pretiniekiem. Viņi ir jāiespēlē un jādod spēļu prakse. Tad tavs viedoklis ir, nelaist viņus pret cska, bet dod laiku LatEst līgā? Interesanta loģika....Un apmeklētību saistīt ar jauniem ir vispār grāvis.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 13:50, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tu man saki, ka uz jūs, bet pats pēc tam tādu muļķību uzraksti....Tie leģi veido rezultātu pret līdzīgiem pretiniekiem. Viņi ir jāiespēlē un jādod spēļu prakse. Tad tavs viedoklis ir, nelaist viņus pret cska, bet dod laiku LatEst līgā? Interesanta loģika
Kas tavuprāt ir līdzīgi pretinieki? Nosauc tos?
LatEST līgā līdzīgu pretinieku praktiski nav, bet VTB arī lielākā daļa nav līdzīgu!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 13:52, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Kāpēc n-tos gadus VEF sistēma nav bijusi spējīga priekš galvenās komandas sagatavot vismaz pāris spēlētājus un pēc tam labi pārdot bagātākiem klubiem !!! 'Jaunieši tik stulbi un rokas aug no vienas vietas vai kas cits ????
Cik Lavijas klubi ir spējuši noturēt labākos šeit? Man prātā nāk tikai divi - Anžejs un Lomažs, pēdējos gados.

Kad parādās tādi kā Kurucs, vai pat nedaudz pietuvināti tam, tā viņus uzreiz tak pārpērk. Regulāri no VEF skola jaunie šauj uz ārzemēm, man sķiet, ka pat neviens tāds gads nav bijis, ka neviens nedotos uz kādu Spānijas klubu, vai universitāti un tas nav tikai viņiem.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 13:53, pirms 5 gadiem
flipsider rakstīja: Kas tavuprāt ir līdzīgi pretinieki? Nosauc tos?
LatEST līgā līdzīgu pretinieku praktiski nav, bet VTB arī lielākā daļa nav līdzīgu!
VTB līdzīgi nav tikai pieci klubi pa lielam, ar pārējiem, pie normālas sastāva atlases var cīnīties, Timmas gads vai Blūma sezona. Šosezon arī, ja nebūtu gāvis ar leģiem, tad tā sezona ar savādaka būtu.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-02 13:58, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Cik Lavijas klubi ir spējuši noturēt labākos šeit? Man prātā nāk tikai divi - Anžejs un Lomažs, pēdējos gados.

Kad parādās tādi kā Kurucs, vai pat nedaudz pietuvināti tam, tā viņus uzreiz tak pārpērk. Regulāri no VEF skola jaunie šauj uz ārzemēm, man sķiet, ka pat neviens tāds gads nav bijis, ka neviens nedotos uz kādu Spānijas klubu, vai universitāti un tas nav tikai viņiem.
Izlasi ko es rakstīju Izaudzināt un veiksmīgi pārdot 'bagātākiem klubiem !!! Jo ar to naudu kas mūsu klubiem NEVIENU labi spēlējušu jaunieti Latvijā nenoturēsi un nevajag arī turēt !!!!!

  +3 [+] [-]

, 2019-02-02 14:16, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: VTB līdzīgi nav tikai pieci klubi pa lielam, ar pārējiem, pie normālas sastāva atlases var cīnīties, Timmas gads vai Blūma sezona. Šosezon arī, ja nebūtu gāvis ar leģiem, tad tā sezona ar savādaka būtu.
Nu labi piesaistīs drusku labākus leģionārus un izcīnīs 6 uzvaras pret lejasgalu, bet kāds no tā labums?

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 14:49, pirms 5 gadiem
flipsider rakstīja: Nu labi piesaistīs drusku labākus leģionārus un izcīnīs 6 uzvaras pret lejasgalu, bet kāds no tā labums?
Vidus un lejasgals + nepārspīlē ar to uzvaru skaitu, jo sezonā ir 26 spēles un ja atskaitām, ka tās piecas, tad paliek reāli 16 spēles, kurās ir tāds paša līmeņa, vai nedaudz augstākas tiesas pretinieks, pret kuru var cīnīties par uzvaru. Es vienkārši tavu loģiku nedaudz neizprotu, jo pēc tās, daļai Eiropas nav jēgas nevienā turnīrā piedalīties, vai pat čempionātā.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 14:50, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Izlasi ko es rakstīju Izaudzināt un veiksmīgi pārdot 'bagātākiem klubiem !!! Jo ar to naudu kas mūsu klubiem NEVIENU labi spēlējušu jaunieti Latvijā nenoturēsi un nevajag arī turēt !!!!!
Es tak zināju, ka nedaudz par savādākiem tematiem runājam. Es runāju par to, ka no tās vef skolas jaunieti, piesaistīt tepat un spēlēt ar viņu gan finālu šeit, gan vtb, vai bkv gadījumā ČL

  +1 [+] [-]

, 2019-02-02 16:21, pirms 5 gadiem
Briest Eirolīgai..

  +3 [+] [-]

, 2019-02-02 16:22, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Atkal kaut kādu s*du paņēmuši Nesaprotu viņus, varbūt labak sagrabināt uz kaut ko lielu, nekā ņemt mēslus ?
Šis nav s uds..šim trīs lietas baltas..acis..zobi un saimnieks

     [+] [-]

, 2019-02-02 18:54, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Jaunos iespēlē Valmiera, Jēkabpils un LU. Jūrmala atļauj paskraidīt pa laukumu Hlebovickim, bet Ventspils Ķilpam.
Par Jūrmalu nepiekritīšu - tur Hlebovickis spėlē gana daudz un sakarīgi.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-02 18:59, pirms 5 gadiem
juings rakstīja: Kāpēc n-tos gadus VEF sistēma nav bijusi spējīga priekš galvenās komandas sagatavot vismaz pāris spēlētājus un pēc tam labi pārdot bagātākiem klubiem !!! 'Jaunieši tik stulbi un rokas aug no vienas vietas vai kas cits ????
Ir tur viens otrs stulbs arī bijis. Vienu tādu patlaban skolo ārpus Rīgas, taču pagaidām bezcerīgi.
1 2 36 komentāri