Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

"Bourges" spēlētāja: "Dikeoulakoss veicis pareizu izvēli"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Bourges" spēlētāja: "Dikeoulakoss veicis pareizu izvēli"
George Dikeoulakos ir Grieķijas čempionvienības "Sony Athinaikos" galvenais treneris

Stella Kalcidu (Stella Kaltsidou), Francijas čempionvienības "Bourges" un Grieķijas sieviešu basketbola valstsvienības uzbrucēja ir lepna, ka Georgs Dikeulakoss apstiprināts par Latvijas izlases galveno treneri.

„Domāju, Džordžs izdarījis pareizu izvēli, dodoties uz Latviju,” Kalcidu teica „Basketball World News” žurnālistam Džefam Teiloram. „Tas ir nākamais solis viņa karjerā un viņš to nopelnījis. Grieķijas basketbolam ir gods tikt pārstāvētam ārzemēs ar grieķu galveno treneri, īpaši valstsvienību līmenī.”

„Man nav jāskaidro, kā un kāpēc Džordžs ir labs treneris. Latvijas federācijas interese runā pati par sevi. Nacionālajā izlasē kopā strādājām četrus gadus, tagad un katru gadu viņš centās uzlabot sevi un padarīt mūs labākas. Ticu, ka viņš ļoti mīl savu darbu un tāpēc gūst panākumus. Labu veiksmi!”

Marta otrajā pusē Dikeulakoss apmeklēs Prāgu, lai klātienē tiktos ar ievu Kubliņu un Zani Tamani, bet vēlāk dosies uz Rīgu, lai parakstītu līgumu, telefonsarunā Sportacentrs. com apstiprināja treneris.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

  +2 [+] [-]

, 2010-03-05 18:30, pirms 14 gadiem
Diezgan pozitīva attieksme no Grieķu spēlētājas puses. Tiešām labs treneris laikam.

Lai veicas