Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2801, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS: SPORTISTIEM IR JĀLASA KOMENTĀRI JEB CEĻAMAIZE NĀKAMAJĀM REIZĒM UN PAAUDZĒM

Kopējais basketbola līmenis Vecajā pasaulē šķietami ir audzis, pateicoties 24 komandu iesaistei, taču, skatoties uz tradicionāli attīstītu basketbola valstu rindām, kuras ir izgāzušas turnīru – KRE VAC HOR SLO IZR, un redzot nestabilo komandu sniegumu 4 -5 -6 un pat 7 minūšu garumā spēļu gaitā pārējām - GRE, FRA, ITA, jāsaka, ka sācies basketbola noriets, kādu jau indoor volejbols piedzīvo. Arī SPA, LIE un SRB nav spīdējušas, zinot, kādas sastāva problēmas ir Lietavai, vispār trūkst vārdu, cik maz vajag, lai plūktu lauru lokus EČ basketā. Vajag 2 meistarus, 3-4 kapļus un nenormālu gribasspēku. Bet tālāk tikai nopietni par mūsējo 14-gades uguņošanu.

Kārlis – visu izsaka viņa krekla numurs 23. Kā Bagijs to varēja nenovērtēt… Par maz laika tika dots.
Peiners – varēja redzēt, ka bija lielākais mikroklimata bojātājs ar savu paškritiku pretēji Bagija verbāli saldajai mundiera ordeņu plejādei uz mūsējo biksēm.
Timma – visprogresējošākais mūsu komandas spēlētājs. Čempionāta gaitā pretēji treneru norādēm atklāja sev jaunu īpašību – izcilu caurgājienu. Kas to būtu domājis, ka Krāslavas stīpu krāsotājam var būt tik labs 1 vs 1 mauciens.
Blūms – lauž priekšstatu par tehniski pareizu trīspunktnieku. Drīzumā tiks ieviests jauns punktu skaitīšanas algoritms, kur komandai piešķirs puspunktu, ja tās kapteinis neiemet novatoriskas tehnikas metienus 5 reizes pēc kārtas vienā spēlē.
Vecvagars – godam pārstāvēja mūsu sarauto krustenisko saišu draudzi.
Mejeris – kurzemnieks vienpatis, kurš labākās spēles aizvadīja pie pustukšām tribīnēm. Pietrūka viena nakts teltī mežā ar metieni, kur apkārt 8000 knaušu (latviski - odu). Milzīgs fui – Mārtiņzonam!
Bērziņš – stabilākais izlases spēlētājs, jo Bagijs ar viņu varēja rēķināties maksimums 15 minūtes.
Bertāns – neticami, kā viens treneris var tā pārmocīt ar treniņnometnēm spēlētāju, kuru mīļi apskauj pats Pārkers. Mazais skatītājs nepamanīja, ka laba krievu valoda rūjienietiem…
Janičenoks – potenciāli labākais Bagija reliģijas karognesējs totāli izgāza turnīru ar tikai 51 % trojānu trāpījumu.
Strēlnieks – dīvaini, ka ar ziluma izbalēšanu balēja arī sniegums. Tomēr lielisks Bagija ideoloģiskās spēles saspēles vadītājs, jo maksimāli driblēja aiz 6.75m līnijas, ne pārāk apgrūtinot sevi un citus ar spēli zem groza. Tie daži zaudējumi vai spēļu vājuma mirkļi radās, kad nospēlēja ābečnieku paņēmienu pikenroku, nejaukt ar mūzikas stilu pikenrolu, ar Freimani vai Meieru. Sniegums būtu bijis labāks, ja nebūtu sevi pakļāvis nežēlīgajai caurgājienu taktikai spēlē ar Slovēniju.
Freimanis – skaista frizūra. Pilnīga lieka bija lūgšanās fanu-heiteru priekšā. Mēs visi nesam uz rokām šo Bagija fenomenāli dažādos spēles stilos novadīto izlasi, kā Znaroka – Kerča – Fanduļa 1997. gada hokeja izlasi.
Meiers – Bagijs ir iemācījis 2.04 garam centram mest labi sodiņus. Bet vēl vērtīgāka ir trenera dota atpūta pat 10 minūtes lielā spēļu dunas pilnbriedā.

Vai zināt, kāpēc tieši pēc 14 gadiem atkārtojām izcilā Knābja Kraula sasniegumu – 7 trekniem gadiem seko 7 liesie gadi, kas kopā ir 14. Tālāk lai strādā skaitļa 32 iesālītais numerologs.
Par lielām bumbām!!!

P.S. Beigās paskaidrošu virsrakstu: Zēni, ja Jums māca staigāt pa uguni, neticiet. Zēni, ja Jums sola Alisones Fēliksas un Lauras Ikaunieces selfijus atklāšanas ceremonijā, aizmirstiet! Palasiet kaut ko objektīvu no tautas un ņemiet katru dienu mācību. Kas pagātni vētī, tas nākotni svētī! Mēs par Jums!!!

  -3 [+] [-]

, 2015-09-20 02:32, pirms 9 gadiem
Rīt būs 2 dižvalstu nefavorītu divkauja!!!
E ko nozīmē lieks labs centrs komandā. Dīvaini... lai gan mums taču mācīja, ka tikai viena komanda visā turnīrā - Lietava - spēlē ar klasisku centru.

  +3 [+] [-]

, 2015-09-20 02:52, pirms 9 gadiem
ej gulēt

     [+] [-]

, 2015-09-20 07:47, pirms 9 gadiem
Ļoti labs raksts.
Sava patiesiba jau ir.

  +3 [+] [-]

, 2015-09-20 08:27, pirms 9 gadiem
Viss čempionāts pagājis Sasperjoda vaidēšanas zīmē. Pie futbola taču tā nečīkstēji? Ka Fertovs ar Laizānu, piemēram, nespej holandiešus vidējā līnijā nospiest.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-20 08:41, pirms 9 gadiem
Paskaties, kā Karijs met trīņus - man Vents Krauklis VBS pavisam savādāk mācīja
Vienīgi viņš met iekšā, nevis kā Blūms
Es uzskatu, ka malači čaļi, ir progress pēdējos gados un tagad ceturtdaļfināls, ar visiem veseliem spēlētājiem kas to vēl zina, kā ietu. Nākamie čempji parādīs vai varam aizlauzties tālāk, vai 1/4 fināls ir mūsu spēju robeža.

  +3 [+] [-]

, 2015-09-20 08:55, pirms 9 gadiem
Nu Blūma 3 punktnieki šajā čempī arus fizikas normām. Pat Enšteins brīdī kad iemeta pamodās kapā. Sviests
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-09-20 09:01, pirms 9 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Viss čempionāts pagājis Sasperjoda vaidēšanas zīmē. Pie futbola taču tā nečīkstēji? Ka Fertovs ar Laizānu, piemēram, nespej holandiešus vidējā līnijā nospiest.
Futenē nav, ko izspiest ar taktisku daudzveidību.
Futenē nesola debesu mannas.
Futenē izlase neizlaiž 3-0 vadības, lai gan Liepāja pamanījās to izdarīt pret VEN.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-20 09:21, pirms 9 gadiem
Aimzirsi Bagija stabilās pirmās minūtes un tad saķertu sirmo galvu

     [+] [-]

, 2015-09-20 10:40, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Futenē nav, ko izspiest ar taktisku daudzveidību.
Futenē nesola debesu mannas.
Futenē izlase neizlaiž 3-0 vadības, lai gan Liepāja pamanījās to izdarīt pret VEN.
Ko Tu ar saviem komentāriem EČ laikā gribēji panākt?
Tā āža kāja tā līda ārā!
Vajadzēja jau pa šiem gadiem saprast, tas viss nekad nestrādā par labu sporta veidiem, kurus nosacīts Tu aizstāvi.
Cik gadus VEFa fani ņemās pa hokeja sadaļu, rezultāts, tukšas tribīnes saviem mīluļiem.

     [+] [-]

, 2015-09-20 10:41, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Futenē nav, ko izspiest ar taktisku daudzveidību.
Futenē nesola debesu mannas.
Futenē izlase neizlaiž 3-0 vadības, lai gan Liepāja pamanījās to izdarīt pret VEN.
3:0 tu salīdzini ar +17 basketĀ? Tur pat nav ko salīdzināt, basketbols ir izrāvienu sports, kur rezultāts mainās ik pa sekundēm. Tāpēc arī ir interesants, dinamisks. Atspēlēšanās no +/-15 notiek biežāk kā katrā otrajā spēlē.

Tas, ka pēdējā čempja spēle tika izgāzta ir skaidrs. Šis bija piemērs sportā, kas notiek kad komanda nav noskaņojusies.

Par to norietu vispār. Tad jau var salīdzināt arī ar futeni, kur dominējošā Spānija netiek ārā no grupas un kkādi Beļģi pāris gadu laikā jau ir top10 blice?!

     [+] [-]

, 2015-09-20 10:42, pirms 9 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Aimzirsi Bagija stabilās pirmās minūtes un tad saķertu sirmo galvu
tas toč

     [+] [-]

, 2015-09-20 10:55, pirms 9 gadiem
Esam 8-niekā Eiropā, bet rezultāts pārāk neiepriecina. EČ basketbols sācis palikt kā PČ hokejā un pareizi FIBA dara, ka cenšas ko mainīt...

  +1 [+] [-]

, 2015-09-20 11:32, pirms 9 gadiem
Onslovs rakstīja: 3:0 tu salīdzini ar +17 basketĀ? Tur pat nav ko salīdzināt, basketbols ir izrāvienu sports, kur rezultāts mainās ik pa sekundēm. Tāpēc arī ir interesants, dinamisks. Atspēlēšanās no +/-15 notiek biežāk kā katrā otrajā spēlē.

Tas, ka pēdējā čempja spēle tika izgāzta ir skaidrs. Šis bija piemērs sportā, kas notiek kad komanda nav noskaņojusies.

Par to norietu vispār. Tad jau var salīdzināt arī ar futeni, kur dominējošā Spānija netiek ārā no grupas un kkādi Beļģi pāris gadu laikā jau ir top10 blice?!
Tu neaizmirsti, ka beļģi iepriekš ir bijuši top līmenī, vēl tīri pārskatāmā pagātnē, kamēr mūsejiem basītī reāli ir Ulmaņlaiku tituls un tad padumjie laiki ar VV. Reāli izkrita beļģi no topa līdz ar 2002. gada čempi, tagad atgriezušies.

     [+] [-]

, 2015-09-20 11:35, pirms 9 gadiem
Kāds tur noriets, vienkārši līmenis izlīdzinās un visi spēlē aizsardzību un fizisko kačā, ja ir 2-3 labi špīleri tad ar komandas defu var turēt līdzi TOP izlasēm, to šis čempionāts it sevišķi parādīja. Vienīgie pasaulē, kuri var absolūti dominēt un pārbraukt pāri pretiniekiem ir USA un arī ne vienmēr.

     [+] [-]

, 2015-09-20 22:52, pirms 9 gadiem
Mēģini kopēt bimbi2009? Nesanāca. Sēdi aiz Verpja tribinēs un izbaudi LIE zeltu šoruden, nākamgad ČL grupā jātiek!