Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2801, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS: NEADEKVĀTA LEPNĪBA...

Sākšu ar 1. klases līmeņa tautas gudrību. Lielīb naud nemaksā, pietais biks's jāmazgā!!!! It kā triviāls pantiņš, bet kaut kur visu laiku sēž iekšā kopš Bagija sakrālās frāzes, ka darbiņš būs padarīt pēc Rio. Tad nu spēlē ar šorei nu tiešām "vājo" Leitiju pēdējās bikšeles mums novilka. Vai ne!!! Bet izrādās, kur nu. Mūsu deguni debesīs joprojām brauc, kaut ausis jau mēslos ar sū.vabolēm peldās. Kas par lietu!?!?!?

Lai basketbolisti nejem ļaunā, bet viņu piramīdas spicīte - vīru izlase - šobrīd ir spilgts piemērs, lai runātu par tautas garīgo veselību, stiprumu un patieso stāvokli. LAT, pēc veterāna Telefona veiksmīgiem grūtiem metieniem izglābjoties, uzvarēja BEL un pēdējā piesardzība zuda masām. Čehi nav pretinieki. UKR ir otrā izlase. Igauņu nomētāsim ar cepurēm. Leišiem bez Valančūna jau nekā nav. Domājām, ka būs vieglāka spēle. Tie ir citāti, kas nāk no treneru, spēlētāju un tuvu stāvošu komentētāju mutēm.

Visi sūri grūti gaudoja kā vilki februāri uz pilnmēnesi, ka mums nav Dāvis, Kristaps, Ojārs un vēl kāds tur. Bet pienāk čempis (patiesībā vēl pēc 5 gad veciem standartiem pēdējā kvalifikācija, kur noskaidro reālo top16) un esam jau teju top8 komanda. Kas notiek? Vienā spēlē pavelk viens veterāns (BEL - Telefons), otrā cits (CZ - Blūms), bet pārējās spēlēs un pārējiem turpinās iedomības paraugstundas. Uz apakšu pat Timmas gaļas kombināts spēlē 0.8x spēlē, bet tā vietā plivina daiļslidošanai pat nederīgus truļus, ātrie Bertāns un Streļķis arī spēlē baltiem cimdiem, ka tik uzmest no tālienes. Treneri būtisku neko nemaina un pret LIE vispār pretzāles neatrod. Un kas trakākais, no spēles uz spēli sniegums paliek šķidrāks, bet runas, ka ar klasi (diez kādu?! LBL? Peiners, Kārlis, Meiers, Timma, Mejeris...) paņemsim 2.v grupā, turpinās vēl šobaltrīt.

Nav vērts aprakstīt 4 spēlēs redzēto un pirms un pēc dzirdēto! Štābs arī pieļautās kļūdas nav novērsis un šodien svētīgs būtu zaudējums EE. Kapēc? Kas tā par dzimtenes nodevību!? Un vēl no tāda patriota kā Sasperjods.

Te nu sākās metafizika jeb filozofija. Lai augtu un celtos, ir jākrīt un jātop sistam. Pagaidām viss vedina uz vērojumu, ka, ja, pret EE izšļūksim, nopietnu kļūdu analīze netaps, jo zāģis SLO un HOR būtu attaisnojams ar to, ka neuzkrita. Bet spēle, process, produkts ir draņķis un tas par tādu ir jāatzīst un jālabo. Šis viss ir sekas, ko redzam 4 spēlēs. Jāmeklē cēloņi. Ceļoņi ir jaunā bling bling paaudzes dzīves uztverē. Nav svarīgi mani darbi, svarīgi, cik mani atpazīst, kādi man mati ar bārdu, cik skaisti es runāju, jābūt PAŠPĀRLIECINĀTAM. Ar šo metroseksuāļa komplektu var piesegt jebkurus viduvējus darbus. Mēs latvieši taču esam fenomenāli talantīga tauta mums ir Dukuri, Štrombis, Jonass un visādi citi brīvdomātāju sporta karaļi. Arī basketā mūsu zēni ir regulāri EL kapātāji, NBA prospekti u.t.t. Mūsu galviņās ir kaut kāda kļūdiņa. No vergiem un kalpu dvēselēm mēs esam krituši otrā grāvī - nepamatotā lepnībā, lielībā, pārākuma apziņā un pat partnera noniecienāšanā. Ne velti izcēlu vārdu pašpārliecināts. Man vēl mācīja, kā pārliecināts ir labs cilvēks, bet pašpārliecināts ir bīstam cilvēks, jo viņš neapzinās savas darbības un spēju pārvērtēšanas negatīvās sekas. Taču tagad visādos kursos un skolās māca pašpārliecinātību - self-confidence, neiedomājoties, ka latviski šim vārdam ir cita nozīme. Aptuveni kā saražot enerģiju, kamēr vēl atomreaktors griežas, bez dzesēšana...

Vienvārdsakot, lai noturētu Jūsu uzmanību rakstam, teikšu tā - būsim optimisti, bet esam reālisti. Diemžēl ne tikai mūsu vīru izlases piemērs uz EČ2015 liecina par jaunu tautas psiholoģijas iezīmi - neadekvāto lepnību (nejaukt ar lepnumu)! Es piemērus varētu vēl un vēl saukt, bet gribu, lai arī cienītais lasītājs tos pameklētu un te nosauktu, un ne tikai sportā vien...

1 2 3 80 komentāri

     [+] [-]

, 2015-09-10 12:33, pirms 9 gadiem
Pareizi rakstās - Neadekvāta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-10 12:59, pirms 9 gadiem
Jūs vakar redzējā interviju ar Freimani?
Tas čalis toč lidinās pa mākoņiem. Vienīgā "piezemētā" lieta ir viņa selfiju kolekcija sociālajos tīklos!!

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 13:02, pirms 9 gadiem
pilnigi piekritu.izskatas ka musejie tikai mak mest pa grozu no trispunktu linijas.met ari tad kad garie vel nau tikusi lidz grozam lai cinitos pa atlekoso bumbu.Es domaju ka Bagijam jaatkapjas pec cempja.

     [+] [-]

, 2015-09-10 13:13, pirms 9 gadiem
Šis no tēmas : Hokeja izlasei jāizkrīt no elites, vot tad tik sāksies augšupeja !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 13:51, pirms 9 gadiem
dale rakstīja: Mēs latvieši taču esam fenomenāli talantīga tauta mums ir Dukuri, Štrombis, Jonass un visādi citi brīvdomātāju sporta karaļi

ne Bartula intervijaa,i sheit mees neredzam viena udensputna varrdu

Atliek secinaat,ka mums tas Gulbijs bijis nebijis....
Gulbis ir reāls meistars, lai gan viņa citāts, ka 100niekā ir tādi, kam tur nav jabūt ir no šīs pašas sērijas kā b-bolisti

     [+] [-]

, 2015-09-10 13:57, pirms 9 gadiem
Mums nav aizsardzības, tā ir pati lielākā problēma, turklāt neviens arī nevar iemest. Ja būtu Bertāns.Jr un Siliņš , būtu vismaz aizsardzība. Žēl, ka tas pats Šmits nevarēja piedalīties kaut vai treniņnometnē jo reāli vilka u-20 , iespējams tomēr tā slodze būtu pa lielu. Visādi sīkumi salasās un beigās sanāk ne šīs ne tas .
Slēpts komentārs: Tas ir labais!

  -2 [+] [-]

, 2015-09-10 14:03, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Šis no tēmas : Hokeja izlasei jāizkrīt no elites, vot tad tik sāksies augšupeja !!
Kārtējais raksts no sērijas:basketbolistiem jāspēlē vājās līgās, jāsaņem kapeikas – tad EČ viņi cīnīsies par līgumiem un kapās, kā negudri

  -1 [+] [-]

, 2015-09-10 14:03, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Pareizi rakstās - Neadekvāta
paldies, lejā jau pareizi

     [+] [-]

, 2015-09-10 14:05, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Mums nav aizsardzības, tā ir pati lielākā problēma, turklāt neviens arī nevar iemest. Ja būtu Bertāns.Jr un Siliņš , būtu vismaz aizsardzība. Žēl, ka tas pats Šmits nevarēja piedalīties kaut vai treniņnometnē jo reāli vilka u-20 , iespējams tomēr tā slodze būtu pa lielu. Visādi sīkumi salasās un beigās sanāk ne šīs ne tas .
nuuu, pirmajās 3 spēlēs bijām uz vid.66p

     [+] [-]

, 2015-09-10 14:12, pirms 9 gadiem
Nu ceru ka bagijs ir virs un vards.atskaite ir RIO.Ja netiek pat pie kvalifikacijas tad jaatkapjas.

  -2 [+] [-]

, 2015-09-10 14:17, pirms 9 gadiem
"...Diemžēl ne tikai mūsu vīru izlases piemērs uz EČ2015 liecina par jaunu tautas psiholoģijas iezīmi - neadekvāto lepnību (nejaukt ar lepnumu)!.."

Draudziņ - šis tav apgalvojums neiztur nekādu kritiku un ir tikai tavs izdomājums bez konkrēta pamatojuma.

     [+] [-]

, 2015-09-10 14:40, pirms 9 gadiem
Ļoti laba lasāmviela, trāpīgi novērojumi. Īpašs sveiciens par garumzīmēm, pieturzīmēm un atstarpēm īstajās vietās. Kādai avīzei vai portālam vajadzētu šo nopublicēt slejā "raksta mūsu lasītāji".

  +4 [+] [-]

, 2015-09-10 14:48, pirms 9 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: "...Diemžēl ne tikai mūsu vīru izlases piemērs uz EČ2015 liecina par jaunu tautas psiholoģijas iezīmi - neadekvāto lepnību (nejaukt ar lepnumu)!.."

Draudziņ - šis tav apgalvojums neiztur nekādu kritiku un ir tikai tavs izdomājums bez konkrēta pamatojuma.
Vot tev nikneims ir "Tas ir labais!".
Kādi būtu tavi pierādījumi, ka kaut kas patiešām tas ir tik labs? Ja nav tukša muldēšana, tad faktus galdā! Citādi esi tukšā mucā ļurinātājs.

     [+] [-]

, 2015-09-10 15:05, pirms 9 gadiem
Ādams Ludvigs Lēvenhaupts rakstīja: Vot tev nikneims ir "Tas ir labais!".
Kādi būtu tavi pierādījumi, ka kaut kas patiešām tas ir tik labs? Ja nav tukša muldēšana, tad faktus galdā! Citādi esi tukšā mucā ļurinātājs.
" Vot tev nikneims ir "Tas ir labais!"" – sāksim ar to, ka
"Lūk, tev ir nikneims..." nevis rusicisms "vot"...
Otrkārt mans nikneims ir saistīts jau ar notikušu mūsu sportistu labu panākumu.

     [+] [-]

, 2015-09-10 15:10, pirms 9 gadiem
Ibra rakstīja: Ļoti laba lasāmviela, trāpīgi novērojumi. Īpašs sveiciens par garumzīmēm, pieturzīmēm un atstarpēm īstajās vietās. Kādai avīzei vai portālam vajadzētu šo nopublicēt slejā "raksta mūsu lasītāji".
Paldies. Šis tapa steigā, tā kā laipna atvainošanās no manis par trūkstošo korektūru...

  -2 [+] [-]

, 2015-09-10 15:11, pirms 9 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: " Vot tev nikneims ir "Tas ir labais!"" – sāksim ar to, ka
"Lūk, tev ir nikneims..." nevis rusicisms "vot"...
Otrkārt mans nikneims ir saistīts jau ar notikušu mūsu sportistu labu panākumu.
Vot un davai arī igauņi lieto un pat emigrācijas latvieši.
Vot un davai ir tas pats, kas ok ; )

  -1 [+] [-]

, 2015-09-10 15:18, pirms 9 gadiem
Veči - jaunākā intriga!
Es nepārzinu bb staļļus, bet klejo runas, ka izlases sastāvu jeb 8-12 spēlētāju loku klaji vieno viena sporta aģentu aģentūra.

Nav tā vai ir tā?

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 15:26, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Veči - jaunākā intriga!
Es nepārzinu bb staļļus, bet klejo runas, ka izlases sastāvu jeb 8-12 spēlētāju loku klaji vieno viena sporta aģentu aģentūra.

Nav tā vai ir tā?
Nemēģini ķert zivis, tur, kur tās nedzīvo Intrigas nav.
– vienīgā iespējamā loģiskā izmaiņa sastāvā varēja būt, ja Kārļa vai Vecvagara vietā būtu Rozītis vai Šeļakovs.

     [+] [-]

, 2015-09-10 15:31, pirms 9 gadiem
Blaus???
Laba sezona Liepājā, izņemot spēles par 3.v

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 15:36, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Blaus???
Laba sezona Liepājā, izņemot spēles par 3.v
Nav ne ar ko pārāks ne meistarībā ne augumā par Mejeri un Meieru.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 15:54, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Blaus???
Laba sezona Liepājā, izņemot spēles par 3.v
sis sastavs ir labs,bet kur ir palikusi caurgajieni.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 16:07, pirms 9 gadiem
labrags rakstīja: sis sastavs ir labs,bet kur ir palikusi caurgajieni.
Caurgājieni sucks! Baigi jāskrien, sāp, kad sit pa rokām, un nepatīkami, kad nobloķē. Uzmest truli ir foršāk - nav grūti; ja iekrīt, esi varonis; ja neiekrīt, tad nepaveicās.

     [+] [-]

, 2015-09-10 16:23, pirms 9 gadiem
man liekas, pašpārliecināts ir visādā ziņā labs vārds.
pašlepns - tur tās sliktās lietas sākas.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-10 16:27, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Caurgājieni sucks! Baigi jāskrien, sāp, kad sit pa rokām, un nepatīkami, kad nobloķē. Uzmest truli ir foršāk - nav grūti; ja iekrīt, esi varonis; ja neiekrīt, tad nepaveicās.
made my day...

  -1 [+] [-]

, 2015-09-10 16:45, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: made my day...
Viņš ir jaukākais sc komentētājs : )

  +2 [+] [-]

, 2015-09-10 16:48, pirms 9 gadiem
Lai kā man Sasperjods bieži vien besītu ārā, tomēr šoreiz ir jāpiekrīt katram teikumam

     [+] [-]

, 2015-09-10 18:15, pirms 9 gadiem
Ralfinolv rakstīja: Lai kā man Sasperjods bieži vien besītu ārā, tomēr šoreiz ir jāpiekrīt katram teikumam
Kad tad pēdējo reiz esmu besījis...
es tak Projektam uzliku Embargo ; )

  -2 [+] [-]

, 2015-09-10 20:25, pirms 9 gadiem
TAGAD VAR OFICIĀLI PAZIŅOT: Igauņu kepka Sasprejods izgāzās kā veca sēta!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-09-10 20:42, pirms 9 gadiem
Tas ir labais! rakstīja: TAGAD VAR OFICIĀLI PAZIŅOT: Igauņu kepka Sasprejods izgāzās kā veca sēta!!!
kapec izgazas.man ari bija jagaida 4,5 speles lai redzetu ka spele ta ka eiropas cempi.ja ta butu spelejusi no pirmas speles,butu pirmie grupa bez variantiem.

     [+] [-]

, 2015-09-10 20:46, pirms 9 gadiem
labrags rakstīja: kapec izgazas.man ari bija jagaida 4,5 speles lai redzetu ka spele ta ka eiropas cempi.ja ta butu spelejusi no pirmas speles,butu pirmie grupa bez variantiem.
un nebūtu šī avīze

  -4 [+] [-]

, 2015-09-10 20:47, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: un nebūtu šī avīze
tu taču pa igauņiem fano.
1 2 3 80 komentāri