Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Panovs: "Ročestijs pievienosies "Maccabi", Tompkinss mēģinās atgriezties NBA"

Andrejs Siliņš

Panovs: "Ročestijs pievienosies "Maccabi", Tompkinss mēģinās atgriezties NBA"
Teilors Ročestijs
Foto: Euroleague.net

Pēc tam, kad VTB Vienotās Basketbola līgas pusfiunālā Ainara Bagatska, Artūra Štālberga, Oskara Ernšteina un Riharda Kuksika pārstāvētā "Nizhny Novgorod" piekāpās galvenajai favorītei Maskavas CSKA kluba ģenerālmenedžeris Sergejs Panovs sezonu novērtējis ļoti atzinīgi, taču noturēt līderus uz nākamo sezonu būšot ārkārtīgi sarežģīti vai pat neiespējami.

"Ar lieliem panākumiem startējām Eirolīgā, kur debijas sezonā tikām Top16 turnīrā. Tajā mums bija ļoti smaga grupa un kvalificēties izslēgšanas turnīram neizdevās," sacīja Panovs, uzreiz piebilstot, ka sekmīgajam sniegumam ir arī sava "garoziņa". "Diemžēl mūsu sekmēm ir cena, mums būs gandrīz neiespējami noturēt vadošos spēlētājus, jo viņiem ir piedāvājumi no Eiropas lielākajiem klubiem."

Sezonas gaitā "Nizhny Novgorod" pagarināja sadarbību ar treneru štābu, kas vadīs komandu arī turpmāk. Tikmēr treneru rīcībā, visticamāk, nonāks jauni māli, ko mīcīt, veidojot komandu jaunajai sezonai. "Teilors Ročestijs komandu pametīs un parakstīs līgumu ar Telavivas "Maccabi"," Panovs bija atklāts. "Trejs Tompkinss teica, ka vēlas līgumu NBA, bet, ja tas nesanāks, viņam esot trīs četru Eirolīgas klubu piedāvājumi. Centīsimies paturēt Artjomu Parahovski, bet arī viņam ir piedāvājumi no naudīgām komandām."

Sezonas laikā parādījās ziņas, ka Parahovskis ieinteresējis Maskavas CSKA klubu. Interese no klubiem ir arī par citiem pamata sastāva spēlētājiem. "Runājam ar Terensu Kinsiju par līguma pagarināšanu, bet tad jau redzēsim," turpināja Panovs, kura vadītajam klubam pagājušajā sezonā bija ap septiņu miljonu eiro liels budžets. "Galam Mekelam ir iespēja turpināt sadarbību, bet viņš vēl nezina, vai vēlas atgriezties, jo grib līgumu NBA."

"Nizhny Novgorod" aizvadītajā sezonā Eirolīgā izcīnīja astoņus panākumus 24 spēlēs un piedalījās Top16 turnīrā. VTB līgā komanda izcīnīja 19 uzvaras 30 mačos, regulāro turnīru noslēdzot piektajā vietā. Ceturtdaļfinālā tika apspēlēta Sanktpēterburgas "Zenit", bet pusfinālā atzīts CSKA pārākums.

Izmantotie resursi:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...

     [+] [-]

, 2015-05-28 14:44, pirms 9 gadiem
Freimani uz NN

     [+] [-]

, 2015-05-28 23:21, pirms 9 gadiem
viņiem visiem tie līgumi bija uz šo sezonu? apbrīnojami.