Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko pārliecinoši uzvar Krievijas Basketbola federācijas prezidenta vēlēšanās

Rolands Eliņš

Kiriļenko pārliecinoši uzvar Krievijas Basketbola federācijas prezidenta vēlēšanās
Andrejs Kiriļenko. Foto: SIPA / Scanpix

Bijusī NBA zvaigzne Andrejs Kiriļenko turpinās vadīt Krievijas basketbola dzīvi – viņš šodien pārvēlēts amatā, kuru ieņem kopš 2015. gada augusta.

Kiriļenko pārvēlēšana Krievijas Basketbola federācijas (KBF) prezidenta amatā nebija vienbalsīga. Kandidātos bija pieteicies arī Eduards Sandlers, 38 gadus vecs Krievijas basketbola treneris un funkcionārs. Par Sandleru balsoja 16 KBF biedri, bet Kiriļenko saņēma 104 balsis.

Kiriļenko par KBF prezidentu kļuva tieši pēc savas spēlētāja karjeras beigām. Viņš kā basketbolistis guva vairākus panākumus ar Krievijas izlasi (Eiropas čempions, OS bronzas medaļnieks), kā arī aizvadīja ilgu karjeru Nacionālajā basketbola asociācijā.

„Paldies par uzticību,” savā uzrunā teica Kiriļenko. „Ļoti svarīgi, ka biedru vairākums tic ceļam, kuru mēs izvēlējāmies pirms dažiem gadiem. Skaidrs, ka vēl palikušas daudzas problēmas, kuru risināšanai vienkārša risinājuma nav. Nepieciešams mērķtiecīgs un sistemātisks darbs. Plānu daudz, darbu daudz. Beidzot lielajiem uzņēmumiem sāk parādīties interese par federāciju un mūsu darbu. Pirms trim gadiem mums vēl līdzi vilkās virkne skandālu, bet tagad esmu priecīgs, ka tas palicis pagātnē.”

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/basketba...

  +2 [+] [-]

, 2020-08-20 18:30, pirms 4 gadiem
Ak47

     [+] [-]

, 2020-08-20 18:40, pirms 4 gadiem
pag, kāpēc neuzrakstīja, kurš uzvarēja Spānijas un Vācijas vēlēšanās? Un kurš ir Kambodžas daiļslidošanas federācijas prezidents?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-20 19:37, pirms 4 gadiem
Kiriļenko ir pabijis vasarās arī Jūrmalā...
Betkambodžjāinis nē...
🤩

     [+] [-]

, 2020-08-21 12:33, pirms 4 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: pag, kāpēc neuzrakstīja, kurš uzvarēja Spānijas un Vācijas vēlēšanās? Un kurš ir Kambodžas daiļslidošanas federācijas prezidents?
Spānijas un Vācijas basket basketbola federācijās tagad bija vēlēšanas? Un pastāsti sīkāk par kambodžas daiļslidošanas federāciju? Kur viņi slido?