Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Stambulas "Fenerbahce" noliedz algu kavējumus un Obradoviča īpašo statusu

Agris Suveizda

Stambulas "Fenerbahce" noliedz algu kavējumus un Obradoviča īpašo statusu
Žeļko Obradovičs. Foto: imago images/Bernd Konig/Scanpix

Turcijas basketbola kluba Stambulas "Fenerbahce" viceprezidents Semihs Ezsojs noliedza turku medijos izskanējušās baumas, ka spēlētājiem algas kavējas par vairākiem mēnešiem un ka galvenais treneris Žeļko Obradovičs šajā laikā saņem atalgojumu.

"Vēlos darīt zināmu, ka Obradovičs ir treneris, kurš vienmēr rīkojas komandas un spēlētāju interesēs. Lielākā panākumu atslēga viņa karjerā ir tieši ciešā saikne ar komandu. Šādas vēlmes nostādīt Obradoviču augstāk par komandu mums nav bijis, un mūsu treneris saņem algu kopā ar visiem mūsu spēlētājiem," sacīja Ezsojs.

"Kā tuvs liecinieks varu teikt, ka Obradovičs visos jautājumos allaž kā prioritāti izvirza savu komandu – ieskaitot arī algu maksājumus. Vēlētos pasvītrot, ka šīs spekulācijas uzskatu par ļoti mērķtiecīgām. Lūdzu preses pārstāvjus, kuri vēlas klubā radīt negatīvu atmosfēru, nekļūt par instrumentu šādu domu radīšanā un rūpīgāk un kritiskāk sagatavot ziņas, kuras tiek pasniegtas pasaulei un mūsu valstij. Lūdzu fanus necienīt šāda veida ziņas," vicepezidents turpināja.

Ar 13 uzvarām un 15 zaudējumiem "Fenerbahce" šajā sezonā ieņem tikai astoto vietu Eirolīgā, kaut iepriekš Stambulas komanda bija starp vadošajām. 2017. gadā tā tika kronēta par Eirolīgas čempioni, gadu vēlāk zaudēja finālā, bet pērn traucēja savainojumi, kuru rezultātā pēc iekļūšanas "Final 4" nācās samierināties ar ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi
https://www.eurohoops.net/en/eurole...