Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Žalgira" rezultatīvākais spēlētājs pārcelsies uz Milānu

Rolands Eliņš

Medijs: "Žalgira" rezultatīvākais spēlētājs pārcelsies uz Milānu
Zeks Ledejs. Foto: Marius Vizbaras/Scanpix

Kauņas „Žalgira” iepriekšējās sezonas līderis Zeks Ledejs atteicies no savas līguma opcijas uz nākamo sezonu un gatavojas pievienoties Itālijas basketbola klubam „Olimpia Milano”, ziņo basketbola portāls „Eurohoops”.

Zekam Ledejam bija divu gadu līgums ar Kauņas „Žalgiri”, taču otrā sezona bija ar spēlētāja iespēju no tās atteikties, un tiek vēstīts, ka viņš pieņēmis šādu lēmumu. „Eurohoops” vēsta, ka Ledejs gatavojas noslēgt divu gadu līgumu ar Itālijas klubu „Olimpia Milano”.

Ledejs aizvadītajā sezonā palīdzēja „Žalgirim” 28 Eirolīgas spēlēs, kurās vidēji iemeta 11.8 punktus un savāca 4.7 atlēkušās bumbas. Viņš bija Kauņas kluba rezultatīvākais spēlētājs, kā arī ar vislabāko efektivitātes koeficientu (13.2) komandā.

26 gadus vecais Ledejs Eiropā nospēlējis trīs sezonas, pirms tam pārstāvot „Hapoel Gilboa Galil” vienību Izraēlā un Grieķijas „Olympiacos”. Ar Grieķijas klubu Ledejam bija trīs gadu līgums, taču viņš iepriekšējā vasarā to atstāja pēc vienas nospēlētas sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...