Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Porziņģis vs Valančunas

Porziņģis vs Valančunas
Pocius un Jankūns kopā ar kolēģi Valančūnu

ceram uz Porzinga patriotismu !

karoč ,nesen ka jau zināms porzingis ,te teica kad kļūs par labu špīleri iekš nba ,tad labprāt palīdzēs Latvijas izlasei.Nu un tas liek ,protams,nosprast ka tuvākajos gados porzingi tik redzēsim knicks kreklā .Jau intervija sporta studijai gadu atpakaļ tika uzsvērts galvenais mēķis esot LIELAIS kontrakts,intervijā Liepāja ļoti daudzi jau pamanījuši šito aizdomīgo sejas izteiksmi ,kad tiek jautāts par izlasi.tapec jautājums ,kapēc nekur netiek no viņa dzirdets ,piemeram tādas frāzes ,ka ir vēlme uzspēlēt pēc iespējas ātrāk izlases kreklā vai sapņo par spēlēšanu olimpiskajās spēlēs pret Kobi !!!

Valančunu draftēja 2011 5th Porzingi 2015 4th

Valančuns spelēja 2011 euro basket Lietuvā (Porzingis nespēlēja 2015 gadā Latvijā )
Valancūns spēlēja arī :;

2012 olimpiskā kvalifikācija
2012 Olimpiskās spēles
2013 eiropas čempja finalturnirs
2014 Pasaules kauss
2015 eiropas čempis ;)

ir kādam viedoklis? uz šiem faktiem ? kur starp abiem atšķiriba? jā viens 5tais ,bet otrs 4tais ,viens leitis ,bet otrs latvietis...

  -3 [+] [-]

, 2015-12-30 16:29, pirms 9 gadiem
Nākamais līgums pēc 4 gadiem, tad arī atbrauks. Kā ir, tā jādzīvo. Tāpat priecāsimies par katru reizi, kad atbrauks palīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-12-30 17:44, pirms 9 gadiem
Pirmkart- komanda tev var likt noprast nedoties uz izlasi, jo grib lai trenejies un attisties. Oficiali aizliekt vini nevar. Plus apdrosinasana, kas jasedz Lv izlasei par Porzi.
Otrkart- VIna vieta es ari nespeletu vel 3-4 gadus. Vinam ir jaatistas, jastrada, jastiprina kermenis un japaliek fiziski stiprakam. To var tikai vasara izdarin, Individuals darbs.
Treskart- lielais spiediens un spelu skaits. Es domaju, ka vel tuvakos 1-2 gadus vins tam visam nebus vel gatas. Ja vel ieklust play-off kas zin.
Vinam ir 20 gadi tikai un izlase nekur nepazudis, Vina potencilals ir milzigs un lai vinu istenotu ir jatrenejas. Nba nav laika kad treneties sezonas laika.

Un starpiba ir tada ka vins ir Valencuns, divi dazadi cilveki. Valencunas jau bija krietni atistitaks savos fiziskajos dotumos. Vins ir spelejis visas izlases, bet vina progresu es neredzu no vina pirma gada NBA un tagad. Un tur vins ari pie viduvejiem centriem paliks.
Mums pec 3 gadiem bus ideala izlase Berz, Bertans, Strelnieks nosaciti veterani un meistarigi. Timma, Bertans, Silins, Vecvagars Meijeris, cali jau ar pieredzi kabata, bet vel jauni. tur viss var sanakt

Porze trenejies un atisties---Gaidam superstar

     [+] [-]

, 2015-12-30 18:53, pirms 9 gadiem
Valančiūnas

  +3 [+] [-]

, 2015-12-30 19:32, pirms 9 gadiem
Pirms runā noskaidro to kurai savienībai (Lietuvas vai Latvijas) ir lielāka ietekme NBA!

Tur pat nav ko strīdēties!

Arī tas ir ļoti noteicošs faktors!

Piemērs:

Uz Knicks ofisu Filam Džeksonam zvanit var Šneps un Voins un vel kas tik nē, viņus visus pasūtīs 3 mājas tālāk un saruna būs beigusies!

Uz Toronto piezvana Lietuvas basketbola tēvs un pasaules basketbola leģenda Saboņa kungs un tur viņš tiek uzklausīts bez ierunām un atrunām!

Un tas ir ļoti svarīgi ka Lietuvā ir tāds cilvēks kuram ir tādi kontakti un pats galvenais ir ļoti liela ietekme pat uz lielajiem NBA vīriem!

Nevajag lekt mugurā Porzinģim un teikt ka viņš nav patriots, jā Knicks nevar viņam aizliegt spēlēt izlasē, bet pilnīgi brīvas rokas Kristapam nav!

Šādas lietas (spēlētāju spēlēšana izlasē) tiek risināta pat valstiskā līmenī un tas nav pilnīgi nekāds pārspīlējums!

Un tā ir liela atšķirība - Tu basketbolā esi Lietuvietis vai Latvietis! Vismaz NBA sakaru kontekstā!

Nesen aizbrauc uz NBA spēli Ņujorkā E Šneps.. viņš pat netiek uzaicināts nekur, to (Knicks) cilvēku acīs viņš tur nekas nav!

Atliek uz Toronto aizbraukt Sabonim un Raptors vadība viņam bez maz vai limuzīnu un villu noīrēs, jo tā ir basketbola leģenda basketbolā kuru amerikāņi ciena un respektē!

Un vel - Valančūns uz NBA jau aizbrauca kā vecis (salīdzinot ar Porziņģi), Kristaps pagaidām brauc pa NBA šoseju uz talanta rēķina, viņam jāiegulda milzīgs darbs!

Es saku ka pēc gadiem 2-4 mēs izlases sastāvā redzēsim pasaules basketbola superzvaigzni kuru ieraugot pretinieks pirms izejot laukumā vel vienu reizi aizies uz tualeti!

Dodam Porziņģim laiku!

ps: nešaubos ka ja LV izlase tiks 2016 gada jūlijā uz OGQ turnīru Kristaps būs izlasē, ja netiek uz OGQ turnīru mums vajag Porziņģi lai kvalificētos 2017 gada Eurobasket? Tiešām?

Un neaizmirsīsim kādu pilsētu NBA pārstāv K Porziņģis, arī tas ir no svara!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-30 19:43, pirms 9 gadiem
Vel viena lieta:

Mums ir parādījies pasaules mēroga talants un mēs jau 20 gados gribam viņu saplosīt gabalu gabalos? Kāpēc mēs to darām?

Mēs jau tagad pēc 35 spēlēm NBA redzam ka puikam nav spēka.. dodam viņam 2-4 gadu handikapu un Kristaps ieliks tādu bāzi ka katru vakaru viņš NBA spēli beigs ar vismaz Andrē Dramonda cienīgu statistiku un Latvijas izlase tikai no tā iegūs!

     [+] [-]

, 2015-12-30 19:55, pirms 9 gadiem
poh par izlasi, galvenais lai klubā labi iet, tur jau tā nauda tiek nopelnīta

     [+] [-]

, 2015-12-30 20:51, pirms 9 gadiem
Problem? rakstīja: poh par izlasi, galvenais lai klubā labi iet, tur jau tā nauda tiek nopelnīta
Galvenais,ka komanda uzvar ne? Gan būs tā reize,tad atkal būs visu vai neko.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-30 22:14, pirms 9 gadiem
Nu ko jus te fantazejat...ja bus kvalifikacijas speles uz Rio jaspele tad jau tur speles jo NBA sezona bus cauri un tas bus gana svarigi dabut optimalo sastavu...un ja tiksim uz Rio tad ar speles...Nevajag izdomat visu Porzinga vieta...

     [+] [-]

, 2015-12-30 22:23, pirms 9 gadiem
Patīkami, ka NBA spēlē un ir viens no komandas līderiem. Visi nav vienādi, Valančūns izvēlējās iet šādu ceļu, bet vai KP tas būtu pareizākais? Milzīgs risks. Nepārmetīšu, ja vasarā izvēlēsies pielikt meistarībā Knicks nometnē.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-30 23:26, pirms 9 gadiem
Pilna cieņa pret Porziņģi būs tikai tad, ja bez kavēšanās ieradīsies pārstāvēt Latvijas izlasi ar mērķi būt līderim.

Pagaidām nav ko filozofēt - atbrauks vai neatbrauks. Kad izdarīs izvēli - tad arī vērtēsim.

Un nevajag visu uz klubu velt. Kā tu sevi pasniedz un pozicionē, tā arī klubs pret tevi attieksies. NBA ir lielu personību pasaule un cieņā ir stiprie. Ja tu kā mīkstais ļausies apkārtējo spiedienam, tad visi to arī izmantos - sieva, aģenti, klubs. Bet, ja pozicionē sevi kā līdzvērtīgs partneris, tad tevi cienīs. Novickis, Pārkers, KIriļenko vienmēr ir bijuši atklāti, ka spēlēt izlasē ir svarīgi un klubi pat neiedomājās pīkstēt, jo tad momentā džeki ietu uz jebkuru citu rindā stāvošo klubu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-31 16:01, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Iedomājos ,ka Filam Džeksonam piezvanītu Andris Biedriņš
Vispār Toronto atrodas Kanādā , nevis ASV - tavs arguments par Toronto amerikāņiem ir galīgi garām.
Kādi Toronto amerikāņi? Nesapratu!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-31 17:26, pirms 9 gadiem
Tas tak sen bija skaidrs, ka leiši neies skūpstīt dupsi tiem, kuri atšuj izlasi. Leišiem primārais ir tas, kā spēlētājs attiecas pret valsti, izlasi, skatītājiem. A latviešiem, cilvēkiem ar vergu psiholoģiju, pietiek, ka jauns puika nospēlē 30 spēles NBA, un viņam jau gatavi celt pieminekli. Ka tik beigās nesanāk kā ar Andriņu...
To arī ātri pataisīja par superstāru, bet vēlāk tie paši faneļi viņu saukāja par kakulāci.
Lai tik KP veicas NBA, lai noslēdz megamiljonu vērtu līgumu, tas ir daudz svarīgāk, jo kurš normāls NBA spēlētājs gribētu spēlēt tajā FUC... LVA izlasē!
p.s. Vienam jaunam vācu špīleram, kuru 1998. gadā BUCKS nodraftēja ar devīto numuru, tas netraucēja jau 1999. gadā steigties palīgā savai izlasei uz EČ.

     [+] [-]

, 2015-12-31 22:42, pirms 9 gadiem
Reāli šamais labi parāda savu attiesmi pret valsti vispirms fac.. LAtvija un tagad saka ka kad būs gatavs NBA tad tik uzspēlēs

     [+] [-]

, 2016-01-01 10:45, pirms 9 gadiem
Domāju uz OS kvalifikāciju viņam ir jābrauc. Tādas iespējas var nebūt pat katrus 4 gadus. Uz EČ mierīgi 4 gadus var nebraukt. Kā redzams Valenčunas jau neko jaunu nav pielicis pa lielam nba, jo katru vasaru ir Lietuvā.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-01 13:19, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Pirms runā noskaidro to kurai savienībai (Lietuvas vai Latvijas) ir lielāka ietekme NBA!

Tur pat nav ko strīdēties!

Arī tas ir ļoti noteicošs faktors!

Piemērs:

Uz Knicks ofisu Filam Džeksonam zvanit var Šneps un Voins un vel kas tik nē, viņus visus pasūtīs 3 mājas tālāk un saruna būs beigusies!

Uz Toronto piezvana Lietuvas basketbola tēvs un pasaules basketbola leģenda Saboņa kungs un tur viņš tiek uzklausīts bez ierunām un atrunām!

Un tas ir ļoti svarīgi ka Lietuvā ir tāds cilvēks kuram ir tādi kontakti un pats galvenais ir ļoti liela ietekme pat uz lielajiem NBA vīriem!
Andris nevar piezvanīt?

  -1 [+] [-]

, 2016-01-01 14:54, pirms 9 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: Domāju uz OS kvalifikāciju viņam ir jābrauc. Tādas iespējas var nebūt pat katrus 4 gadus. Uz EČ mierīgi 4 gadus var nebraukt. Kā redzams Valenčunas jau neko jaunu nav pielicis pa lielam nba, jo katru vasaru ir Lietuvā.
Kur ir teikts ka mēs tai OS kvali vispār būsim?

     [+] [-]

, 2016-01-01 19:00, pirms 9 gadiem
vēl atšķirība tāda, ka valančūnu draftēja 2011, bet 11/12 sezonu spēlēja rytas, tā ka loģiski, ka viņš mierīgi varēja spēlēt eurobasket 2011.