Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Gasols: "Gaidīju ātrāk pārtraukumu"

Gasols: "Gaidīju ātrāk pārtraukumu"
Pau Gasols, iznākot laukumā uz pirmsspēles iesildīšanos
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" basketbolists Pau Gasols pēc savas pirmās spēles šosezon atklājis, ka vēl nav bijis savā labākajā sportiskajā formā, bet prieku sagādājusi atgriešanās laukumā.

"Jutos samērā labi, jo bija ļoti patīkami beidzot uzspēlēt," pēc savas pirmās spēles šosezon sacīja "Lakers" spēlētājs Pau Gasols, kurš atzīmējās ar 24 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām nospēlētājās 35 minūtēs. Pirms spēles "Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons izteicās, ka viņš būs priecīgs, ja Gasols būs spējīgs nospēlēt 25 minūtes, bet beigās viņa spēles laika bija lielāks nekā cerēts.

Pēdējo nedēļu laikā Gasolam nebija sanācis aizvadīt vairākus treniņus pēc kārtas, kas izpaudās spēlētāja sportiskajā formā. Saprotams, ka Gasolam tā vēl jāatgūst un to viņš izjuta arī aizvadītajā naktī: "Gaidīju pēc iespējas ātrāk pirmo taimautu. Biju priecīgs, ka šo spēli rādīja lielajā televīzijā, jo pārtraukumi šajās spēlēs ir nedaudz garāki."

Izmantotie resursi:
espn.com

  +3 [+] [-]

, 2009-11-20 11:46, pirms 14 gadiem
Džeksons diezgan riskē. Ka tik nesanāk kā Biedram. Bet ja tauta prasa rezultātu tad jāriskē ir. Prieks par morālo sagatavotību, uzreiz pirmajā spēlē pārliecinošs double-double ir spēcīgi

  -1 [+] [-]

, 2009-11-20 13:11, pirms 14 gadiem
Nu vispaar Gasols ir fenomens Nospelee Nba sezonu liidz finaaliem peec tam veel izlasee spelee un uzvar un shogad atkal spelee nba un atkal speelee labi, formas kritumi ir nelieli! Taa jatreneejas gandriiz bez atpuutas neviis, kaa AB noplosto pa vasara un uz ziemu tikai atguust formu!