Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

EKSPERTA VIEDOKLIS!!

EKSPERTA VIEDOKLIS!!
AB

AB

sadarbībā ar sasperjods no šodienas SC būs pieejama sadaļa – EKSPERTU VIEDOKLIS, kur tiks iztirzāti jautājumi par/ap sportu. Šobrīd (testa režīmā) šīs slejas būs pieejamas par baltu velti, tomēr izdzīvot gribas visiem – tas nozīmē, ka ar laiku šis būs maksas pakalpojums, līdzīgi kā SA+
tātad šodienas sāpīgā tēma būs Andris Biedriņš un tā lietderība NBA. pēdējā laikā ir skumji noskatīties kā SC mazais lietotājs pārdzīvo par Andra Biedriņa sniegumu. Īpašs sarūgtinājums mazajiem SC lietotājiem ir par to, ka Andrim neviens nepiespēlē bumbu, un viņš nespēj gūt punktus.
tad nu mēs ar savu sporta eksperta viedokli Jūs apgaismosim, ka nav tā, ka Andrīc tiek apdalīts. Ir vairāki iemesli, kādēļ Andris netiek pie bumbas:
1) nav vērts Andrim dot bumbu postā, jo viņš ir pārāk kalsns, lai iestumtu pretinieku dziļāk un gūtu punktus;
2) nav vērts Andrim dot bumbu postā, ja viņš atrodas tālāk par 2m no groza – jo, kā jau mēs būsim pamanījuši, ar pustāliem metieniem Andrim nesokas. Kobes variantā metiens pa vairogu ir OK, jo viņš pats savāc atlēkšo, bet nu piedodiet un atvainojiet Andris nav tik veikls;
3) arī Andra jaunie āķa metieni kas tālāki par 1m no groza ir ar diezgan apšaubāmu trajektoriju, kas prasītu zinātniskus pētījumus tās pamatotībai. Piedāvājam Baldones observatorijas tel. nr. 67932863.
Tagad daudzi mazie lietotāji iebildīs, ka centram nav jāmet tālie metieni. Piekrītu, bet tad lūdzu nerunājiet par to, ka Andris tiek apdalīts ar „bumbām”. Andrim seko piespēle tikai tad, kad viņš postā ir izcīnījis vietu 1m attālumā no groza – un ticiet man, tas notiek reti.
Arī aizsardzībā Andris ir diezgan nevērtīgs - pat LBL mēs neredzam tik zema līmeņa aizsardzības elementus kā šī video 0:48 sec.

Biedriņam arī Detroitā sodiņi nekrīt

Daudzi teiks, ka Andrim bumbu neiespēlē postā GALVENOKĀRT zemā soda metienu procenta dēļ. Tas ir dīvainā kārtā labi izplatījies mīts. Andra komandas biedri zina, ka Andra sedzēji zina, ka nav jēgas sist Andrim sodu, jo tāpat viņš neko neiemetīs no 2-3 m attāluma. Un tie 4p spēlē lielākoties ir samesti bez pretestības.
atzīmēšu, ka GSW Andri vēlas paturēt vēl vairākas sezonas, jo gala auta izspēle Andrim ir teicamā līmenī – procentuāli viens no labākajiem izpildītājiem visā NBA līgā.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-17 20:19, pirms 13 gadiem
EKSPERTA VIEDOKLIS-NOBĀL!

 +11 [+] [-]

, 2012-01-17 20:19, pirms 13 gadiem
mazak dir.tu mo6 gudraks klutu...tiec kur vins ir ticis un tad parunaasim bezdarbniek...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-01-17 20:48, pirms 13 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: bet vai Andris ir bezdarbnieks,ai,ai,ai mazais sc bērniņš atkal kļūdījies, negativ, būs tev daudz darbs, daudz, lai apskaidrotu, tikai nezaudē prātu to darot es par mazo sc lietotāju saku tā, tas ir koks ar 2 galiem.
nejau AB bezdarbnieks pamulki...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-17 20:48, pirms 13 gadiem
ieraudzīju sleju, un jau likās, ka būs kāds eksperts parādījies, bet te kaut kāda tukša salmu kulšana par to, ka redz Biedram bumbu neviens nedod postā.
Autors ir piemirsis, ka Biedriņam nepavisam nevajag bumbu dot postā, viņa spēks ir kustība bez bumbas groza tuvumā, un te rodas problēmas, jo ne Monta, ne Karijs nav tendēti uz bumbas iespēlēšanu zem groza, kad tam tuvojas savs centrs. Beirons bija meistars šajā ziņā, bet GSW viņu pārdeva, tad arī sākās nedienas. Kamēr Monta un Karijs būs pie "saspēles vadīšanas" Biedriņam netikt pie 10+ punktiem spēlē. Un šī jau ir problēma, ko Andrim nav jārisina. Ja viņu neprot izmantot, paši vainīgi.

     [+] [-]

, 2012-01-17 20:48, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: Piekrītu, ka Andris arī šogad nav līmenī.
mēs tikai palīdzam jums mazajiem lietotājiem izprast situāciju, lai mazinātu sāpi
kur te buutu mazais noob...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-17 21:13, pirms 13 gadiem
Es domāju nav ko mūsu andriņu bakstīt, labāk paanalizēt latviešu klubus. Jēga 8 mni spēlētāju aptirzāt, savāks savus 60M un brauks uz Latviju uzdzīvot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-01-17 21:36, pirms 13 gadiem
Cien. autori! LŪDZU, LŪDZU - nemēģiniet vairāk paust savu viedokli, šādā veidā un mēģināt vēl to nosaukt par eksperta viedokli - tas ko jūs radijāt, ir sen visiem zināmas lietas un REĀLS MĒSLS!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-17 23:45, pirms 13 gadiem


Tālāk par pārs teikumiem netiku - tādus kā tevi vajag ban from life lai nebojā to citiem ar savu sačakarēto skatu uz dzīvi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 10:01, pirms 13 gadiem
Ceru, ka šādi "eksperta viedokļi" turpmāk neparādīsies sc portālā. Slima suņa murgi ne eksperts!

     [+] [-]

, 2012-01-18 10:42, pirms 13 gadiem
čali, kas tad tajā 48 sekundē ir tik traks? Biedriņš sākumā ar otru biedru pa 2 nostājās pretī sedzamajam, a Monro palika brīva, kuram arī atdeva piespēli un čalis gāja uz danku un andris nez kapēc pielīda priekša, pat komentētāji teica, kad viņš nepaspēja pamukt malā

     [+] [-]

, 2012-01-18 16:37, pirms 13 gadiem
Eh, nu tādu sūdu uzrakstīji.... Bija vērts centsties? Visi tikpat apgāžami apgalvojumi kā "mazajam lietotājam".

     [+] [-]

, 2012-01-19 00:30, pirms 13 gadiem
Ekspertam slēpti kompleksi un iekšā sakrājies naids, jo kāds sabļāvis virsū, tāpēc patīk negatīvas sajūtas, jo pie tām pieradis