Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: zigiss

zigiss bloko: Par A.Biedriņu pozitīvais 2

Šeit atsevišķi vēl interesanti cipari kā sadalās Goldensteitas "Warriors" sniegums pa ceturtdaļām.

Zinām kā sadalās Biedriņa spēles laiks – regulāri sāk pamatsastāvā un nospēlē gandrīz visu pirmo ceturtdaļu. Otrajā ceturtdaļā spēlē minimāli. Regulāri sāk arī trešo ceturtdaļu, bet laukumā ir mazāk minūtes nekā 1C. Ceturtajā ceturtdaļā principā nespēlē, jo tad komandas biedriem ir jācīnās par uzvaru.

Lūk Goldensteitas rezultāti pa ceturtdaļām:

1C: 14 uzvaras 8 zaudējumi. Punkti +22 (gūti 581, ielaisti 559).
2C: 8 uzvaras 13 zaudējumi. Punkti – 33 (gūti 532, ielaisti 565).
3C: 13 uzvaras 9 zaudējumi. Punkti +9 (gūti 585, ielaisti 576).
4C: 10 uzvaras 13 zaudējumi. Punkti -38 (gūti 560, ielaisti 598).

Diezgan acīmredzami, ka GSW labākās ceturtdaļas ir tieši tās, kad laukumā vairāk ir A.Biedriņš. Ja vērtējot spēli aizsardzībā tas pat liekas loģiski, tad izrādās, ka arī komandas kopējo sniegumu uzbrukumā Biedriņš nemaz nepasliktina.
Vissliktāk GSW spēlē 4.ceturtdaļā, kad Biedriņš nav laukumā.

Par 4.ceturtdaļu varam paskatīties nedaudz vairāk:
- GSW pēc 3.ceturtdaļas ir bijuši vadībā 14 spēlēs no 23.
- Ja GSW pēc 3.ceturtdaļas ir bijuši zaudētājos, tad tikai 2x izdevies izraut uzvaru (no -12 pret Miami pagarinājumā un pret SAC no -1 uzvara ar +3).
- Bet ja GSW pēc 3.ceturtdaļām ir bijuši vadībā, tad 4.ceturtdaļas laikā 7x (no 14!) ir atdevuši uzvaru pretiniekam...

Tātad, ja komanda kautvai noturētu tos rezultātus, kas izcīnīti laukumā esot Biedriņam, tad diezgan stabili būtu play-off zonā.

Nav runa, ka Biedriņš būtu kāds līderis vai rezultāta taisītājs. Runa ir, ka basketbols ir komandas spēle – svarīgākajam jābūt nevis individuālajai statistikai, bet komandas rezultātam. Ir spēlētāji, kuru klātbūtnē laukumā citus padara labākus, dod vairāk iespējas.
Mīts, ka Biedriņš ir sliktākais GSW spēlētājs.
Mīts, ka M.Ellis vai S.Curry individuāli izrauj uzvaras galotnēs – vienā no 10 spēlēm izdodas un visi sajūsmā, bet 9 neizdodas. Atvainojos viņu faniem, bet abi mazie strītbolisti izšķirošajos brīžos vairāk norok nekā izvelk .. Tātad traģiskajā melnajā sezonā var atrast arī kādus cerību stariņus :)


, 2012-02-13 17:50, pirms 12 gadiem
Cepuri nost autor, labs raksts un piekrītu par visiem 110%" basketbols ir komandas spēle – svarīgākajam jābūt nevis individuālajai statistikai, bet komandas rezultātam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-13 20:47, pirms 12 gadiem
Jā, zigi, Tavi spriedumi, argumenti un statistikas analīze ir ļoti laba un tā parāda patieso GSW komandas ainu un AB vietu tajā.
, 2012-02-13 22:44, pirms 12 gadiem
Šito vajag iztulkot angliski un aizsūtīt Džeksonam.
, 2012-02-13 23:04, pirms 12 gadiem
J.L.#15 rakstīja: Šito vajag iztulkot angliski un aizsūtīt Džeksonam.
tā varētu iedomāties ka jāiepazīstina Dž ar šādu statistiku, tai pat laikā - ja jau nekritizē Biedriņu un stāsta, ka viss ok - tad iespējams jau zin to (jo vairākums domā pretēji)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-14 13:04, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Pilnīgi garām. NBA.com ir pieejama detalizēta statistika par visām šīm štellēm, nu nav tā kā autors raksta. Kaut vai tā spēlētāju kombināciju statistika parāda, ka ļoti vāji iet Biedriņam spēlējot ar pamatpiecnieku... Labāki rezultāti kopā ar Wright+Robinson+Ellis.
kas garām, kāpēc šī statistika būtu nepareiza un kāpēc tu man uzspied savu statistiku?
tātad GSW labākie spēlētāji ir (un ar viņiem jāsāk spēles): N.Robinson-D.McGuire-B.Rush-E.Udoh-K.Thompson?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-14 16:26, pirms 12 gadiem
ok var būt arī tads viedoklis
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
10

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.
Artūrs Strautiņš. Foto: Derthona Tortona
1

Strautiņam un Šteinbergam 11 punktiem lielvalstīs, Tortona pārspēj Banki padotos

Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla sēriju vismaz vēl uz vienu kauju pagarināja Tortonas "Derthona", ar 91:81 apspēlējot Lukas Banki trenēto Boloņas "Virtus".
Džordi Hanters. Foto: Andris Grīnbergs
13

Zeļļi izlaiž nagus un ieķeras zelta sērijā, gūstot pirmo uzvaru

Latvijas basketbola līgas finālsērijas trešajā spēlē "Rīgas Zeļļi" ar rezultātu 70:64 uzveica valsts čempionvienību "VEF Rīga", spējot gūt savu pirmo uzvaru finālsērijas gaitā (1-2). Savu līdera statusu apliecināja Aizeja Ozborns, sakrājot 18 punktus.