Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

57 gadus vecs irāņu smagsvars izcīna kārtējo uzvaru ar nokautu

Jānis Pārums

57 gadus vecs irāņu smagsvars izcīna kārtējo uzvaru ar nokautu
Hasans Čitsazs
Foto: BoxRec

Irāņu smagā svara bokseris Hasans Čitsazs (27-1, 27KO), kuram šī gada nogalē apritēs jau 58 gadi, izcīnījis kārtējo uzvaru profesionālajā ringā ar nokautu, jau pirmajā raundā sakaujot amerikāni Danielu Leimeru (4-3, 3KO).

Interesanti, ka Čitsazs profesionāļa karjeru sākuma vecumā, kad daudzi to beidz – 36 gados. Viņa pirmais pretinieks Rons Makgovans bija divus gadus vecāks un tika pieveikts ar tehnisko nokautu otrajā raundā.

Kopumā 21 gadu ilgās karjeras laikā Čitsazs izcīnījis 27 uzvaras, turklāt visas ar nokautu. Tiesa gan, lieki piebilst, ka lielākā daļa oponentu bijuši zemākās raudzes – apšaubāma līmeņa debitanti vai bokseri ar negatīvu bilanci, reti kuram pretiniekam uzvaru skaits pārsniedzis zaudējumu skaitu.

Viens no tādiem ir Čitsaza pēdējais pretinieks Leimers, pret kuru irānis cīnījās jau otro reizi, bet tāpat kā pirmajā reizē 2012.gadā, uzvarēja ar tehnisko nokautu pirmajā raundā. Leimers kopš abu bokseru iepriekšējās cīņas ringā nebija izgājis...

Čitsazs 2011.gadā kļuvis par divu reģionālo titulu īpašnieku – WBC "Latino" un WBC "Mundo Hispano". Vienīgo zaudējumu irānis piedzīvoja 2010.gadā, kad amerikānis Džons Eliss izslēdza Čitsazu... nepilnās četrās sekundēs. Oficiālais cīņas garums, ieskaitot laiku, kamēr tiesnesis aizskaitīja līdz desmit, ir 12 sekundes. Video ar Čitsaza vienīgo zaudējumu var skatīt zemāk.

  +6 [+] [-]

, 2015-07-15 16:24, pirms 9 gadiem
Resnis

  +5 [+] [-]

, 2015-07-15 20:06, pirms 9 gadiem
Nu vismaz jautri vinam ;D
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja