Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Žabotinskis devies uz pārbaudi Harkovas "Dinamo"

Jānis Celmiņš

Žabotinskis devies uz pārbaudi Harkovas "Dinamo"
Dmitrijs Žabotinskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja vārtsargs Dmitrijs Žabotinskis ir devies uz Ukrainas pilsētu Simferopoli, kur uz pārbaudes laiku ir pievienojies hokeja klubam Harkovas „Dinamo”, vēsta hokejistu pārstāvošā "Prime Athlete Managament" aģentūra.

Iepriekšējā sezonā vārtsargs aizvadīja Kazahstānas klubā HC "Arlan Kokshetau", savukārt pirms tam vairākas sezonas pārstāvēja "Liepājas Metalurgs” komandu, kas startēja gan Latvijas, gan Baltkrievijas hokeja čempionātos. Tāpat Dmitrijs Žabotinskis ir četrkārtējs Latvijas hokeja čempions, un 2008. un 2009. gadā tika iekļauts Latvijas hokeja izlases sastāvā.

Harkovas „Dinamo” ir jauns klubs, kas oficiāli plašākai publikai tika stādīts priekšā šī gada jūlija sākumā. Klubs izmantos PSRS laikā pastāvējušā kluba nosaukumu un nākamajā sezonā startēs Ukrainas Profesionālajā hokeja līgā, tādējādi atjaunojot un turpinot vēsturiskā kluba tradīcijas un stāstu.

Izmantotie resursi:
PRIME Athlete Management

  +3 [+] [-]

, 2012-07-12 23:05, pirms 12 gadiem
Valters Ozoliņš arī esot... tā stāsta eliteprospects.com ar atsauci 'inside information'...

  +5 [+] [-]

, 2012-07-12 23:40, pirms 12 gadiem
Kaut kā nosēdēja puisis citu ēnā savu karjeru...Domāju, ka pēc potenciāla nebija sliktāks par Edgaru. Zvaigznes sakārtojās ne tā.

  -3 [+] [-]

, 2012-07-13 00:09, pirms 12 gadiem
purva_velns rakstīja: Kaut kā nosēdēja puisis citu ēnā savu karjeru...Domāju, ka pēc potenciāla nebija sliktāks par Edgaru. Zvaigznes sakārtojās ne tā.
Čalim pārāk švaki auguma parametri. Lūsiņš pat garāks. Masaļskis vēl garāks, bet Jučers gandrīz pa 20 cm garāks par Žabotinski.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-13 01:07, pirms 12 gadiem
Šovasar kad nav jāskatās obligātais KHL, noskatijos vairākas UPL pērnās sezonas spēles, nu līmenis priekš pirmās sezonas ciešams, ja tur spēlēs mūsējie, būs vēl intresantāk.

P.S. off topic.
vakar pārslēdzoties no ukraiņu hokeja kanāla, ieslēdzu viņu ICTV, nu pisec šovu izdomājuši. Piedalās seši bijušie cietumnieki, ar tikai viņiem raksturīgiem kalsniem mūļiem, šovs saucās dženteļmeni na dače.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-13 08:33, pirms 12 gadiem
Es jau tos šovus neskatos, pat tik dīvainu zeku ampelēšanos ilgāk par 10 minūtēm neizturēju!

Vasarā ja arī skatos hokeju, tad tikai ukraiņu kanālā, tur vismaz daudzveidība, no visiem līmeņiem pa bišķim un arī ziņas, intervijas intresantas.

Volx, neesi dzirdējis, viņi to Šveices čempi šogad rādīs?

     [+] [-]

, 2012-07-13 11:30, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: PHL ir apmēram LAČ līmenis , tikai viņiem tik slaveni uzvārdi nespēlē ...
Pāris kadru diezgan dzirdēti
Eliteprospects.com - Andrei Nikolishin
Eliteprospects.com - Konstantin Kasyanchuk
+
vēl kādi 20-30 bijušie regulārie Ukrainas izlases spēlētāji ar pieredzi PČ, kā Salņikovs, Oļeckis, Blagojs, Gņitko, Gņidenko, Simmčuks utt.