Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Barcelona" Karaļa kausā laukumā sūtījusi diskvalificētu spēlētāju

Andrejs Siliņš

Medijs: "Barcelona" Karaļa kausā laukumā sūtījusi diskvalificētu spēlētāju
Ernesto Valverde. Foto: Reuters / Scanpix

Spāņu laikraksts "El Mundo" vēstī, ka futbola superklubam "Barcelona" draud soda sankcijas par to, ka komandas spēlē Karaļa kausa izcīņā pret "Levante" laukumā sūtīts diskvalifikāciju neizcietis spēlētājs.

Karaļa kausa otrās kārtas pirmajā spēlē, kas norisinājās 10. janvāri, "Barcelona" pamata sastāvā laukumā devās 19 gadus vecais Čumi, lai gan vēl nebija izcietis diskvalifikāciju, ko saņēma B jeb rezerves komandā. Noteikumi paredz, ka šādu sodu saņēmis spēlētājs nedrīkst tikt pieteikts arī pirmās komandas spēlei.

Gados jaunais spāņu centra aizsargs Čumi šajā sezonā Spānijas čempionātā piecas reizes bijis pieteikumā, vēl trīsreiz Čempionu līgā, taču allaž palicis uz soliņa. Spēļu praksi pārsvara ieguvis B komandā. Karaļa kausā gan Čumi aizvadījis visas līdz šim notikušās trīs "Barcelona" pirmās komandas spēles.

"Barcelona" un "Levante" pirmā spēle noslēdzās ar "Barsas" minimālu zaudējumu (1:2), bet šovakar paredzēta atbildes spēle Barselonā. Par šādu pārkāpumu klubs varētu arī tikt izslēgts no turnīra. Pirms trim gadiem tā notika ar otru Spānijas superklubu Madrides "Real", kas sastāvā iekļāva Krievijas izlases pussargu Denisu Čeriševu, lai gan to nedrīkstēja darīt.

Izmantotie resursi:
https://www.elmundo.es/

     [+] [-]

, 2019-01-17 17:44, pirms 5 gadiem
Siliņa kungs, pirmā spēle, 10.01.2019 noslēdzās ar Levantes minimālu uzvaru 2:1

  -1 [+] [-]

, 2019-01-17 17:46, pirms 5 gadiem
banans rakstīja: Siliņa kungs, pirmā spēle, 10.01.2019 noslēdzās ar Levantes minimālu uzvaru 2:1
Normala paradiba!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-17 20:21, pirms 5 gadiem
Cik saprotams, tad pēc nesen mainītajiem noteikumiem, diskvalifikācija nebija spēkā uz spēlēšanu pirmajā komandā.