Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Starkovs par "Riga" un RFS: "Esmu vīlies par gājienu nelaist futbolistus uz izlasi"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Starkovs par "Riga" un RFS: "Esmu vīlies par gājienu nelaist futbolistus uz izlasi"
Aleksandrs Starkovs
Foto: LFF

Piektdien "Mercure" viesnīcā risinājās preses konference, kurā Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs nosauca 16 kandidātu sarakstu pārbaudes spēlei pret PK2018 finālturnīra dalībnieci Dienvidkoreju, kā arī atbildēja uz žurnālistu jautājumiem.

Atgādinām, ka Latvijas un Dienvidkorejas spēle trešajā februārī Turcijas pilsētā Antaljā risināsies ārpus FIFA oficiālajiem izlašu logiem, līdz ar to šoreiz nebija un nebūs iespējas izsaukt visus labākos. Preses konferencē Aleksandrs Starkovs nosauca 16 kandidātus, pēcāk šis saraksts tiks papildināts, bet augstākminēto apstākļu dēļ jau starp šobrīd nosauktajiem ir vairākas neierastas sejas. Starkovs sākuma uzrunu teica latviski, bet uz sekojošajiem žurnālistu jautājumiem atbildēja krieviski.

Aleksandrs Starkovs: "Kā jau zināt, trešdien notika Nāciju līgas izloze - Eiropas futbolā tas ir vēsturisks brīdis, jauns formāts, jauns izaicinājums Eiropas izlasēm. Jaunas emocijas gan spēlētājiem, gan treneriem un arī noteikti līdzjutējiem. Mūsu pretinieki būs Gruzija, Kazahstāna un Andora. Šīs komandas mums ir labi zināmas, ar tām visām esam spēlējuši pēdējos divos trīs gados. Tās visas spēlē dažāda stila futbolu. Nopietni pretinieki, nopietni. Ja runā par mērķiem šajā turnīrā, tad tas noteikti ir izdarīt visu, lai uzvarētu - vispirms savā grupā un tad līgā. Šobrīd mūsu mērķis ir maksimāli sagatavoties šī turnīra sākumam - gan spēlētājiem, gan treneriem.

Pēc neilga laika mūs gaida spēle ar Dienvidkoreju. Uzskatu, ka šī spēle ir svarīga saspēles uzlabošanai, svarīga spēle futbolistu attīstībai. Tā būs iespēja debitēt jauniem spēlētājiem. Uz šo spēli izsaucām tos spēlētājus, kurus palaida klubi. Protams, mēs nebūsim optimālā sastāvā, nebūs dažu mūsu komandai svarīgu spēlētāju. Bet tiem, kuri šobrīd ir izsaukti, tā būs laba iespēja sevi pierādīt, kādam debitēt vai nostiprināties komandā."

No šiem 16 izsauktajiem par sešiem joprojām nav skaidrs, kurā klubā viņi sāks sezonu. Daži atrodas ārzemēs pārbaudēs. Kā ir ar viņiem? Piemēram, Kazačoku, Jāni Ikaunieku.
"Kazačoks tagad atrādījās baltkrievu klubam. Piekrītu, ka februāra spēles ir atsevišķs stāsts - katrā klubā ir dažāda fiziskā sagatavotība, daži futbolisti meklē klubus. Tā ir normāla situācija un skar arī tādus spēlētājus, kurus plānojam izsaukt papildus, bet vēl neesam droši, ka viņi būs. Kazačoks Baltkrievijā ir jau pāris nedēļas un ceru, ka viņš ieradīsies ar labu sagatavotību. Visi izsauktie spēlētāji zina, ka trešajā februārī ir spēle un viņiem jāpieliek visas pūles, lai būtu gatavi šim izsaukumam. Vārdu "izsaukums" var pielietot divos veidos - izsaukums uz izlasi, bet tas ir arī dzīves izaicinājums [krieviski "вызов", ar šo vārdu var saprast arī "izsaukumu" aut.], karjeras izaicinājums. Antalja ir futbola Meka - vēl varbūt Spānija un AAE. Un Turcija, kur pulcējas Eiropas klases komandas [domāts ziemas periodā gatavojoties sezonas sākumam vai sezonas otrajai pusei, ja čempionāts rit pēc sistēmas rudens-pavasaris - aut.], komandas no Āzijas, Āfrikas. Tur ir ļoti daudz aģentu, ļoti daudz speciālistu. Turcijā ar vienu labu spēli vai vieniem labiem vārtiem var uzlabot karjeru. Ceru, visi izsauktie spēlētāji domā gan par izlasi, gan par savu karjeru, lai to turpinātu augstā līmenī."

Vai bija tādi, kurus izsaucāt, bet kuri nevarēja ierasties, jo devās uz ārzemēm pārbaudīties?
"Bija, bija, dažādi bija. Nevēlos šeit atstāstīt visas telefona sarunas un pārrunas - domāju, tas nav vajadzīgs. Ziniet, gan iepriekš, gan tagad ir tādi futbolisti, kuri saka: "Jūs mani naktī pamodiniet, un es atbraukšu." Kad notiek konkrētas sarunas, ne visi tā rīkojas. Domāju, pozitīvie piemēri bija tādi futbolisti kā Rubins, Astafjevs, Zemļinskis - viņi spēlēja vienmēr. Tāpēc arī viņi nospēlēja 100 un vairāk spēļu izlasē. Turklāt nospēlēja ļoti labi."

Plāns ir izsaukt vēl septiņus spēlētājus vai divus?
"Vispār mēs ieplānojām 20 spēlētājus šai nometnei. Kā rezerves variants ir izsaukt spēlētājus no mūsu U-21 izlases. Domāju, ka tādi spēlētāji kā Emsis, Koļesovs, Cigaņiks, Fjodorovs, Stuglis jau klauvē pie izlases durvīm. Ja būs brīvas vietas, ņemsim un iekļausim viņus. Viņi zina mūsu prasības, jo pieeja lielajā izlasē un U-21 izlasē ir praktiski vienāda. Domāju, viņiem iespēja parādīsies drīz."

Šobrīd izsaukts tikai viens uzbrucējs. Kāpēc nav izsaukts Gutkovskis, ņemot vērā, ka viņš ir vienā klubā ar izsaukto Maksimenko, turklāt pēc traumas atsācis pilnvērtīgus treniņus?
"Klubā viņš atgūstas pēc traumas. Jā, viņš trenējas - ar viņu runāju un ne reizi vien. Viņš praktiski trenējas ar visiem, kas neskar specifiskus vingrinājumus. Tieši pirms izlases viņš būs treniņnometnē Turcijā ar Maksimenko un savu klubu. Vai viņš būs gatavs izlasei jau tagad - diez vai. Runājām ar viņu un nolēmām atlikt atgriešanos izlasē uz martu."

Vai varat atklāt, kādas ir domas par uzbrucēju līnijas papildināšanu, ņemot vērā, ka tur šobrīd ir tikai Gauračs?
"Manuprāt, kopumā mums ir divi uzbrucēji, Dāvis Ikaunieks un Šabala, kuri pagājušajā gadā visu laiku spēlēja pamatsastāvā - ir iespēja ar viņiem konkurēt. Viņus abus nepalaida klubi. Un principā arī daži Latvijas klubi nepalaida savus spēlētājus. Vēlos uzreiz atbildēt uz jautājumu, kas tāpat sekotu, - godīgi sakot, par to esmu vīlies, taču saprotu, ka katram klubam ir tiesības februārī šādi rīkoties. Lai gan paskatieties uz citām valstīm - Igaunija savu gada pirmo spēli aizvadīja piektajā vai sestajā janvārī [septītajā - aut.]. Vai Islande, kas janvāra vidū aizvadīja divas spēles. Un te runa tieši par vietējā čempionāta spēlētājiem [tuvāko rezervju pārbaudīšana - aut.]. Tā ka izturos ar sapratni, futbolisti ir klubu varā. Galu galā tas dod iespēju sevi pierādīt citiem spēlētājiem."

Kuri klubi nepalaida uz izlasi?
"Var iziet cauri kandidātu sarakstam [runa ir par "Riga", kā arī RFS, kuru izlasē pārstāv vien Ikstens, kurš kandidātu izziņošanas brīdī vēl piederēja "Jelgavai" - aut.]..."

Vai varat nosaukt futbolistus, kuri nebija izsaukti pret Andoru un Kosovu, bet kurus vēlējāties izsaukt pret Dienvidkoreju, taču viņi nevar ierasties?
"Es vēlētos runāt par tiem, kurus esmu izsaucis. Piemēram, nav Vaņina un Šteinbora, kuriem klubu rindās ir oficiālās spēles, tāpēc loģiska izvēle bija Nerugals, kurš pagājušajā gadā aizvadīja fantastisku sezonu un kļuva par čempionu. Vai Gauračs, kuram 29 gadi, bet kurš varbūt pēdējo vārdu karjerā nav pateicis - ticu tādām lietām. Pērn izsaucām Karlsonu, kurš ir liels profesionālis un labs futbolists, un viņš ir par pieciem sešiem gadiem vecāks nekā Gauračs. Es ceru uz Gauraču - viņam jāgūst vārti, un viņš atkal būs lielajā futbolā. Turklāt pagājušajā gadā Gauračs kļuva par Latvijas čempionu, guva vairākus vārtus, deva izšķirošas piespēles. Ceru, viņa atgriešanās būs veiksmīga."

Kāds ir izlases plāns un datumi? Lai varētu saprast, kāpēc tie pāris klubi atteicās laist savus futbolistus.
"Sapulcēsimies 30. janvārī, otrdienā. Šeit uz vietas notiks viens treniņš, OSC plkst.13:30 - lūdzu, aicinām jūs uz treniņu. Nākamajā dienā izlidosim uz Antalju - tur būs divas treniņu dienas un tad spēle. Tagad tur ir daudzi - arī korejieši, gatavoties Pasaules kausa izcīņai, nelaiž garām iespēju un, ja nemaldos, viņiem šajos datumos būs trīs pārbaudes spēles [pretiniekos Moldova, Jamaika un Latvija - aut.]."

Ja pāris klubi nelaiž spēlētājus, vai arī treneru štābs būs nepilnīgs?
"Jā, nebūs Piedela [izlases un "Riga" vārtsargu treneris - aut.] un nebūs Olijara [izlases un RFS fiziskās sagatavotības treneris - aut.]. Kā jūs zinājāt [smaida]? Tāda ir situācija, ar kuru esam saskārušies - uztveru to normāli. Tomēr, godīgi sakot, esmu vīlies par šādu gājienu. Ko darīt? Mūsu kvalifikācija ir pietiekama, lai tiktu galā. Secinājumus izdarīsim, kad būs nākamā izlases nometne... Martā mums būs divas pārbaudes spēles un jāņem vērā, ka rudenī visu futbolistu nebūs - kādam būs trauma, kādam diskvalifikācija, varbūt arī no personāla kāda trūks."

Gauračs un Nerugals jau ir apstiprinājuši savu dalību izlasē, ņemot vērā, ka ceturtajā februārī Tallinā paredzēta Livonijas kausa izcīņa starp "Spartaku" un "Flora"?
"Jā, runājām ar kluba vadību, tur nevajadzētu būt problēmām. Zinām par Livonijas kausu, bet ir prioritātes. Ja gribam panākumus, izlasei viennozīmīgi ir jābūt prioritātei."

Bijāt Lozannā, kur notika Nāciju līgas izloze. Parasti treneri publiski runā diplomātiski, bet varbūt jūs varat atklāt kādu aizkulišu informāciju - ko konkurenti jums sacīja?
"Ziniet, patiešām parasti runā diplomātiski, un tas ir normāli un pareizi. Gruzijas treneri Vaisu sen pazīstu - runājām vispārīgi. Kazahu galvenais treneris vispār nebija atbraucis [smejas], savukārt Andora, domāju, vēl ir Rīgā piedzīvotās sagrāves iespaidā. Viņi to negaidīja, lai gan tā ir nopietna komanda, ar kuru nedrīkst nerēķināties."

Sacījāt, ka izlases mērķis ir iegūt pirmo vietu gan Nāciju līgas grupā, gan visā D līgas turnīrā vispār. Objektīvi novērtējot izlašu spēku, sastāvus, kurš, jūsuprāt, ir galvenais favorīts mūsu grupā - Gruzija vai Kazahstāna?
"Grūti sacīt. Ziniet, šis Eiropas rangs vispār tā izveidojies pa līgām... jūs gaidījāt, ka Serbija būs C līgā? Man tas bija pārsteigums. Serbija, kas spēlē Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā un kurai ir top līmeņa futbolisti. Tāpēc reitings ir nosacīts. Pēc reitinga favorīts mūsu grupā ir Gruzija - tai ir daudz futbolistu, tostarp ārzemju līgās spēlējošu. Taču visiem ir savas problēmas - kā teica Gruzijas treneris, viņiem pagājušajā gadā bija ļoti daudz traumēto futbolistu, sevišķi uzbrūkošo spēlētāju grupā, tāpēc arī maz uzvaru un pārliecības trūkums. Arī mums notiek tāda kā sastāva pārbūve - ļoti ceru, ka šogad ierindā būs spēlētāji, kuri veido spēli. Tie ir Cauņa, Zjuzins. Pērnais gads veselības ziņā viņiem bija neveiksmīgs, bet ceru, ka šogad viņi būs kārtībā un noteiks izlases spēli."

Kandidātu sarakstā nav Siņeļņikova - tas ir neveiksmes dēļ Kosovā vai ir kāds cits iemesls?
"Ziniet, jebkura izlases nometne, jebkura izlases spēle notiek ne tikai pret konkrētu pretinieku, bet notiek arī iekšējā konkurence - notiek selekcija, notiek atlase nākamajai nometnei. Negribu saukt uzvārdus. Priekš kam! Tad būs lieki jautājumi un spekulācijas. Tomēr vēlos teikt, ka atsevišķi spēlētāji Kosovā nospēlēja neveiksmīgi. Un uzvedās neveiksmīgi - gan ģērbtuvē, gan pirms spēles, gan pēc spēles. Tā bija. Nevēlos jūsu klātbūtnē mazgāt netīro veļu. Tas būtu nepareizi, izlase ir sava veida ģimene un konfliktus uz ārpusi nenes. Taču atsevišķi spēlētāji zaudēja izredzes, zaudēja savu vietu. Nerunāju par konkrētiem spēlētājiem.

Runāju ar vienu futbolistu, kurš bija kandidāts uz šo braucienu [uz Antalju]. Stāstu, ka būs spēle. Tā ir neērtā laikā, februārī. Bet kad būs ērti? Martā, jūnijā? Nedrīkst būt izvēlīgam, ir jābūt gatavam, ja vēlies spēlēt izlasē un vēlies, lai karjera izdotos. Lūk, viņš arī pēc trim piecām dienām visu laiku ir izvairīgs, saka: "Nē, nebraukšu, man labāk patrenēties klubā." Tava izvēle, tikai nesaki pēc tam, ka tu vienmēr visur biji gatavs. Man ir liela pieredze izlasē un zinu, ka katra spēle ir dārga. Ir jāskrien, pat ja esi naktī pamodināts. Vārdos daudziem tā ir, rīcībā nē. Tāpēc ceru, ka šāda atlase pārbaudes mačos pret Saūda Arābiju, Dienvidkoreju ir viela pārdomām un lēmumiem."

Vai tiem, kas negatīvi izpaudās Kosovā, ir kaut niecīga iespēja tikt atpakaļ?
"Durvis nekad neaizveras. Tev jāspēlē labi un jāpanāk, lai tu komandai būtu vajadzīgs. Tomēr mēs Kosovā zaudējām, un tur nav, ar ko lepoties - ne individuāli, ne kā komandai. Rezultāta ziņā tā bija neveiksmīga spēle. Arī pagājušo ciklu aizvadījām neveiksmīgi - apsteidzām tikai Andoru, ne pārāk daudz guvām vārtu, diezgan daudz ielaidām. Katrā līnijā bija problēmas. Tāpēc teikt, ka kāds futbolists noteikti vienmēr jāizsauc, viņam allaž jābūt sastāvā, nu nē. Pirmkārt, tas būtu ne-pieticīgi. Ceru, ka šogad, ņemot vērā negatīvo pieredzi, spersim soli uz priekšu - gan vadība, gan treneru štābs, gan spēlētāji."

Pēc izlozes nobildējāties ar Lietuvas un Igaunijas treneriem. Kā ir justies, ka lietuvieši un igauņi ir augstākā grupā un spēlēs pret augstākas klases pretiniekiem?
"Viss ir pēc reitinga. Domāju, lietuvieši pēc izlozes bija nedaudz bažīgi - viņiem tā bija neveiksmīga. Lai gan - viss atkarīgs, kā aizies. Runāju ar lietuviešu kolēģi un viņš vienu lietu sacīja: "Jums, Latvijā, labi, ka ir piecu leģionāru limits, mums ir komandas, kas spēlē tikai ar leģionāriem. Izlasei tas ir slikti, praktiski nav izvēles, jo viņi nespēlē savos klubos. Un ja nespēlē klubā, nav aicinājumu arī uz rietumu klubiem." Šai ziņā viņi mūs apskauž. Mums sava sistēma ir jāsaglabā, mums ir spēcīgs čempionāts, un agri vai vēlu tas dos savus augļus. Igaunis vispār daudz nerunā [smejas]. Bet tie, kas runā, allaž žēlojas par spēlētājiem - ka viņu nav pietiekami vai par traumām. Piemēram, Gruzijas Vaiss par traumām teica - viņiem arī izlasē pārmaiņas, bet savainojumi traucē."

Virslīgā, atskaitot "Mettu", visas komandas būtiski mainījušas sastāvu vai pat īpašnieku, domas, virzienus un tā tālāk. Kādas ir jūsu domas?
"Izmaiņas taču ir labi? Protams, it visā jābūt mēram. Labi, ka ienāk jauni īpašnieki ar lielām ambīcijām, lielu naudu. Man svarīgi, lai tas viss strādātu Latvijas izlases labā. Novēlēšu viņiem veiksmi. Piemēram, "Ventspilī" mainās saimnieks, un viņš ir ambiciozs, cik saprotu. Ja viņš strādās Latvijas izlases un Latvijas futbola interesēs, tad tas ir labi."

Ar ko komunicējāt "Spartakā", "Riga", "Ventspilī"? Jo tur mainās treneri vai pat nav apstiprināti.
"Komunikācija notika caur sporta direktoriem. Nekad nerunāju pa tiešo ar futbolistiem - zvanu direktoram, kurš tālāk mani novirza un reizēm tad varu runāt arī ar spēlētāju."

"Spartaka" direktors ir Gauračs.
"Jā, ar viņu arī runāju [smejas]."

Kāda varētu būt Dienvidkorejas komanda pret Latviju?
"Jā, ir informācija, un viņi to arī neslēpj. Viņi ved futbolistus, kuri spēlē Dienvidkorejas čempionātā un no tuvākajiem čempionātiem - Ķīnas un Japānas. Tātad viņiem nebūs Eiropas zvaigžņu, kādas viņiem ir. Katrā gadījumā mēs jau viņus pētījām, es skatījos pietiekami daudz materiāla. Viņi ir ļoti ātri, ļoti tehniski, tā ir laba skola, viņi ir izveicīgi, un ir arī lielais uzbrucējs. Varētu domāt, ka Korejai tas ir neraksturīgi, taču viņiem tāds ir. Viņi savāc šīs rezerves un gatavo galvenajai komandai. Uzskatu, ka pret mums būs puse galvenās komandas, kodola spēlētāji."

     [+] [-]

, 2018-01-27 03:02, pirms 6 gadiem
turi muti un lasies no Latvijas futbola uz Urāliem ....
tu taču nemākuli sačakarē futbolistus,tāpēc ari nelaiž uz TAVU izlasi....
vācies starkov....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 09:08, pirms 6 gadiem
starkov jūti...? tevi jau līgas treneri nevar ciest...
esi visiem noriebies....ari faniem....lasies prom...!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 09:11, pirms 6 gadiem
Uz šitā auna trenētu izlasi nedrīkst laist futbolistus ne no vienas komandas. CCCP laiki sen pagājuši ... brauc mājup , STARKOV !!!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 10:11, pirms 6 gadiem
Ienīstu šo personu. Tak būtu sapratis, ka ir pilnīga nulle. Ja grib trenēt izlasi, lai trenē sieviešu izlasi.

  +9 [+] [-]

, 2018-01-27 10:22, pirms 6 gadiem
aidzijs88 rakstīja: Ienīstu šo personu. Tak būtu sapratis, ka ir pilnīga nulle. Ja grib trenēt izlasi, lai trenē sieviešu izlasi.
Šaubos, vai sieviešu izlase ir to pelnījusi

  +5 [+] [-]

, 2018-01-27 10:32, pirms 6 gadiem
P.S. nav jau protams Starkovs tik slikts, kā par viņu visi pēdējā laikā izsakās, bet nu viņa izlasē ir bijis jau daudz par daudz un pašam arī tas būtu jāsaprot.

Bet protams izvilkt tos dažus līdz pensijai atlikušos gadus sociāli apdrošinātā, labi apmaksātā darba vietā nozīmēs, ka labi apmaksāta valsts pensija būs garantēta..

     [+] [-]

, 2018-01-27 10:58, pirms 6 gadiem
ees neizlasīju rakstu...bet vnk gribas uz*rst starkovinjam...nu nepatiik man vinjsh,,ze bee...maig sakot...Marianam sanaaca taapat kaa ozolinjam....bet jauniem ir jaadod laiks...taapat kaa veciem jaadod laiks atpuusties...viss starkovam...sjobriid taa ir atseedeshana nepilngadiigo cietumaa...tukshu salmu dziishana...jauni laiki...taapat kaa vina beerni ir gudraaki telfonu datoru plansjhetu jautaajmos..taa arii jaunie treneri ir gudraaki laukumu malaas gjeerbtuvees uttt
Starkov: kop savu dārzu, uzcel siltumnīcu, audzē tomāatus, nepissss futbolu latvijaa... vajag autoritaati...Pahars taads bija...un ar laiku būtu sanaacis viss kaa vajag.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-27 11:01, pirms 6 gadiem
Un vsp kaada vinjam ir matu kraasa origjinaalaa, viņs krāso savu seksti rižu vai vnk vēl nav nosirmojis līdz galam?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-27 11:52, pirms 6 gadiem
Spartaka sastāvs Livonijas kausā varētu būt pavisam eksperimentāls. Vārtsargu līnijā domāju, ka problēmu nebūs pat tad, ja izsaukts Ņerugals, - būs Meļņičenko.

     [+] [-]

, 2018-01-27 12:05, pirms 6 gadiem
Vai var nosodīt spēlētāju, ja viņu klubs nelaiž?
Vispār savulaik jau arī Pertija šķendējās, ka nelaikā pārbaudes spēles notiek.

  +4 [+] [-]

, 2018-01-27 12:19, pirms 6 gadiem
šis treneris jau sen nav autoritāte,tāpēc savādāku attieksmi no klubiem jau nevar gaidīt,arī valstsvienība peld nezināmā virzienā un pats trakākais ir tas ,ka cilvēks neapzinās kādu kaitniecību viņš nodara futbolam ar savu bezcerīgo klātbūtni.

  +3 [+] [-]

, 2018-01-27 12:34, pirms 6 gadiem
cesinieks777 rakstīja: starkov jūti...? tevi jau līgas treneri nevar ciest...
esi visiem noriebies....ari faniem....lasies prom...!!!!!
Kamēr indriksoni un mežecki pie stūres, nekur viņš neies. Gan jau, neslikts honorārs par izlases vadīšanu. Kur citur, lai viņš tādu nopelna? Es piekristu, ka viņš ir normāls treneris Latvijas futbola pīļu dīķa mērogos. Atzīsim arī viņa nopelnu par tikšanu uz EUR2004. Bet viņa laiks jau seni ir pagājis. Otrreizēja viņa iecelšana par izlases treneri bija ņirgāšanās par Latvijas futbolu un parādīja cik tur viss LFF augšā ir sapuvis.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-27 12:49, pirms 6 gadiem
Gauraču uz izlasi ? Varbūt Paharu,Rubīnu un vēl kādus čomus pasaukt.Cirks Latvijas futbolā.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 13:31, pirms 6 gadiem
Tak pilnigs kjems! Sakuma saka,ka Eiropas reitings ir fignja,jo ,redz, Serbija tik zemu..
Kaa uzprasa par kaiminjiem,tad jau tjip saka "viss jau peec reitinga "

Par paarejo neizteikshos.Tuksha muldeshana un brinas,ka neviens negrib vairs izlasee spelet.

Tinies Starkov!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 13:40, pirms 6 gadiem
>>>Reikon
Vai tad Meļņicenko vēl Spartakā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-27 17:42, pirms 6 gadiem
vai tu ,valink valodu apguvi -macies -mietagals

     [+] [-]

, 2018-01-27 18:57, pirms 6 gadiem
SCnovāciet to rakstu....!!!!
nākamajos rakstos to mūli nerādiet...vnk futbola bumbu...

  -4 [+] [-]

, 2018-01-27 20:56, pirms 6 gadiem
starkovs ka vienmer parasti un isi ists krievu patriots un ists KRIEVS
buuut krievam tas ir gods un vins to reprezente, ka reprezenteja musu sportisti kad uzvareja olimpiadu socos 2014 gada kad kanada asv asv kanada un ne tikai kanada asv zviedrija somija cehija slovakija bet ari visa pasaule to starp karlik KOLONIJAS tadas ka latvija lietuva un stipraka no karlik kolonijam un ekonomiski cieshaka varena lihsthenshteina kuru nu 100% krievi atnems no NATO kad pieies laiks BUS LAIKS MES BUSIM VASHINGOTNA BUS LAIKS BUS !!!!
Es ka 1951 gada dzimushais sekoju lidzi latvijas futbolam kops 1970 mexicas pasaules kausa un nu tad musus nebija bet nu paskatities uz braziliju nu nav vai ne NU PSRS BIJA STIPRI GLUZHI STIPRAKA NO VISIEM ATCERITES TO MES ESAM KRIEVU HURAAAA
mes esam CHINGISHANS VIKINGS UN ALEKSANDORS MAKEDONKIJS VIENA SEJA MES ESAM pasaules BRUNURUPUCIS

  +2 [+] [-]

, 2018-01-27 21:31, pirms 6 gadiem
Es tomēr nesaprotu! Visās profesijās ir labi, ja 4 ned atv un pārējos 11 mēn jābūti formā. Nez kapēc LV futbolistiem formu prasa tik no maija līdz oktobrim.
Kas tā - sē - par domāšanu!?
Pusprofesionālisms!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 23:41, pirms 6 gadiem
Es esmu vīlies, ka starkovs nav vēl atlaists