Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" līdz sezonas beigām paliek bez Markīzio

"Juventus" līdz sezonas beigām paliek bez Markīzio
Klaudio Markīzio
Foto: digitale/Scanpix

Itālijas A sērijas klubam Turīnas “Juventus” līdz sezonas beigām nāksies iztikt bez pussarga Klaudio Markīzio, kurš Itālijas izlases treniņā iedzīvojās nopietnā ceļgala savainojumā.

Itālijas futbola federācija apstiprinājusi, ka 29 gadus vecais Klaudio Markīzio izlaidīs spēli pret Bulgāriju un ka trauma ir ļoti nopietna. Baumas izrādījušās patiesas, un tas ir milzīgs trieciens “Juventus”, kam līdz maija vidum būs jāiztiek bez Pola Pogbas, bet Markīzio šosezon vairs nespēlēs.

“Kamēr futbolists iesildījās, likās, ka tas ir tikai sastiepums,” pastāstīja Itālijas futbola izlases ārsts. “Tomēr pēc sīkākas izmeklēšanas futbolistam konstatēts krustenisko saišu plīsums. Pēc apspriešanās ar kluba ārstiem tika pieņems lēmums, ka futbolists dosies atpakaļ uz “Juventus”, kur turpinās ārstēšanās procesu.” Parasti pēc krustenisko saišu plīsuma sportisti nevar spēlēt aptuveni sešus mēnešus, un tas var ļoti iedragāt “Juventus” cerības izcīnīt visus trīs titulus.

Itālijas A sērijā “Juventus” atrodas pirmajā vietā, par 14 punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju “Roma”, bet priekšā gaidāma grūta spēle līgas kausa pusfinālā pret “Fiorentina”, tāpat arī Markīzio savainojums var ietekmēt Čempionu līgas ceturtdaļfināla iznākumu pret “Monaco”.

Izmantotie resursi:
Marchisio ruled out for rest of Juventus season...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-27 17:05, pirms 10 gadiem
Juventus sākas problēmas. Itālijas čempionātā viss ir droši, bet ČL grūti ies.

     [+] [-]

, 2015-03-27 19:02, pirms 10 gadiem
Kāda situācija ar kartiņām ČL? Juves vidus gandrīz kritiskā stāvoklī. Pret Monaco vēl pavilks, bet vai spēs ar kādu līdzvērtīgi cīnīties pusfinālā?

     [+] [-]

, 2015-03-27 19:22, pirms 10 gadiem
Ja ne monaco kas tad ir lidzvertigs?

  -1 [+] [-]

, 2015-03-27 19:35, pirms 10 gadiem
arvids1991 rakstīja: Ja ne monaco kas tad ir lidzvertigs?
barselona