Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" centram Gazolam kājas lūzums, Grifinam četru spēļu diskvalifikācija

"Grizzlies" centram Gazolam kājas lūzums, Grifinam četru spēļu diskvalifikācija
Marks Gazols
Foto: AP/Scanpix

Nepatīkamas ziņas piemeklējušas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Memfisas "Grizzlies", kurai uz nenoteiktu laiku labās kājas lūzuma dēļ būs jāiztiek bez pamatcentra Marka Gazola palīdzības. Savukārt Losandželosas "Clippers" uz četrām spēlēm bez atalgojuma diskvalificējusi Bleiku Grifinu, kurš janvāra beigās iesaistījās incidentā ar komandas tehnisko darbinieku.

Kā vēstī "Grizzlies" ģenerālmenedžera Krisa Volesa izplatītais paziņojums, 31 gadu vecais Marks Gazols savainojuma guva pagājušās nakts spēlē Memfisā pret Portlendas "Trail Blazers" (106:112). Spānis atstāja laukumu pirmās ceturtdaļas beigās un spēlē vairs neatgriezās, kaut arī centra spēlētājam sākotnēji tika dota zaļā gaisma turpināt maču. Oficiālas ziņas par to, cik ilgu laiku "Grizzlies" būs jāiztiek bez Gazola, visticamāk, būs zināmas pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma.

"Tās noteikti nav labas ziņas Markam un viņa ģimenei. Zinu, ka viņš ir vīlies. Tas ir arī liels zaudējums mūsu komandai, jo puiši ir ļoti vienots kolektīvs, viņi rūpējas viens par otru. Tas ir sāpīgi visiem. Marks komandas biedru un līdzjutēju labā sevi laukumā izliek par visiem 100 procentiem," vīlies par Gazola izkrišanu no ierindas ir "Grizzlies" galvenais treneris Deivs Jēgers.

2013. gada NBA labākais aizsardzības spēlētājs šajā starpsezonā parakstīja jaunu piecu gadu kontraktu ar Memfisas vienību un aizvadītās sezonas 52 spēlēs vidēji 34,4 minūtēs guva 16,6 punktus, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, kā arī izpildīja 3,8 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,3 metienus. "Grizzlies" (30-22) pēdējās nedēļās demonstrējusi atzīstamu sniegumu un pakāpusies uz piekto pozīciju Rietumu konferencē, taču Gazola zaudēšana noteikti atstās ietekmi uz komandas turpmākajām sekmēm šosezon.

Tikmēr Losandželosas "Clippers" pieņēmusi lēmumu uz četrām spēlēm bez atalgojuma diskvalificēt vienības spēka uzbrucēju Bleiku Grifinu, kurš 23. janvārī kādā restorānā Toronto iesita komandas tehniskajam darbiniekam. Izdarītā sitiena rezultātā Grifinam tika konstatēts rokas lūzums, kas 26 gadus vecajam spēlētājam liedz laukumā doties 4-6 nedēļas. Pieckārtējam "All-Star" spēļu dalībniekam neizmaksātais atalgojums tiks noziedots labdarībai.

Kopš Grifina izkrišanas no ierindas "Clippers" (35-17), pretēji prognozēm, cīnījušies negaidīti veiksmīgi, tiekot pie 18 panākumiem 22 cīņās, kas Rietumu konferencē ļāvis nostiprināties ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
Blake Griffin Suspended 4 Games for Fight with...
https://twitter.com/ESPNSteinLine/s...
Marc Gasol Injury: Updates on Grizzlies...

  +3 [+] [-]

, 2016-02-10 02:32, pirms 8 gadiem
Tu neesi pie pilna rubla...

  +3 [+] [-]

, 2016-02-10 02:35, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan Tu tochna esi debils. Novelet citam nelaimi lai piepilditu savas pirmklasnieka velmes. Tapat nav teikts ka kp tiesi speletu

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 03:21, pirms 8 gadiem
Nepilnvērtīgs tipiņš!

     [+] [-]

, 2016-02-10 04:55, pirms 8 gadiem
Vinu majas laikam sit, citadi nevar but tads autists un kadam kautko tadu novelet. Te diagnoze skadra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-10 07:56, pirms 8 gadiem
Tikko atnācu no nakts maiņas. Speciāli ielogojos, lai ierakstītu komentāru.
Bl*ad. Cik lielam idiotam, atsaldenim. Vai prātā neattīstītam (vecums noteikti nav no lielākajiem) jābūt, lai novēlētu citam cilvēkam, sportistam tādu neveiksmi? Porzem vieta All Star spēlē ir jānopelna!