Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" ģenerālmenedžeris apšauba MVP noteikšanas kritērijus

"Rockets" ģenerālmenedžeris apšauba MVP noteikšanas kritērijus
Derils Morijs un šīs starpsezonas galvenais jaunieguvums Kriss Pols.
Foto: AP/Scanpix

Rasela Vestbruka uzvara pār Džeimsu Hārdenu balsojumā par NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju likusi Hjūstonas "Rockets" ģenerālmenedžerim Derilam Morijam aizdomāties, vai NBA balvas vispār nebūtu jālikvidē.

Morijs telefonintervijā raidījumā "The Crossover" izteicās, ka viņam ir jautājumi par balsošanas metodēm, kādas līga izmanto, lai noteiktu balvu ieguvējus. "Nezinu, vai tas ir labs process," norādīja kluba ģenerālmenedžeris. "Spēlētāju, klubu pārstāvju un mediju balsojumi - katram no tiem ir savas stiprās un vājās puses. Patiesību sakot, es nedomāju, ka process notiek pareizi. Manuprāt, varētu apspriest iespēju atteikties no balvām vispār. Es neredzu labu veidu, kā noteikt balvu ieguvējus. Katram no tiem ir būtiski trūkumi. Ja nebūs noteikti konkrēti kritēriji un būs diskusijas par balsojuma struktūru, tad, manuprāt, labāk būtu vispār atteikties no balvām."

Balsojumā par NBA vērtīgāko spēlētāju Vestbruks, kurš šosezon vidēji mačā savāca triple-double, ieguva 888 balsis, kamēr Hārdens nopelnīja 753 balsis.

Morijs atgādina, ka 2015. gadā, kad Hārdens MVP balsojumā zaudēja Stefanam Karijam, tika skaidrots, ka Goldensteitas "Warriors" uzvaru un zaudējumu bilance (67-15) bija labāka nekā "Rockets" (56-26). Ja šis pats kritērijs tiktu ņemts vērā arī šogad, tad balsojumā jāuzvar bija Hārdenam, jo "Rockets" bilance (55-27) bija labāka nekā Oklahomsitijas "Thunder" (47-35).

"Man nepatīk, ka šogad tika pielietots cits MVP kritērijs nekā iepriekšējos 55 gados, lai sanāktu labāks mārketinga sauklis," saka Morijs. Viņš norāda, ka, ja kritēriji attālinās no uzvaru lomas, tad Krisa Pola pievienošanās nepalielina neviena "Rockets" spēlētāja izredzes iegūt šo balvu. "Taču mēs ejam tālāk. Labāk vienkārši uzvarēsim un neuztrauksimies par balvām."

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2017-08-01 16:44, pirms 7 gadiem
Nu tā ir tāda pozīcija - ja man netika tās vīnogas tad tās vīnogas ir skābas un tur ir daudz pesticīdu un jūs visi esat baigie maitas. Tā ir tāda maza bērna kāju mešanas pret zemi, raudāšanas, vārtīšanās pa zemi un kliegšanas pozīcija jo lielie viņam lūk nav nopirkuši saldējumu. Nedomāju ka šī balva būtu jāatceļ tikai tāpēc ka to Hārdens nav dabūjis. Un neticu ka līga veic kādu speciālu raķešu basketbola komandas vai arī paša Hārdena ignoranci.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 16:55, pirms 7 gadiem
Ko var ņergstēt Būtu MVP Hārdens, dziedātu citu dziesmu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 17:38, pirms 7 gadiem
kad Karijs bija VIENNOZĪMĪGS MVP, tad nevienam nebija iemesla kko iebilst.
Kur problēma- esi individuāli izcils, ved komandu uz 82-0 un būsi MVP, ja to nespēj paveikt, tad arī būs viedokļu atšķirība

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 18:23, pirms 7 gadiem
vai tad ir noteikti kaut kādi konkrēti kritēriji? Freimanis NBA peld

tipiska zaudētāja čīkstēšana, uzvarētāji gan apmierināti. 0% ka atteiksies no balvām - tā taču ir NBA peļņas audzēšana, drīzāk izdomās jaunas.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-01 18:46, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Ko var ņergstēt Būtu MVP Hārdens, dziedātu citu dziesmu.
nu bet loģiski, ja mvp būtu Hārdens, tad taču argumenti par komandas uzvaru neņemšanu vērā atkristu paši no sevis, doooh

     [+] [-]

, 2017-08-01 19:03, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Nu tā ir tāda pozīcija - ja man netika tās vīnogas tad tās vīnogas ir skābas un tur ir daudz pesticīdu un jūs visi esat baigie maitas. Tā ir tāda maza bērna kāju mešanas pret zemi, raudāšanas, vārtīšanās pa zemi un kliegšanas pozīcija jo lielie viņam lūk nav nopirkuši saldējumu. Nedomāju ka šī balva būtu jāatceļ tikai tāpēc ka to Hārdens nav dabūjis. Un neticu ka līga veic kādu speciālu raķešu basketbola komandas vai arī paša Hārdena ignoranci.
Hārdena ignoranci? Pats neesi bišku ignorants gadījumā?